Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Polecam gorąco! wątek zamknięty Polecam gorąco to profesjonalne solarium, przemiła obsługa i ŚWIETNE lampy!...
~Sylwia
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 20 sierpnia 2010

... wątek zamknięty Uważam, że salon troszke zaniedbał swoje obowiązki ... To prawda lampy w...
~;D
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 17 marca 2010

:) wątek zamknięty super,świetnie ,rewelka :) jestem zarany jak smok :) Bardzo dobre lampki :)...
~yesterdey
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 8 kwietnia 2009

TRAGEDIA!!!!! wątek zamknięty LAMPY WOGOLE NIE OPALAJA.... JESTEM OSOBA PODATNA NA LAMPY A TE NIC.... ;/...
~ZAUFANA
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 28 marca 2009

Tomi - opinia wątek zamknięty super salonik,super opalanie,super obsługa...:):*
~Tomi
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 17 kwietnia 2008

:) wątek zamknięty naparwde fajne sloarium, szczegolnie pan ktory mnie czasem obsługuje:) hmmm,...
~D.
-

dodano: 28 marca 2008

moim zdaniem najlepsze studio na Pomorzu. wątek zamknięty serdecznie polecam to studio, zawsze świeże lampki i bardzo dobra obsluga,...
~MaR tYnA
-

dodano: 18 lutego 2008

:) wątek zamknięty Najlepsze solarium na jakim byłam :)
~Moni
-

dodano: 23 stycznia 2008

I WROCIłA :D wątek zamknięty MAM NADZIEJE ZE PAMI ANIA WROCI NA SOLARIUM BO DOSZLY MNIE SLUCHY ZE JUZ...
~P
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 29 października 2007

JUZ WRZESIEN A JEJ JESZCZE NIE MA :( wątek zamknięty TAKIE TAM MALE PYTANKO DO SZEFA CZY PANI ANIA PRACUJE JESZCZE U WAS CZY MA...
~KTOS
-

dodano: 3 września 2007

;( wątek zamknięty BARDZO MI BRAKAJUE TEGO PIEKNEGO USMIECHU PANI ANI MA NADZIEJE ZE JESZCZE GO...
~STALY KLIENT
-

dodano: 3 lipca 2007

no i znowu pojechala ;( wątek zamknięty doniosly mnie sluchu ze pani Ani znowu nie ma i pisze z zapytaniem kiedy...
~staly bywalec ;D
-

dodano: 5 czerwca 2007

nowe lamki ;D wątek zamknięty Jeszcze lepsza opalenizna dzięki wymianie lampek ;D i ślicznie uśmiechnięta...
~cichy wielbiciel
-

dodano: 25 kwietnia 2007

! najlepsze solarium pod słońcem ! wątek zamknięty bardzo polecam wszystkim :-))
~MAzi
-

dodano: 22 kwietnia 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
14

14

wątków

do góry