Widok

Śmiertelne zatrucie spalinami w Sopocie

Opinie do artykułu: Śmiertelne zatrucie spalinami w Sopocie.

Dwóch mężczyzn zatruło się najprawdopodobniej spalinami w warsztacie samochodowym w Sopocie przy ul. Rzemieślniczej . Jeden z nich zmarł, drugi został przewieziony do szpitala.

Policjanci przyjęli zgłoszenie na numer alarmowy przed godz. 8 rano. Zadzwoniła kobieta, która przekazała im informację o dwóch nieprzytomnych mężczyznach znajdujących się w garażu przy ul. Rzemieślniczej 22.

Na miejscu pojawiła się policja, straż pożarna i pogotowie. Po reanimacji 48-letni ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bezsensowna śmierć, wyrazy współczucia dla rodziny. I apel do wszystkich, więcej myślenia na co dzień...
popieram tę opinię 245 nie zgadzam się z tą opinią 3

pamiętam ich, naprawiałem u nich auto, nie dali mi faktury, mimo że prosiłem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 14

Jestes debilem
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szara rzeczywistosc

No niestety w naszym kraju wyciąg spalin w warsztacie to dalej zbędny bajer i wyrzucanie pieniędzy szefa w błoto
popieram tę opinię 218 nie zgadzam się z tą opinią 4

Odnośnie- Szarej rzeczywistości

Proponuję się przejść po warsztatach w Sopocie (i nie tylko) i gwarantuję że 95 % nie posiada wyciągów ( z wentylatorem obciągowym spalin) a ma tylko i wyłącznie grube czarne rury gumowe służące jako wywiew spalin lub ich niema co jest normą . Nadmienię że pracuję w branży od ponad 30 lat jak i w Sopocie.Szanowni państwo dla właścicieli warsztatów liczy się kasa i tylko kasa a nie człowiek .I tyle w temacie
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 2

chyba ODciągowym spalin ; )
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

hehe oglądałem odcinek - prawie wyplułem ze śmiechu kolacje jak to oglądałem
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

wyciąg? przecież to wystarczy kawał rury i otwór w drzwiach

b
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

No to się wykazali profesjonalizmem. Pewnie DPF w Passacie 2.0 TDI kalibrowali...
popieram tę opinię 58 nie zgadzam się z tą opinią 61

Czy taki samochód, który był naprawiany staje się w tym momencie materiałem dowodowym i właściciel będzie długo czekał na jego odzyskanie?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Takie rzeczy tylko na filmach

W praktyce nawet przy podejrzeniu udziału osób trzecich rzadko sie zabezpiecza
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Piwko piwko

Ale nie gasimy diesla co by zimno nie było. No i finał juz niestety znamy ...
popieram tę opinię 43 nie zgadzam się z tą opinią 44

zazdrosne zero

bilet n a tramwaj to maks na co cię stać żebraczku
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

Przykra sytuacja

A tak poza tym parę dni temu wyszło na jaw , że firma VW testowała wpływ spalin na małpach i ..... ludziach (podobno ochotnikach)
popieram tę opinię 67 nie zgadzam się z tą opinią 15

Cóż, pewne tradycje w Niemczech nie giną.
popieram tę opinię 56 nie zgadzam się z tą opinią 2

Niemcy

Co Wy wiecie o teraźniejszych Niemcach? Najpiękniejsze kobiety i ludzie bardzo kulturalni.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 28

fakt, teraz jeszcze tam garstkę niemców znajdziesz. Za "chwilę" afryka wita
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 4

Zagadaj do tych Pięknych po Polsku to ci dzień dobry odpowiedzą.

Polki pachną
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

Najpiękniejsze Polki

To taka sama opinia jak najmądrzejsi są polscy maturzyści
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

chyba masz na mysli te slynne juz polskie obozy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Chodzi o testy w ostatnich miesiącach

Mowa o czasach współczesnych.....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

No obecnie w 3miescie mamy chyba niewiele lepsze powietrze niż w tym warsztacie.

Gdańsk (centrum) 300% normy. Obrzeża (domkowe osiedla) ponad 800%.
I tak od tygodnia, z małymi przerwami.
popieram tę opinię 43 nie zgadzam się z tą opinią 67

A w TVNienawiści pokazują Gdańsk na zielono - jakość powietrza dobra, hahaha

Ja miałam lepszy numer. Wezwałam straż miejską na interwencję w sprawie notorycznie wypuszczanego z komina starego, komunalnego, wielorodzinnego budynku ciemnego, gryzącego dymu. Podjechał patrol, niby udali się do tego domu, teoretycznie wykazali się wysiłkiem dzwonienia do mieszkań, ale chyba nikt ich nie wpuścił do środka. Po kilku dniach odbieram telefon z jakiegoś numeru stacjonarnego. Dzwonił pan z SM w sprawie mojego zgłoszenia i okazało się, że kompletnie nie wiedział, że jego koledzy byli na miejscu. Sądzę, że ludzie z patrolu olali mnie, zrobili krótki teatrzyk, że wykonują jakieś czynności, ale nie chciało im się wypełniać całej papierologii. Może się mylę co do rzetelności pracy SM, jednak duszący dym, jak wylatywał z komina, tak dalej wylatuje. W całym tym budynku jesienią tylko jeden z lokatorów zamówił węgiel, który następnie wiaderkami przez główne drzwi budynku mozolnie znosił do swojej piwnicy, gdyż wymurowano wysoko ponad poziom chodnika okolenia okienek piwnicznych jako zabezpieczenie przeciwpowodziowe.
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 9

Tylko jeden

Daje glwe ze to byles ty , ze wzgedu ze wydales cale oszczednosci ba wegiel , to teraz kablujesz sasiadow ze niby zanieczyszczaja
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 24

Hahaha zapraszam tak po 18:00 do Wrzeszcza. Zielono jest jak sie nawdychasz to az zielenieje sie tam brzuch boli i gardlo drapie.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

na moim osiedlu to samo

Dzwonimy, SM przyjeżdża nikt ich nie wpuszcza i odjeżdżają.
Sciema z tymi karami
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

ryj tobie powinni obić podpie**alaczu ! HALO! komuna się skończyła w 89 pajacu jeden! stary w ORMO służył czy może jakiś resort? to że kogoś nie stać na piec gazowy i w kaflowym pali koksem chcąc zmarznięta dzieciarnie ogrzać nie oznacza że robi coś niezgodnie z prawem frajerze! a gryzący dym to antracyt debilu! dopłać im do rachunków i do wymiany pieca to z chęcią wymienią! z pogardą to ja na takich "dorobkiewiczy" jak ty się patrze co to im słoma jeszcze z butów wystaje a zapomnieli jak sami biegali do piwnicy po węgiel ! zostaw tych ludzi w spokoju i się od nich Od....dol
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 10

Agresywny ignorancie, zrozum, że nikt z tych palących w kopciuchach przysłowiowym byle czym - tylko nie węglem nie pójdzie w kondukcie pogrzebowym za twoją trumną, gdy kopniesz przedwcześnie - w wieku 50, 60 lat w kalendarz na raka płuc. Tak jak oni przyzwyczaili się do roszczeniowego trybu życia, że państwo powinno im wszystko finansować, tak to właśnie ty pozostałeś głęboko mentalnie w PRL-u i wydaje ci się, że walka o podstawowe prawa, czyli w tym przypadku długość życia to jakaś podła konfidencja. To jest propagandowa ściema na maksa z dobrą jakością powietrza w Gdańsku. Może tam, gdzie mieszka teściowa Budynia - nad morzem w Jelitkowie faktycznie jest czyste powietrze, ale na pewno nie w dolinach, jarach. Kontrole SM to fikcja.

przestań głąbie wypisywać wszędzie te swoje brednie na temat powietrza, już ci gdzieś jełopie napisałem, nie odpowiada - to się w Bieszczady wyprowadź, chociaż pewnie tam też będziesz się przypier....
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 12

nie wiem gdzie ty czubie widzisz te przekroczenia normy... wybierz się sie do Katowic jak nie wiesz co to norma czystego powietrza. Akurat w Pomorskim mamy najczystsze.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Wątpię, by ludzie koło 50-tki palnęłi taką głupotę na trzeżwo.
Selekcja naturalna zabiłaby ich znacznie wcześniej.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 11

Tak

Juz myslalam ze to sie stalo na Grunwaldzkiej przy GB

tam stężenia podobne.
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 12

to ofiary walczących ze smogiem
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 20

chzba jestes lekko myalny. znalem ta dwojke i na codzien ich widywalem. niechaj ziemia lekka jackowi bedzie a drugi niech walczy o zycie. a wina wlasciciela ze pozwalal na takie przesiadywanie noca
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

)

Szkoda chłopa.
popieram tę opinię 51 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tragedia

kto dopuścił taki garaż do użytku?
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 9

a kto miałby nie dopuszczać ?

PiP przyjdzie tylko jak jest skarga pracownika ...
UOKiK zajmuje się tylko sobą i pielęgnowaniem stołków ;)

... więc kto miałby weryfikować WSZYSTKIE warsztaty ?
nie ma kontroli branżowych....

Warsztwt

Warsztat drogi ale dobry szkoda ludzi właściciel dostanie po d*pie
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 2

tak to jest jak nie myśli się o BHP tylko o pieniążkach

często brak jest w takich warsztatach podstawowej wentylacji, nie mówiąc o odciągach spalin z rur wydechowych.
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 4

To po co spaliny sa trujące? Nie mogą być zdrowe?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 7

Ekipa z tego warsztatu to pracowici, uczciwi, kulturalni i kompetentni ludzie.

Dziś zdarzyła się nieopisywalna tragedia, więc przestańcie wpisywać durne komentarze, które są delikatnie pisząc nie na miejscu.
popieram tę opinię 92 nie zgadzam się z tą opinią 4

to warsztat p.Leszka ?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

tak :/

dokładnie, fachowy warsztat, obsługa bez zarzutu

j.w.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szkoda ludzi , tylko powinni wiedzieć w jakim pomieszczeniu pracują.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

Który to dokładnie warsztat?

Miałem robić tam auto ale teraz dzwonić nie będę. Może ktoś wie czy to Azjaci?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 14

Nie obóz

R.I.P. HONDA

Dziś złamało się wiele serc :-(
popieram tę opinię 35 nie zgadzam się z tą opinią 4

Często tamtędy przejeżdzam

Oczywiście współczucie się należy, ale tam jest kilka warsztatów z rzędu i uwierzcie, w każdym pracują tacy mechanicy, (jak z popularnego programu o mechanikach) że nie chcielibyście ich spotkać. I pewnie każdy w nich ma podobne podejście do ekologii i zdrowia jak panowie z nagłówka.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 23

Pracuję w sumie na przeciw

Widziałem tego nieżywego przykrytego niedbale płachtą. Oj klną tam tak głośno, że człowiek słyszy ich prawie na SKM. A ich szef jak gada przez telefon to i pewno w głównym go słychać. Ale szkoda ludzi.. bardzo szkoda. Nie jest to fajna śmierć.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Szkoda tych pracowników tylko co oni tam w nocy robili? Może poprostu spali tam ,a ze brak ogrzewania to odpalił auto .
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Yyy

A jaka śmierć jest fajna?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Taka która dzieje się gdy robisz to co lubisz. Lub nagła i bezbolesna

I nie fajna, tylko 'do przyjęcia'. Np Tomasza Mackiewicza? On w sumie na własne życzenie, czyli nie ma co żałować, tlyko ewentualnie rodziny, że mieli takiego w rodzinie egoistę. Ale sam w sobie się spełnił.
To tez jest 'głupia' śmierć, na własne życzenie trochę tutaj, ale też z rutyny. Ot, za tydzień tylko rodzina będzie pamiętać, Tomasza śmierć jest tak laurowana, że teraz na tvn24 tylko o wyprawien a k2 gadają, gdzie inaczej by była cisza, bo jest popyt. Mam nadzieję, że wiesz o co chodzi. Jest śmierć beznadziejna, długa, głupia czy/i bolesna i są te inne śmierci, które mogą być lepsze dla umierającego lub bardziej 'zjawiskowe'. Tylko proszę, nei chodzi o to że fajnie że ktoś zginął.. nie. Fajni by było gdyby było coś na niesmiertelność i śmierć byłaby dobrowolna, czy 'kara śmierci' np za gwałt na dzieciach. Ale uczciwi ludzie nie powinni umierać w ogóle :) Mimo to, są zjawiskowe i te mniej zjawiskowe śmierci. Ot, bo żyjemy w medialnym świecie. Ta jest bardzo mniej zjawiskowa niestety. Dlatego mówię, "nie fajna śmierć" i jest mi ich dużo bardziej szkoda niż Mackiewicza, którego mi nie szkoda ani trochę.

Często tamtędy.

Ty jesteś głupi , jak but,tam są naprawdę porządne warsztaty.To był zwykły pech.

Czlowieku negacie

Tam sa najlepsze warsztaty w Sopocie,wiem co mowie.zenada taki wpis.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Na przymorzu 100% to blokowisko ,ale w nocy nie da sie okna otworzyc tak smród i czad spalin!!

I niby mamy czyste powietrze najlepsze w Polsce co za bzdury Gdy jest zimno zawsze tak jest bo nowobogadzkie buraki i patologia tutaj sie łącza i wzajemnie pala śmieciami w domkach!! A potem z wiatrem zatruwają wszystkie dzielnice w pobliżu!! W ciągu dnia jeszcze jakoś ujdzie ale w nocy już biała mgła dymu.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 12

Brzeźno, Jelitkowo, Przymorze Małe, jest niedaleko.

Polacy w tak głupi sposob odchodzą

A będą potrzebni,bo szyku-
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 8

Bardzo mi przykro . Porządni ludzie tam pracowali .
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 2

Komentowanie

Uważam, że komentowanie pod takimi artykułami powinna być wyłączona.
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 2

Raczej

ludzie powinni się trochę ogarnąć i przestać pluć jadem na około.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

[*] [*][*]

R.I.P HONDA
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 4

Spoczywaj w pokoju Hondi
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

+++ R.I.P Hondi++++

Spoczywaj w pokoju Hondi
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 2

Codziennie mamy to samo

stojąc w korku cały rok, na przestanku, robiąc zakupy itd, tylko w mniejszej dawce której działanie jest takie samo, tylko bardziej rozciągnięte w czasie. Więcej samochodów a szczególnie tak uwielbianych przez "bogatych" polaków Diesli
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

Szkoda czlowieka

I oby ten drugi doszedł do zdrowia.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zegnaj Honda !

Do zobaczenia kolego....
popieram tę opinię 34 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak można zatruć się spalinami w garażu?

Zawsze mnie to zastanawia. Przecież to nie przychodzi znienacka, ani nie pada się po minucie. Smród spalin jest taki, że po chwili od uruchomienia silnika naturalnym odruchem jest opuszczenie garażu, otwarcie drzwi.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4

jesteś w wielkim błędzie lub niedouczony poczytaj najpierw, a nie takie dyrdymały wypisujesz

zabija tlenek węgla bezwonny morderca , jak auto ma sprawny kat, I nie leje wachy z wtrysków wież, że spaliny aż tak nie śmierdzą a robią swoje sam, sie przekonałem na własnej skórze. po naprawie odpaliłm silnik (oczywiście Zima czyli garaż zamknięty ), by odpowietrzyć układ chłodzenia I sprawdzić wentylatr . czyli nie planowałem nawet długiej pracy silnika ,w pierwszej fazie czujesz zmęczenie chcesz odpocząć na chwilę usiąść do łba nie przychodzi że to przez spaliny ,na szczęście przyjechał kolega z częściami ze sklepu I otworzył garaż , w środku było nas dwóch ja doszedłem do siebie dość szybko ale kolega który robił w kanale chyba z 2 godziny potrzebował by stanąć na nogi

Dokładnie.

No i tacy jak tu szybko odchodzą na tamtą stronę. Spaliny spalinami ale zabija tlelek węgla którego nie rozpoznasz..

no a kierowdcy mówią że samochody nie trują.

Co za bezczelni kłamcy. Mordercy.

wyp..Alać z miast truciciele!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 17

Ty też jesteś debilem. Wdychasz codziennie... weź się ogarnij. Nie wstyd Tobie zadawać tak durnych pytań?
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

debilu

ale nie w zamkniętym pomieszczeniu
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

masz chorą głowę. pytasz jak można? ano można, wypadek, zaniedbanie i tragedia gotowa. jestes tak ograniczony, ze ciężko przetworzyć?

Czlowiek dusza

Jestem sąsiadem i odszedl naprawde bardzo wporzadku chłop , zawsze można bylo liczyc na niego .Wielki żal....
popieram tę opinię 36 nie zgadzam się z tą opinią 0

Głupia smierć

Zadecydowała chwila nieuwagi i nierozważna decyzja
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cholere

Drugi tez zmarl :(
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dobrzy i naprawdę sumienni fachowcy..

Współczucia dla rodziny!
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przykro

Nieraz można się zatruć spalinami w komunikacji od innych ludzi..

..są 100x bardziej niebezpieczne w szczególności te ulatniajace się po cichu..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

To nie odszedl Czlowiek..

To odszedł jeden z Nas.....
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zal wielki

Rip Honda.
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 4

Spoczywaj w pokoju Honda.
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 1

Oliwa i Zabianka placze...

Odszedl czlowiek, ktorego wszyscy ma tych dzielnicach znali i lubili....RIP Honda.
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 3

Drzewo

Tyle właśnie znaczysz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

tak tak...cała Oliwa i cała Żabianka.

Ludzie oduczcie się używania takich uogólnień

Tragedia.

Wyrazy współczucia dla bliskich. Też jestem mechanikiem( blisko 30 lat stażu.) i znam ten temat od podszewki...To i w taki sposób robi rutyna. Śmierć na własne życzenie...Miałem w życiu też takie zdarzenie, że gdyby nie typowa wscipskość i gadulstwo nocnego stróża co to wieczorem lubił przyjść na pogaduchy do warsztatu to też by mnie nie było...Śmiertelne właśnie są te dokończenia "roboty"i tzw," niech trochę pochodzi"na wolnych obrotach-sie wygrzeje itp. U mnie to spadła rura wyciągowa podczepiona do wydechu i ducato prawie wszystko pompował do warsztatu. Wpierw robi się słodko w ustach, pózniej nastaje senność i znużenie, nogi robią się miękkie. Nie trzeba nawet 20 minut "inhalacji"-nawet nie gryzie w gardle ani nie łzawią oczy... Szybka śmierć. Tlenek węgla.
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 2

Słowo klucz - czujnik czadu

Serio pierwsze co bym zrobił, to bym instalował 10 czujników własnie po to, żeby żyć i dalej być "wspaniałym kolegą i super mechanikiem". Ale nie....jeszcze instalują w warsztatach ogrewanie na przepalony olej silnikowy

20 minut? Jeśli stężenie CO jest duże to wystarczy i minuta!

Tragedia

Już nie tacy młodzi jak mogli taki błąd popełnić. I we dwójkę. Straszna tragedia.

Tlenek węgla w spalinach zabija!

R.I.P Honda

Spoczywaj w pokoju .......
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1

[*] Honda [*]

Szkoda że tak krótko się z nim znałem.Będę wspominał go jako wesołego,otwartego na ludzi człowieka.

Honda

Spoczywaj w spokoju Jacku.
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 1

O ja piernicze jakie te spaliny trujące.popieram program nie wpuszczania samochodów do centrum.blachosmrody z wiosek zostawcie u siebie.przyjedzcie pociagiem autobusem rowerem hulajnogą kij mnie obchodzi czym.nikt mi nie bedzie smrodził pod oknami
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 15

Żegnajcie

Witek i Maciek żegnamy Was z żalem
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4

...

Ludzie spójrzcie co wy piszecie, chodzi o śmierć dwóch mężczyzn, którzy zostawili swoje rodziny. Jak musi czuć się rodzina czytając takie brednie, wyśmiewane się, głupie komentarze? Nie znając ludzi oceniacie ich. Jestem ciekawa jak byście się czuli gdyby zdarzyło się to w waszej rodzinie. Żenada... jednak ludzie potrafią być okrutni. Jeżeli nie chcesz napisać czegoś taktownego nie pisz nic zostaw to dla siebie. Wielkie wyrazy współczucia dla ich rodzin, składam kondolencje.
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 2

Szkoda chlopow.

Znam ten warsztat. Zawsze solidnie wszystko bylo robione....

R.I.P HONDA

Wielka strata.Zawsze uśmiechnietym był człowiekiem.Wyrazy wspòłczucia dla rodziny.
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 0

Założono nowa bramę wjazdową do warsztatu tylko szef zapomniał ze nie ma wyciągu odpowiedniego. Taka jest prawda.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4

Jak tak dalej mi co niektórzy będą parkować pod oknami, oczywiście tyłem auta do moich okien na parterze (ogrodzenia niestety nie ma możliwości postawić ani nic), to też umrę z zatrucia spalinami... Mam wrażenie, że niektórzy ludzie są naprawdę mocno ograniczeni umysłowo.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9

Żegnaj Witek

R.I.P.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

od ocen nie jesteście WY

to TRAGEDIA kto ich znał ten wiem ,spoczywajcie w spokoju - szok
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 2

Żal życia

szczere wyrazy współczucia dla Najbliższych.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kondolencje

Wyrazy współczucia dla rodziny i bliskich. Niech spoczywają w pokoju.

A w sercu bliskich i pamięci spoczywać będą na zawsze.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie zdziwił bym się gdyby to był tzw piecyk na przepalony olej samochodowy to powinno być zabronione i konfiskowane z warsztatów!!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

g*wno prawda, jak lejesz czysty olej przepracowany ,nie zmieszany z innymi płynami, spala się bez problemu, z komina nie leci syf.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Takie info dla tych co tu piszą teksty żegnaj rip honda itp to informuje że on tego już nie przeczyta

I żałosne to jest z waszej strony. Ciekawe ilu z tych piszących rip honda uda się co pożegnać na cmentarzu?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 13

Dla Ciebie anonimowy pajacu !!!!!!
Mam nadzieję że będziesz też ba jego pogrzebie i powiesz to oficjalnie

Nie będę bo po co tu mu napiszę itp honda

Bezmozgu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ujawnij się tym żałosnym ludzia
Pajacu
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

"Informuję", że jesteś niedoinformowany!

Ty, jesteś żałosny! Przyjdź na pogrzeb, a zobaczysz że tych dwóch świetnych CHŁOPAKÓW żegna smutna Oliwa i Żabianka! RIP Honda i Witek :(

Smutek

Honda Kolego spoczywaj w spokoju
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wyrazy współczucia dla rodzin / bliskich zmarłych

to tragedia niesamowita , w tym tak smutnym dniu przestańcie walić hejt oceny itd. od tego są służby
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

R.I.P HONDA

Wielka strata.Zawsze uśmiechnietym był człowiekiem.Wyrazy wspòłczucia dla rodziny.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 2

Leon

Honda trochę za wcześnie. Śpij w spokoju.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bedziecie z nami na zawsze.

Bedziemy pamietac o was chlopaki wspolpraca z wami mogla byc dla mnie zaszczytem, chodz mimo bylismy tylko sasiadami. Niech ziemia lekka wam bedzie i spoczywajcie w wiecznym spokoju. Dziekuje Honda oraz Tobie kudlaty wariacie. :)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bede Cie super wspominal

Gralismy razem w pilke za mlodych lat. Oczko bedzie Cie wspominal.

Widze ze trudnosci ma redakcja z wiekiem mlodszego. Wczora pisaliscie ze mlodzy mial 48 lat, a dzisiaj 36?

Wielka Strata

Jacku, "Merc" i "Play-off" już nigdy nie będą takie same...piwo straciło teraz smak...
Będziemy tam Ciebie wyglądać- zawsze...
Chłopaku- za wcześnie ...
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1

Szpital na Zaspie...

... I wszystko jasne.

Gdzie był rozum?
Na tacy ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nie obok
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Pamięć

Racowisko aby uczcić pamięć Śp. Hondy odbędzie się w dniu jego pogrzebu, sobota 17 lutego o godzinie 18.30 na boisku asfaltowym przy ul.Bitwy Oliwskiej. Jacek życzyłby sobie aby przyszło nas jak najwięcej!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pamięć

Odbyło się! Chłopaki i Dziewczyny, ustawieni w kształcie liter HONDA, odpalili 52 race! Przyjaciele, zgromadzeni w MERC i PLAY OFF uczcili i pożegnali HONDĘ!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

I love you baby

Niesamowite to było. Ulubiony kawałek Jacka.. wzruszył do łeż...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Spoczywaj w pokoju Dziki.

Oczko Ciebie zawsze lubil

Szkoda, ze tak mlodo odeszles. To byly czasy....pilka itp.
do góry