Widok
Solidarność kobiet
Dziewczyny podawajcie tutaj dane (imię, wiek, może e-mail, przekazujmy sobie je jeśli nie tu to prywatnie dla zainteresowanych) nieuczciwych panów, oszustów, z którymi się spotykałyście, poznałyscie. Pomóżmy sobie nawzajem. Internet to niestety siedlisko takich osób. Umieściłam anons w kategorii "Towarzyskie", odpowiedziała na niego dziewczyna, której chłopak kontaktował się ze mną - grając na dwa fronty. Dziękuję M. że odezwałaś się. Dziewczyny ufajcie swojej intuicji.
"Towarzyskie" po to jest (?)
Bardzo mi się spodobał (z maili) jeden Facet, który niestety, żonie pokazywał moje maile...
Co by zazdrość wzbudzić ? Kut wie, po kiego grzyba to robił (?)
Inny, tu, na forum, cyrki uskuteczniał co by insze funfele swe, w stan zazdrości wprowadzać i ku rywalizacji o jego względy napędzać.
Porządnego Faceta, jak Męża i konia, bierze się po sąsiedzku. U nas, we wsi, tak się praktykowało.
Na "Towarzyskim", "na chwilę", to trza się liczyć, że miglanca, szuję lub skamera ... ustrzelimy.
Życie. Trza się zaprawiać w tych manewrach i konwenansach.
Trzymajcie się Kobietki!
Bardzo mi się spodobał (z maili) jeden Facet, który niestety, żonie pokazywał moje maile...
Co by zazdrość wzbudzić ? Kut wie, po kiego grzyba to robił (?)
Inny, tu, na forum, cyrki uskuteczniał co by insze funfele swe, w stan zazdrości wprowadzać i ku rywalizacji o jego względy napędzać.
Porządnego Faceta, jak Męża i konia, bierze się po sąsiedzku. U nas, we wsi, tak się praktykowało.
Na "Towarzyskim", "na chwilę", to trza się liczyć, że miglanca, szuję lub skamera ... ustrzelimy.
Życie. Trza się zaprawiać w tych manewrach i konwenansach.
Trzymajcie się Kobietki!