Widok

Solaria godne polecenia GDYNIA

No dobra...balsam nie zdał egzaminu:( nie umiem się smarować:/nie mam talentu do spraw kosmetycznych...
będę musiała skoczyć na solarium. Sprawdzę jak to przyjmie moja skóra jakoś teraz co by nie eksperymentować przed ślubem.:)
Pytanie do Was: gdzie mogę się udać i zostać dobrze poinformowaną nt opalania w solarium, gdzie pomogą mi dopasować kosmetyki do mojej skóry?
Zależy mi na kompetentym personelu-Panie,które widzą co i jak a nie jakieś młode siksy nie znające się na rzeczy:)
pozdrawiam i dzięki za info...

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja polecam Hawane!! Naprawde świetne solarium.Dziewczyny są miłe,zawsze doradzą no i przede wszystkim jest bardzo czysto w przeciwieństwie do innych punktów w trójmieście.!!A co do szkodliwości solarium - ostatnio rozmawiałam z moim dermatologiem i nie ma co przesadzać z ta nagonką!!Każdy papieros szkodzi!! A dawaka promieniowania 1-2 razy w tygodniu jest wrecz wskazana by poprawić samopoczucie i by wytworzyły się hormony szczęścia.Nawet reumatolodzy zalecają solarium!!! Nie ma co panikować.Poza tym ta cała nagonka na solaria to gruba kasa zapłacona przez firmy kosmetyczne, którym nie idzie sprzedaż pudrów i samoopalaczy!!!
Przepraszam,ale nie lubie jak mi makijaż płynie i jak mam maske na twarzy.
Zostane przy solarium!!!
Pozdrawiam
Edyta
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej. A czy ta Havana w Gdyni ma jakąś stronę internetową? Bo nie mogę znaleźć. A chciałam sobie posprawdzać ceny zanim się tam wybiorę..może jutro wypróbuję
http://www.slonceafryki.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja polecam solarium MIAMI, znajduje sie przy ul.Swiętojanskiej, w bocznej uliczce przy empiku, obok sklepu z filizankami Butterfly i salonu Hanna Zyguła.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Strony nie znam, ale podaję nr telefonu
58 620 48 88
solarium naprawdę godne polecenia :)
ja polecam solarium Hellada na Morskiej :) 5 łózek w tym jedno stojące i naprawdę jestem bardzo zadowolona :) a, że mam jasną karnację z piegami to bardzo ważny jest dla mnie wybór solarium z dobrą obsługą :)

http://solariumhellada.pl/
Stanowczo odradzam MIAMI, dodałem wysypki(ropienie) po łóżku numer 2 ! Sprawę przekazałem sanepidowi !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Podejrzewam ze konkurencja macza w tym palce!!!Totalna bzdura, gdzie jak gdzie ale w Miami łóżka zawsze sa bardzo czyste!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Stosujcie specjalne kremy do opalania w solariach, które są do tego przeznaczone oraz kremy po opalaniu,by utrzymać długo opaleniznę:)
zgadzam się!!!! ten kto żaluje sobie na krem w solarium to imbecyl!!!!jakmozna na sucho isc na solarium albo kupic zenada typu dax ziaja i soraja i na to sie opalac!!!!!to sie nie nadaje
Solarium ibiza na pogórzu,małe ale dobre
Solarium Malibu w Gdyni przy estakadzie. Nowe świeże lampy i zadbany sprzęt
solarium miami czysto ,mają świetne lampy i miła obsługa
Przeniosłam sie z Hawany i uważam że bez porównania na plus dla Miami
Bylam w Malibu i jest super faktycznie , dziewczyny doradzają znają się na lampach i kremach .Łóżka najlepsze w Gdyni. Opalaja mocni !

Dziewczyny czy Wasm równeiż robiły się takie plamy po solarium? Jak to wyleczyć?

Plamy powstają z powodu braku wiedzy w korzystaniu z solarium czy na słońcu!
Bardzo wielu opalających a zwłaszcza u płci pięknej występują owe plamy.
Powodem występujących plam są używane przez panie multum różnych kosmetyków którymi całe ciało jest przesiąknięte jak retinol wszech obecne w kosmetykach filtry. nadmierne zażywanie witamin a zwłaszcza A zwaną retinol oraz zażywanie antybiotyki czy niektóre tabletki przeciw bólowe. Bardzo często wiele pań a żeby zaoszczędzić w solarium wydatku nabycia specjalistycznego kosmetyku do opalania smaruje się zwykłymi balsamami a które bardzo często posiadają dawki retinolu witaminę A czy filtry a efekt no cóż opłakany -plamisty ️
- nie słyszałem a żeby Panowie po opalaniu w solarium cierpieli na plamy.
To nie solaria czy lampy są winne w plamach.
Niestety ale Panie same sobie jesteście winne.
Dobra rada.
Za nim skorzystasz z solarium to sprawdź zawartość swoich kosmetyków czy leków.
Unikajcie kosmetyki zawierające dziurawiec, retinol, witaminę A oraz filtry.
Jeśli często zażywasz leki przeciw bólowe, antybiotyki i ich podobne to unikaj solarium.
Po zakończeniu terapii lekowej można korzystać z solarium ale nie prędzej jak po 2 tygodniach.
Pozdrawiam

Tylko Solarium Malibu :)
http://www.solariummalibu.pl
do góry