Widok

Smierc dzikow

Fikakowo Temat dostępny też na forum:
Wczoraj dopiero się dowiedziałam co zrobił pewien mieszkaniec bloków Panoramy mieszkaniec bloku przy lesie.Otorz zamordował dziki cała rodzine matkę z małymi prawdopodobnie zrobił to nożem.Ginela w okrutnych mekach
Ludzie działamy !!dlaczego podobno inni to widzieli i nikt nie zareagował? To jest okrucienstwo jak mozna pozwolic aby siedzieć cicho mając takiego sąsiada za ścianą? Dlatego że to zwierzę? bezbronne ? giną jej dzieci ona to widzi czy to miłe?Czy gdyby zaatakowali Ciebie z dzieckiem też byś cicho siedział? nie mam slow na takie zwyrodnialstwo to gorzej niz patologia!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Skąd ta wiadomość? Nie wyobrażam sobie aby możliwe było zabicie dorosłego dzika nożem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gdyby chodziło o jednego dzika to bym był nawet w tą historię uwierzył ale w tym wypadku chodzi o całą rodzinę. Takie opowieści z krypty. Ale słyszałem że rozeszła się wieść o tym i kolejne legendy o tym człowieku powstają. Podobno nago w nocy biegał i zabił je podgryzając im gardła.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Wielki Kack

Hałas kolejowy (4 odpowiedzi)

Jak duży jest hałas kolejowy w obrębie ulic izerska, gnieźnieńska, myśliborska, kruszwicka? Czy...

Dynamika (3 odpowiedzi)

Osiedle jest bardzo źle zarządzane. Dynamika chwali się ilością obsługiwanych nieruchomości ,...

Czy ktoś żałuje zakupu mieszkania na kredyt? (417 odpowiedzi)

Witajcie, mam pytanie do osób, które kupiły mieszkanie na kredyt: czy żałujecie, że wzięliście...

do góry