Widok

Sonpap

Witam, jakiś czas temu odbyłem rozmowę o pracę na stanowisko dostawca - magazynier w firmie Sonpap. Dostałem propozycję 2000zł brutto podstawy plus "system motywacyjny", który miałby działać jak system akordowy. Czyli przykładowo ile zapakowałbym paczek, tyle po podliczeniu dostałbym dodatku. Zatem nie za bardzo rozumiem zabiegu mojego potencjalnego pracodawcy i obawiam się, że wykorzystywałby system motywacyjny by danego miesiąca nie zapłacić mi tego "dodatku", zasłaniając się tym, że nie zasłużyłem na "motywację". Niestety nie znalazłem żadnych opinii w internecie odnośnie tej firmy i chciałbym poznać opinię kogoś kto może wie jak wygląda sprawa rozliczania się w tej firmie. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Chłopie...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zgodzę się z innymi, odradzam pracę w tej firmie.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2
Masz rację. Zrobią wszystko żeby Tobie tego dodatku nie zapłacić ew. Zminimalizować go jak najbardziej się da....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Praca

Opinie o Crist Gdynia (13 odpowiedzi)

Jak się tam pracuje ,jaka atmosfera?

fundacja fly (50 odpowiedzi)

Zauważyłam ogłoszenia dotyczące pracy w tej fundacji na tym portalu - zdecydowanie odradzam! PIP...

Własny biznes - jak się reklamować? (184 odpowiedzi)

Jak reklamować swój biznes w sieci? Bez obecności firmy w Internecie ciężko będzie zdobyć...

do góry