Widok

Solidarni z Ukrainą

Solidarni z Ukrainą Temat dostępny też na forum:
Szanowni Państwo,
Przesyłam zdjęcia z demonstracji na Placu Solidarności "Solidarni z Ukrainą". Proszę dowolnie udostępniać zdjęcia z oznaczeniem mnie jako autora.

Więcej zdjęć:
https://drive.google.com/drive/folders/1RbOWoNaqA8Nlc0_k806vIEmOzORqeqyu?usp=sharing
--
Z wyrazami szacunku
Jakub Zboiński

tel. kom.: +48 797-143-366
e-mail: jakubsonf@gmail.com
linkedin: www.linkedin.com/in/zbojko
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

No cóż

Lech Kaczyński wiedział, co mówi.
popieram tę opinię 164 nie zgadzam się z tą opinią 11

Nigdy nie byłem za pisem, za ich stylem* rządzenia, za prezydentem Lechem Kaczyńskim, ale pamietam jedno - przemówienie. W Gruzji. Bardzo dobre i porywające. Nadmieniam, ze z pisem jest mi bardzo nie po drodze. Ukraino trzymaj się!
popieram tę opinię 47 nie zgadzam się z tą opinią 5

Glosowalem na PO, ale przemówienie, które miał wygłosić Lech Kaczyński w Katyniu w 2010r. było poruszające.

Kłamstwo dzieli ludzi i narody a prawda nawet najboleśniejsza łagodzi to wszystko co złe. Nie wińmy Rosji za to co się dzieje - potrzeba młodzieży polskiej, rosyjskiej i ukraińskiej. Imperialne tensknoty włożmy w szkatulkę, której już nigdy nie będziemy otwierać. Walczmy w tych najtrudniejszych czasach z dezinformacją i bądźmy solidarni.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 3

Szkoda że na przemówieniach się skończyło.

Bo owszem- słowa ostre, ale jako partia akcje były jakieś takie odwrotne to słów.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 10

Weź już przestań, ciągle na jedno kolano
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Hehehe no tak bo PiS to walczy z Rosją uuuu hihi, efekt podwyżka gazu o kilkaset procent
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

zmień pieluche za wczasu jak młodzierz wesz wykleta czy WOT - takie kozaki że będa płakać za mamusią jak dojdzie co do czego -takie pieski odwazne zza płota

A co mówił w 1994 roku ? Szkoda, że nie było wtedy Internetu, kiedy przed wyborami

na Białorusi w reakcji na zdjęcia kandydata Łukaszenki i jego poglądy pomyślałem, że facet jest w najlepszym razie do wywiezienia przez nasze służby specjalne z tego kraju zwiniętego w dywan, w ciężarówce (jak służby de Gaulle'a po 1960 roku porywały francuskich wojskowych z OAS, ukrywających się za granicą). Już po kilku latach wiedziałem, że się nie pomyliłem w swych rachubach, że wkrótce stanie się białoruskim zamordystą.

Podobnie z Putinem gdy tylko zobaczyłem jego pierwsze zdjęcie, gdzie od razu pomyślałem, iż jego wybór to nic dobrego dla świata.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 8

Czyli jesteś sceptyczny do każdego przywódcy?

Wczoraj rosjanie zabili 13 żołnierzy ukraińskich ponieważ nie chcieli się poddać

Putin ma krew na rękach
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wzywam wszystkie większe sklepy aby zarządziły akcję

Zbiórki jedzenia , chemi odzieży itp wiem że możecie postawić koszyki przy kasach ludzie chętnie będą pomagać zróbcie coś dobrego pomagajmy
popieram tę opinię 35 nie zgadzam się z tą opinią 16

Hahahah to cie poniosło
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 7

Ale na Ukrainie nie brakuje jedzenia, ani lekarstw. Co Wy chcecie za zbiorki robic niby?

Rydzyk juz zbiera ... ale co z tego bedzie ? to samo co z cegiełkami na ratowanie Stoczni ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

covid

no i wszyscy "prezydium" są w maseczkach.............
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Oj jak dobrze

Od razu lżej na Ukrainie bo wszyscy poszli w Polsce demonstrować . Wszyscy obywatele Ukrainy wracać do domu walczyć za ojczyznę!!!!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 6

Chłopak na zdjęciu!

To Kolos. Tatuażysta z Gdyni. Świetny człowiek. Kolos! Trzymaj się chłopie!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Słabe te zdjecia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

NIGDY

Polska dla polaków, nie szarańczy ze wschodu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry