Widok

Smród na Karczemkach

Co się dzieje że tak okropnie dziś "wali" na osiedlu. Czy to z Szadułek czy tego nowego zakładu celulozy na Kokoszkach???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 44
ja na kokoszkach nic nie czuje ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie wiem o jaki smród ci chodzi ale czasem głęboko zastanawiam się czym palą w kominkach moi sąsiedzi ;)
popieram tę opinię 44 nie zgadzam się z tą opinią 0
Skarpety zmieniłes? bo smrodu na Karczemkach nigdy nie czuc - za duze wiatry :)
popieram tę opinię 44 nie zgadzam się z tą opinią 1
odpowiem krótko ,kanalizacja osiedlowa i będzie coraz gorzej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
jak ci śmierdzi na karczemkach to się przeprowadź do dolnego wrzeszcza
popieram tę opinię 42 nie zgadzam się z tą opinią 0
Piszcie tutaj proszę o sąsiadach którzy palą śmieci w piecach domowych. Może taka forma napiętnowania przywoła ich do porządku , a jak nie pomoże wezwiemy miejską straż na pomoc!
Na początek wskażę pana Zbyszka z ul. Czeremchowej, który zasmradza okrutnie sąsiadów bliższych i dalszych, Panie Zbyszku STOP tym praktykom.
Piszcie kto jeszcze tworzy smród na naszym osiedlu.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8
Tak się zastanawiam.. gdzie można zgłosić "śmierdzącego" sąsiada? Problemem jest także zakład wymiany opon przy kartuskiej którzy również palą śmieci (opony?)...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8
Może księdza tez zgłosisz! Konklawe u niego co rano, czarny, gryzący dym z komina:/
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
czasami brzydko pachnie z szadułek, czasami jak robią nowe wykopy pod fundamenty domów to też pachnie zgnilizną ( w tej ziemi musiały zalegać duże ilości gruzu i śmieci oraz na wiosnę jak rolnicy "zasilają " pobliskie pola też strasznie pachnie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8
Szadółki (kaszb. Szëdlëkòwò lub też Szëdôłkòwò, Szadółczi, niem. Schüddelkau) osada mieszkalno-rolnicza położona na Wysoczyźnie Gdańskiej, pomiędzy Jasieniem i Kowalami, przy drodze do Kolbud i Otomina (ul. Jabłoniowa), ok. 12 km od centrum miasta. Obecnie część osiedla Jasień, do niedawna funkcjonowała jako wieś sołecka miasta Gdańska.
Szadółki - pisownia przez "o kreskowane" :)

Inne tematy z forum Karczemki

Psy bez smyczy mam juz dość! (240 odpowiedzi)

Codziennie wracam z dzieckiem z pozytywnej szkoły na Kokoszki i nie ma dnia abym nie musiała...

W co inwestować w XXI wieku? (25 odpowiedzi)

Witam, Dział dotyczy deweloperki i nieruchomości są oczywiście dobrym kapitałem, lecz nie każdy...

dobry stomatolog - kogo polecacie? (131 odpowiedzi)

jak wyżej, zależy mi na dobrym stomatologu (dobrym pod względem jakości usług i ceny), najlepiej...

do góry