Widok

Śmieci w Bojanie

Coraz więcej śmieci pojawia się w przydrożnych krzakach i laskach. Przypominam że nie ma ograniczeń w ilości wystawianych do wywozu śmieci, a dodatkowo można też wywozić śmieci do PSZOK w Kielnie lub Szemudzie. Można oddawać nawet opony, naprawdę nie trzeba ich rzucać do lasu.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak ktoś jest fleją i burakiem, to żaden argument nie przemówi do rozumu. To samo tyczy się właścicieli psów, którzy udają, że nie widzą jak ich pies sr* przy domach na ścieżkach itd. Naprawde to żadna ujma chodzić z woreczkami można takowe zakupić w pepco za grosze a starczają na długo
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Budowlańcy utylizują po robocie. Wczoraj jadąc około 17 Lesoki stał pomarańczowy bus wieśwagen. Dwaj dżentelmeni na zewnątrz, dzisiaj w ich miejscu postoju foliówka z puszkami. Czy firmy remontowe ponoszą dodatkowe opłaty, bo gruz, papa, kartongips nie kwalifikuje się do odpadów komunalnych.
Zamówienie worka, albo kontenera kosztuje a śmieci w lesie i przdrożnych rowach nas wszystkich obciążają.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja jeszcze chciałem zaapelować do pewnego mieszkańca okolic ul Świętego Józefa i Zachodniej, że śmieci można wyrzucić do kosza, nie trzeba ich regularnie w ogrodzie palić:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Za spalanie śmieci jest kara do trzech lat więzienia, tak gdyby ktoś nie wiedział.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A Kaczyński kazał palić wszystkim oprócz opon
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

A co się dziwicie, teraz jest problem z oddaniem śmieci, dziwne ze dopiero teraz ludzie do lasu zaczęli wywalać. Niech jeszcze bardziej utrudniają życie to napewno będzie eko
I cena za śmieci tez super.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

a czy widział ktoś w Bojanie jakiś gminny śmietnik? taki przydrożny?
w innych miejscowościach są
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bez problemu można wywieźć nadmiarowe śmieci do PSZOK w Kielnie. Wczoraj wypróbowane- pan na miejscu wszystko przyjął i to za darmo.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

To prawda. Byłem zaskoczony, że bez problemu przyjął zlew i blat kuchenny.

Teraz jest też zbiórka gabarytów, jak ktoś ma np. stare meble to może zadzwonić do gminy i przyjadą po nie

Inne tematy z forum Bojano

Zwracajcie uwagę na dzieci/dziewczynki wracające same ze szkoły podstawowej w Bojanie (4 odpowiedzi)

Cześć, Dotarło do mnie info, że dziewczynka w wieku 9 lat wracająca sama regularnie ze szkoły, w...

Jechowi przy ul. Św. Józefa (83 odpowiedzi)

Słyszałam że znajduje się tam jakaś sekta jechowych którzy notorycznie śpiewają na pół bojana co...

Zajęcia dla dzieci (4 odpowiedzi)

Dzień dobry. Czy ktoś z Państwa orientuje się, ma wiedzę na temat zajęć dla dzieci nie...

do góry