Widok
Smierć mojej suczki
Wszystkim odradzam jakiekolwiek zabiegi u tego weterynarza.Właśnie w lutym straciłam swoja ukochaną suczkę z powodu nieudacznictwa tego człowieka. Miała mieć usuniętą torbiel okołozębową. Nie wykonano żadnych badań wstępnych ,aby ocenić stan fizyczny psa i ewentualne ryzyko znieczulenia.Suczka miała lat 13,ale była w b. dobrej kondycji fizycznej.Należało jednak wziąć pod uwagę jej wiek i rozważyć usunięcie torbieli tylko w premedykacji. Rutyna i brak poczucia jakiejkolwiek odpowiedzialności zdecydowały,że zabieg został rozszerzony jeszcze o czyszczenie zębów.Moja suczka nie przeżyła tego.Odebrałam Nutkę martwą.
Co decyduje o zakresie zabiegu u naszych psów i kotów? Czy zawsze ich dobro , czy może inne względy...
Dlatego odradzam wszystkim leczenie swoich zwierząt u tego weterynarza.
Co decyduje o zakresie zabiegu u naszych psów i kotów? Czy zawsze ich dobro , czy może inne względy...
Dlatego odradzam wszystkim leczenie swoich zwierząt u tego weterynarza.
Moja ocena
Przychodnia Weterynaryjna
kategoria: Weterynarze
obsługa: 2
oferta: -
jakość usług: 1
podejście do zwierząt: -
pomoc merytoryczna: -
przystępność cen: 1
ocena ogólna: 1
1.2
* maksymalna ocena 6
To dziwne ...w wątku powyżej pani bombik pisze ,że była z chorym okiem u psa, była niezadowolona i zmieniła lekarza ...tu że z alergią i że po tej wizycie już nigdy nie poszla pani do tej przychodni .................hmmm ewidentnie pachnie kłamstwem .Magia internetu prawda ?! Każdy bez konsekwencji moze napisać co mu sie podoba .Ja jestem zadowolony z opieki nad moim Mopikiem :)