Widok

Solid Security

stawki które tylko sa obietnicami-na wypłatę okazuje się że mniej się zarabia!
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polska to kraj złodziei , wynajmując tanią ochronę(niepełnosprawnych i emerytów,oraz tych co się do żadnej pracy nie nadają)
pokazują iż jest pozwolenie na bezprawie.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
W policji też wielu leszczyków- dla których obywatele nie mają szacunku.
Więc co się dziwić agencjom ochrony.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0
Stawki w ochronie są niskie bo Polska to chory kraj.
W całej Unii pracownikiem ochrony nie może zostać osoba niepełnosprawna do której jeszcze dopłaca dodatkowo państwo, więc i zysk dla firmy jest podwójny. W dodatku często zatrudniają emerytów i rencistów, którzy również mają już emeryturę lub rentę i godzą się dlatego pracować za marne grosze zaniżając tym samym pensję innym. Często bywa tak, że taki pracownik musi siedzieć po 300-400 godzin miesięcznie żeby zarobić na utrzymanie na skromnym poziomie.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 2
Widać takie praktyki są stosowane nie tylko w Solid. W każdej firmie jakiej pracowałem za wszelkie przewinienia jechało się po premii.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8
kary są po to by obniżyć koszty wykonywania ochrony, jak będzie zapięta marynarka to zawsze można coś innego zrobić.Muszą wyjść na swoje.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0
Oni podobno mają kary umowne, trzeba dobrze czytac, co się podpisuje w umowie i jaki jest regulamin pracy i wynagradzania. Stawka jest taka jak na umowie, mogą ją obniżyć np. za niezapiętą marynarkę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 12
Winni są ci co wynajmują ochronę - chcą płacić jak najmniejsze pieniądze i nie interesuje ich kto tam pracuje..
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2
Solid haha tylko z nazwy są solidni
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 0
już w ogłoszeniach nie podają zawsze nazwy tej firmy!
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 0
Popieram wąskiego,obiecują więcej a potem na wypłatę nie można się doliczyć!
Ogólnie solid to jeden wielki syf!!!
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja bym sie troszke nie zgadzal z tym co napisales... Bo mam taka stawke co mi zaproponowali:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 28
nie pracujesz już u Pelowskiego ? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

Własny biznes do 40 tyś zł (23 odpowiedzi)

Witam macie może jakieś pomysły na własny biznes z budżetem do 40 tyś zł ?? Myślałem nad prostym...

Zmiana zawodu - od czego zacząć? (75 odpowiedzi)

Szukam na siebie pomysłu. Któraś z was też stała przed opcją przebranżowienia się, jak wam się...

Stres w pracy (37 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

do góry