Widok
Solidna mała pizzeria
Jadam w Niedźwiadku, zamawiam często i mam o nim bardzo dobrą opinię. Jedyny raz kiedy "spieprzyli" mi kurczaka dostałem w ciągu 20 minut kolejnego na koszt firmy.
Pizza jest dobra, ale z jednym zastrzeżeniem - ZAWSZE zamawiajcie na cienkim cieście. Standardowe jest za grube i czasami bywa niedopieczone, białe od spodu. Wiadomo, że na cienkim "dostaje się mniej", ale w pizzy liczy się jakość, a nie ilość, więc powtarzam - prosić o CIENKIE CIASTO.
Poza pizzą polecam doskonałe Spaghetti Carbonara. Zdecydowanie nie dla osób pragnących schudnąć, ale jedna porcja syci tak, że starcza na cały dzień.
PS. Kolega Kostek to chyba z konkurencji, bo tak złej opinii o pizzerii jeszcze nie czytałem. :P
Pizza jest dobra, ale z jednym zastrzeżeniem - ZAWSZE zamawiajcie na cienkim cieście. Standardowe jest za grube i czasami bywa niedopieczone, białe od spodu. Wiadomo, że na cienkim "dostaje się mniej", ale w pizzy liczy się jakość, a nie ilość, więc powtarzam - prosić o CIENKIE CIASTO.
Poza pizzą polecam doskonałe Spaghetti Carbonara. Zdecydowanie nie dla osób pragnących schudnąć, ale jedna porcja syci tak, że starcza na cały dzień.
PS. Kolega Kostek to chyba z konkurencji, bo tak złej opinii o pizzerii jeszcze nie czytałem. :P
Moja ocena
Niedźwiadek
kategoria: Pizzerie
obsługa: 4
menu: 6
jakość potraw: 6
klimat i wystrój: -
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 5
5.4
* maksymalna ocena 6
Jakie dwa sosy gratis??!!Dają w jednym płaskim pudełeczku dwa razem sosy a w ofercie niby dwa gratis!! Dostawa dośc szybka,ale jakośc dań mniej niz przeciętna!!Po ostatnim zamówieniu miałem zgagę,jeżeli chodzi o pizzę a kebab to nigdy koło kebaba nie stał!! Zupa dnia (np.pieczarkowa) to najgorsza zupa jaka kiedykolwiek jadłem!! Sam makaron na sztucznym rosołku i kilka surowych pieczarek !!Nie polecam !!!