Widok
Zależy jak lekarz rozpisze zabiegi. Masz wyznaczone godziny. Jednak z doświadczenia wiem że niektóre zabiegi można zrobić w między czasie jak są wolne urządzenia. Pierwszego, drugiego dnia raczej wszystko według planu a potem to kwestia dogadania z rehabilitantami. Trzeba pytać. Po południu na pewno znajdziesz czas. Niektórzy chodzili też w przerwach między zabiegami na plażę. Do plaży jest naprawdę bardzo blisko. Wejście na plażę nr 16.
Jak ja byłem to nie było określonej godziny. Jeżeli przyjechało się przed śniadaniem to już była możliwość zjedzenia. Niektórzy przyjeżdżali wcześniej inni później. Jeżeli będziesz rano to masz praktycznie cały dzień wolny. Pokoje sprzątane są wcześniej bo jest przerwa między turnusami jeden czy dwa dni. Ale można spokojnie dzwonić na nr telefonu że skierowania i dopytać. Bardzo miłe panie.
Warto wybrać się na Westerplatte. Bardzo polecam spacer z Panem - #Przewodnik po westerplatte# - Krzysztof Dąbrowski Można zadzwonić i się umówić. Super człowiek, pełen wiedzy, pasjonat. I nie piszę tego bo mam jakieś korzyści ale naprawdę warto. Też tak stwierdzicie. My pojechaliśmy poprostu tak jak większości ludzi tam jeździ . Czekając na umówioną grupę ten Pan zaczepił nas i zaproponował dołączenie. Na początku podeszliśmy do tego sceptycznie ale powiedział że jak nam się nie spodoba to będziemy mogli odejść bez płacenia. Zostaliśmy do końca. W tamtym roku płaciliśmy 20 zł. Nie był to stracony czas i pieniądze. Polecam z całego serca. Będąc tam drugi raz już bez tego Pana to poprostu przeszliśmy zrobiliśmy kilka zdjęć i tyle