Widok

Śniadanie do łóżka

Śniadanie do łóżka Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Śniadanie do łóżka.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

jeden z lepszych filmów

warto zobaczyć....
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 12

gniot

gniot, nuuda, jak wszystkie polskie denne komedie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 12

znowu Kuna!

Zniecheca mnie znow ta sama aktorka, Socha super- cos nowego, ale jak mozna we wszystkich polskich komediach umieszcza Ize Kunę, jest wiele aktorek, zdecydowanie za duzo jej!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

warto zobaczyć

choć cały film jest przewidywalny, a scenariusz napisany na podstawie znanego już nam szablonu to jednak jest się z czego po śmiać
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

taki sobie

Film jak wiele innych , ani dobry ani zły. Widziałam lepsze. Można pójść jak się nie ma co robić.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

śWIETNY POLSKI FILM

Jest z czego się pośmiać.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

swietny ale jaja

nawet fajne
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

lipa i nudam wyszedlem z polowie

właśnie wróciłem z kina... no i co mam powiedzieć? porażka, generalnie porażka. Ja rozumiem wszystko, że to z założenia ma być komedia romantyczna itd, ale może też wtedy być fajnie, śmiesznie i zaskakująco. A tu co? D... blada. Może chwilami jest lekko śmiesznie ale nic poza tym. Po "Lejdis" to już ciężko i naprawdę lipa. Także w tym przypadku. Karolak sili się na jakieś żarty ale bez powodzenia, cała reszta- to bez komentarza! Nie przewiduję aby jakieś teksty stały się z czasem kultowe bo tu ich brak po prostu. Historyjka do granic możliwości banalna i od samego początku do samego końca totalnie przewidywalna- zero zwrotów akcji, zaskoczenia- totalny banał. Jedyny plus to taki, że bilety były w promocji po dychu. Reasumując- obejrzeć i jak najlepiej szybko zapomnieć albo jeszcze lepiej poczytać opinie i zapomnieć, żeby iść na to do kina. Do tego wszystkiego w żałosny sposób wkomponowane przekazy promocyjne firm takich jak Berghoff czy Kotanyi- tak żałośnie wstawione, że aż żal patrzeć- nędza po prostu totalna. Także jak byłeś to zapomnij, jak nie byłeś to proszę!- nie idź! A jak nie byłeś to lepiej idź na "Skrzydlate świnie"- byłem wczoraj i powiem- warto!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
Skoro wyszedłes w polowie to skad wiesz jaki byl koniec? piszesz : Historyjka do granic możliwości banalna i od samego początku do samego końca totalnie przewidywalna- " - slad wiesz?? odladales 2-gi raz?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Piosenka- scena z krowami

W trakcie filmu leciała fajna polska piosenka, scena z krowami i robieniem zdjęć przez Miśka Koterskiego, coś o misiu. Kto zna tytuł, bo w soundtracku tego nie ma :(
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja też szukam tej piosenki ;) mega pozytywna, tylko nie mogę przypomnieć sobie słów :) właśnie wróciłem z kina i muszę powiedzieć, że muzyka do filmu została dobrana rewelacyjnie :) ogólnie film średnio mi się podobał chociaż fragmenty były sympatyczne. Co mnie najbardziej irytowało to żenujące reklamy podprogowe - niby nie ma przerw na reklamy, ale i tak gdzieś się to przewija... Jakiś czas temu oglądałem "randkę w ciemno" i też właśnie na to zwróciłem uwagę... Pozdrawiam ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bolo

Jest to świetna komedia .Nie podzielam stanowiska przedmówcy.
Fakt ,że kryzysu w polskim kinie nie da się ukryć....
Lejdis=dno
A po ślubach panieńskich Fredro umarł po raz kolejny.
Uważam, że po testosteronie jest to pierwsza z komedii na której się uśmiałem.A tu oto chyba chodzi.

Dobra i lekka komedia!;))

Szczerze nie lubię polskiego kina więc wybrałam się na ten film z "duszą na ramieniu", ale już po chwili doszłam do wniosku że było warto! Bardzo dobre teksty, lekko i zabawnie a do tego wątek "kulinarny". Polecam;))
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

kicha!!!!!!

jak coś takiego można było nakręcić. Kompletna strata kasy i czasu. Jedyny plus - ciekawie dobrana muza.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

polecam:)

Poszłam wczoraj do kina na ten film będąc pewną , że to kolejna porażka polskich reżyserów. Ale nie bylo aż tak źle. Jak na prezentujący się ostatnio niski poziom polskich komedii ta jest nawet ciekawa i parę razy się uśmiałam :) więc na miły wieczór polecam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Do obejrzenia:)

Byłam wczoraj .... film romantycznym lepszy od Skrzydlatych świń
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

przewidywalna polska komedyjka

Film słaby, przewidywalny, nie było nic śmiesznego-typowa polska produkcja
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

hmm...

Bardzo lajcikowy,byly chwile kiedy moje zeby rozjasnily sale kinowom :-D
Mozna wyjsc z dziewczyna wieczorem jak sie nie ma zadnych planow. Karolak nosil caly czas jedne dzinsy G-star pewnie dostal extra kase za reklame.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
taaaaa..... salę kinowom...... uśmiałam się do bólu. bardziej niż na filmie, który jest słaby i przewidywalny. typowa polska produkcyjka.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo fajny:)

Bardzo przyjemny film:) Fajna gra Małgorzaty Sochy.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

zabawny:)

Dużo śmiesznych scen i dialogów:) bardzo szybko minął czas podczas oglądania. Polecam!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Film rewelacyjny i nieprzewitywalny.

Nie reklamy podprogowe tylko product placement.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Film fajny , taki w sam raz , aby się rozewać . Świetna muzyka . Już kupiłam sobie płytę .

Sympatyczna "lekka" komedyjka :) - POLECAM !!!

Bardzo fajny "lekki" film. Aktorzy znani i lubiani... :)
Moja ocena 4+ :)

nuda

porażka... film nudzi, nie bawi. amen

Inne tematy z forum Filmy

Symfonia o umieraniu (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Symfonia o umieraniu . Przeczytaj o filmie.

21.37 (5 odpowiedzi)

Opinie do filmu: 21.37 . Przeczytaj o filmie.

Don't F**k with Liroy (12 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Don't F**k with Liroy . Przeczytaj o filmie.

do góry