Widok

Smoleńsk

Filmy Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Smoleńsk.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Smoleńsk

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 53

Panie Rainer ale główny ściek to TVP
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 7

Psychiatra

Panie Rafale, nie wiem co Pan pali, ani co Pan łyka. Niemniej radzę zdecydowanie przerwać - szkodzi Panu
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nie wierzę

ty tak serio? O tym sabotowaniu/
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

N

Dobry film
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 44

byłam wczoraj

Powyżej trzy komentarze tego samego pana zachęcające do pójścia do kina. Może grał w tym filmie i nie chcą mu zapłacić za taką kiczowatą grę. Gdzieś była jakaś zmowa. Albo złą wolą wykazał się ktoś kto zatrudniał aktorów. Albo oni sami ( bardziej prawdopodobne) się na mówili. Nie wierzę , że można grać na serio w tak kołkowaty sposób. Myślę, że to kwestia czasu i zmowa się wyda. Na razie to szkoda czasu i kasy bo obiektywnie oglądać się tego nie da. A szkoda.
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 14

Coś między Dniem Niepodległości a Gwiezdnymi Wojnami :))
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 7

Wcale nie był taki zły
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 33

Bardzo poruszający film.

A manipulacje różnych mendiow głównego scieku widać po ostatnim wywiadzie z "Wosztylem" w sprzedajnej TVN.
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 51

wyszedlem po pierwszym wybuchu

Film tak nudny ze za zostanie do konca powinna byc nagroda. Ten temat zaslugujena powazne potraktowanie.moze sie kiedys tego doczekamy. A na razie ocena Nie Zblizac si do kina!!!
popieram tę opinię 42 nie zgadzam się z tą opinią 19

Film do obejrzenia

Jest obiektywny, nie wymyślają jakiś nowych sensacyjnych newsów. Można iść.
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 43

dobry ale

Nie jest to film potwierdzajacy zamach ani jemu zaprzeczający. Dość obiektywny warto spojrzeć choć wielkiej akcji tam nie ma
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 33

Film kategoria : senscja made in Poland

Nie ma co się podniecać.. film jak każdy inny sensacyjny w stylu "Dzień niepodległośći" gdzie prezydent USA walczy z kosmitami. Jaki kraj, takie sensacje. Szkoda, że tak wazny temat sprowadzono do taniej sensacji.
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 12

bede go puszczac..az wszyscy uwierzą, że zaniedbania służb to zamach

W Polsce zaniedbania to standard.. obecnie miernoty polityczne mają lepszą ochronę niż wówczas prezydent. Jak można do jednego samolotu wpakować tylu ważnych ludzi.. Tego nikt i nic nie zmieni.

Film kategoria : science fiction made in Poland
Amerykanie robią takie same...
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1

a moze rezyser takze sabotował?

.. a może reżyser jak większość z nas wykonując jakąś pracę, dostał ultimatum w stylu " robisz jak chcemy albo wyp...".
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

obiektywnie

Na film poszliśmy ze znajomymi. Nie oczekiwałem wiele bo słyszałem wcześniej opinie, że troszkę się nie udał. Ale to co zobaczyłem na ekranie nie mieściło mi się w głowie. Pierwsze właściwie brak akcji. Wszystko toczy się jak flaki z olejem. Gra aktorska na takim poziomie, jakby czytali z kartki. Nudny film nakręcony bez pomysłu. Ale to jedna strona medalu. Druga to czy w Polsce nie ma dobrych aktorów i scenarzystów? Dlaczego aktorzy grają w taki sposób, ze widz czuje się obrażany? Myślę, że to nie przypadek. Myślę, że część z tych państwa celowo sabotowała tę film nienaturalnie fatalną grą aktorską. Nie podobał się temat więc postanowili popsuć dzieło. Szkoda, że reżyser do , którego mam wielki szacunek nie przejrzał tej gry. Tych szkoda jest w tym filmie bardzo dużo. Warto przyjrzeć się tym ,,aktorom" i sprawdzić dlaczego to robili. I komu na tym zależało.
popieram tę opinię 40 nie zgadzam się z tą opinią 22

Smoleńsk

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 53
do góry