Widok
Sobótki 15 Wzgórze Zinglera
Nazwa Wzgórze Zinglera pochodzi od tradycyjnej nazwy miejsca, gdzie powstać ma nowa, uwzględniająca historyczną zabudowę, inwestycja mieszkaniowa.
W 1843 roku na wrzeszczańskim wzniesieniu zwanym Górą Jana (Johannisberg) gdański kupiec Zingler zbudował gospodę w stylu szwajcarskim. Działa ona do 1941 roku, a po wojnie pełniła rolę obiektu rozrywkowego, potem kulturalnego. Przebudowany i rozbudowany budynek dawnego Café Zinglershöhe jest obecnie rozpadającym się budynkiem po siedzibie TVP. ...
więcej o inwestycji
więcej o inwestycji
Styl zabudowań
Czy to jest jakiś styl? Banalna architektura, Jakiś poprzecznymi mającymi się trochę ze soba Klocki kreska segmenty oczekiwałam czegoś naprawdę pięknego zwłaszcza że istniejąca to silny może podpowiadać co masz z naprawdę będzie wkomponowane w podzielone. Wszystko jest nastawione na napychanie sobie kieszeni pieniędzmi ale czyimi? Kto to kupi?Nawet jeśli stać da to jakiegoś inwestora, to komu on to będzie wynajmował czy znajdzie wielu bardzo bogatych?
UWAGA na firmę yareal !!!
Inwestycja w Warszawie - od wielu miesięcy walczę z tym developerem aby usunął ewidentne usterki w lokalu, zasłania się , ze nie odebrał lokalu od Generalnego Wykonawcy i nie był świadomy stanu ;) na każdym kroku chcą klienta oszukać i wciskać kit, zastoiny wody na dachu, najtańsze okna - nieszczelne, atrapy nawietrzaków okiennych, kominy wentylacyjne to kpina, kto im pozwala na takie fuszerki. Bardzo nierzetelni i absolutnie niekompetentni.
Jakość Yareal
Zanim kupicie jakiekolwiek mieszkanie to serdecznie zapraszam na oględziny mojego mieszkania przy ul. Chrobrego 40, Warszawa (Rezydencja Chrobrego). Wtedy na żywo zobaczycie jaka jest marna jakos oferowana przez Dewelopera. Usłyszycie przez ściany kroki i rozmowy sąsiadów, usłyszycie odgłosy przenikające z garażu (brama, buczenie wentylacji, klimatyzatory, tłumiki samochodów). Chętnie pokaże Wam mieszkanie bo nie chce by ktoś innu utopił pieniądze w inwestycje reklamowaną przez Yareal. Mój mail inbox.marcin@gmail.com