Widok

Solaria godne polecenia GDYNIA

No dobra...balsam nie zdał egzaminu:( nie umiem się smarować:/nie mam talentu do spraw kosmetycznych...
będę musiała skoczyć na solarium. Sprawdzę jak to przyjmie moja skóra jakoś teraz co by nie eksperymentować przed ślubem.:)
Pytanie do Was: gdzie mogę się udać i zostać dobrze poinformowaną nt opalania w solarium, gdzie pomogą mi dopasować kosmetyki do mojej skóry?
Zależy mi na kompetentym personelu-Panie,które widzą co i jak a nie jakieś młode siksy nie znające się na rzeczy:)
pozdrawiam i dzięki za info...

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zastanawiam się czy wszystkie panie w solarium to takie na maksa zjarane "blondi turbo"-nie chcę nikogo tym określeniem urazić z góry wyjaśniam:-)ale sama napotykałam na takowe Panie i stąd moje pytanie:-)chyba pani o bladej karnacji nie pasuje do solarium:-).Moja sis chodzi na solarkę gdzieś na 10 lutego i sobie chwali:-)
faktycznie to solarium jest godne polecenia.Odiwedziłam juz kilka punktów w Chyloni i stwierdzam,ze HAVANA jest najlepsze.Nowe lampy,czysto.
Ja też polecam Hawana. Faktycznie szybko widac efekty. Obsługa b. miła. Ja konkretnie korzystam z tego przy ul. Abrahama :)
w Gdyni w Hawanie bylam raz, ale godne polecenia jest naprawde HAWANA i w redlowie africa sun club :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
w budynku witawy, salon przy wjezdzie na parking podziemny.
Faktycznie łóżka fajne, efekt szybki ale obsługa marna. Tzn dziewczyny są miłe i uśmiechnięte ale doradzić nie potrafią niestety.
Hawana na chyloni :)
Solarium Opal to akurat bym nie polecała, jakiś czas tam chodziłam, panie miłe i uśmiechnięte, ładny wystrój i łóżka ok. Jednak po kilku wizytach dostałam wysypki. Nie było to uczulenie ani parzenia słoneczne ale swędząca upierdliwa wysypka. Podejrzewam, że łóżka nie są dezynfekowane tak jak powinny.

Jednym słowem obsługa jak najbardziej profesjonalna ale z higieną różnie to być może.
polecam Silver na starowiejskiej w Gdyni koło Dworca PKP. Bardzo profesjonalne łóżka.
Zapraszam do Opal Studio na ul.Warszawskiej jak schodzisz na Dworzec Głowny.Pracowałam tam pół roku i gwarantuje dobre łóżka i profesjonalną obsługę :)
Witam ,a ja opalam się w solarum na ul.starogardzkiej mają 3 łozka do opalania każde o innej mocy.Jestem bardzi zadowolona. Panie obsługujące ,to nie młode siksy.pozdro.
Ja tez polecam Hawana w Gdyni na ul. Abrahama. Byłam na 12 minut i efekt był widoczny odrazu

mm
:)dzięki

Solarium Hawana w Gdyni na Abrahama, dużo łóżek, poszłam raz i już było widać efekt, łóżeczka z natryskiem - na bogato :)
a ja opla kolo dworca w gdyni glownej

polecam solarium na Kartuskiej w Chylonii na przeciwko HIKu

Świetna obsługa i nowe łożka (i lampy)

image
do góry