Widok
Sobotnie imprezy - polecam!
Byłem na ostatniej sobotniej imprezie, w zasadzie pierwszy raz. Kumpel mnie wyciągnął. I byłem bardzo pozytywnie zaskoczony. Muzyka super, DJ na prawdę pierwsza klasa. Wokalistka Dotti o ile dobrze pamiętam potrafi rozruszać ludzi na parkiecie, a do tego głos ma jak petarda! Kunszt sztuki barmańskiej czuć przy każdym drinku. Ich koszt nie jest jakoś wybitnie niski, ale tu widać, że cena idzie w parze z jakością. Bawiłem się świetnie i na pewno się tam jeszcze pojawię. Polecam wszystkim wątpiącym! Warto tam wpaść i samemu sprawdzić :)
Moja ocena
Miasto Aniołów
kategoria: Kluby, dyskoteki
obsługa: 6
klimat i wystrój: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6
Odpowiedź obiektu:
Witam serdecznie,
jest nam bardo miło, że trafiamy w gusta naszych Gości. Zapraszam do ponownego odwiedzenia Miasta Aniołów, CZEKAJĄ NA PAŃSTWA LICZNE NIESPODZIANKI I ATRAKCJE. Dotti ponownie będzie gościć w naszym Klubie 19.10. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję za tak pozytywną opinię.
jest nam bardo miło, że trafiamy w gusta naszych Gości. Zapraszam do ponownego odwiedzenia Miasta Aniołów, CZEKAJĄ NA PAŃSTWA LICZNE NIESPODZIANKI I ATRAKCJE. Dotti ponownie będzie gościć w naszym Klubie 19.10. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję za tak pozytywną opinię.