Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Byłam po raz ostatni wątek zamknięty Nieprzyjemna obsługa! Pierwsze solarium, w którym czułam się strasznie...
~anna
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 17 czerwca 2012

Niestety jestem zawiedziona. wątek zamknięty Rezygnuję całkowicie, pieniądze wyrzucone w błoto. Wole troszke więcej...
~Olivia
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 13 listopada 2010

:-( - opinia wątek zamknięty jestem stałą klientką ale ostatnio zniechęciłam się do korzystania z tego...
~:-(
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 16 czerwca 2010

....... wątek zamknięty Solarium ogólnie jest dobre jestem stałym klientem wraz z moją dziewczyną od...
~Tomczak
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 23 kwietnia 2010

;) wątek zamknięty Solarium godne polecenia;)) obsługa miła;) atmosferka także;))
~Oljena
-

dodano: 18 grudnia 2009

itam91 - opinia wątek zamknięty Bardzo fajne solarium, swietny klimat. No i wreszcie meżczyzna za ladą!:) pzdr
~itam91
-

POLECAM!!! wątek zamknięty Świetna obsługa, bardzo dobre łóżka, polecam wszystkim, ktorzy cenia sobie...
~zabek69
-

Tropikalne miejsce :-) wątek zamknięty Solarium jest jedyne w swoim rodzaju. Niesamowity klimat oddający urok...
~Domelos
-

Polecam wątek zamknięty Łużka bardzo dobre, obsługa również - poza jedną nową młodą panią. ceny...
~dekon
-

dodano: 20 czerwca 2009

ok wątek zamknięty solarium jest czyste aż chce sie korzystac z opalania atmosfera jest miła...
~Marlena
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 22 stycznia 2009

rewelacja wątek zamknięty rewelacja
~Agata
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 14 października 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
11

11

wątków

do góry