Widok
bilety
Bilety w cenie: 50 zł, 30 zł do nabycia w kasach:
BART ul. Kościuszki 61, 81-703 Sopot, tel. 058/555-84-51 lub 52;
Opera Leśna ul. Moniuszki 12, 81-829 Sopot, tel. 058/ 555 84 11
oraz w sieci Ticket Online www.ticketonline.pl
problem w tym ze nie jestem z Sopotu i od kilku dni patrze na ticketonline.pl a tam zadnych biletow na ta "impreze" nie ma... tak wiec kopa w d*** dla organizatorow i niech cos z tym zrobia
BART ul. Kościuszki 61, 81-703 Sopot, tel. 058/555-84-51 lub 52;
Opera Leśna ul. Moniuszki 12, 81-829 Sopot, tel. 058/ 555 84 11
oraz w sieci Ticket Online www.ticketonline.pl
problem w tym ze nie jestem z Sopotu i od kilku dni patrze na ticketonline.pl a tam zadnych biletow na ta "impreze" nie ma... tak wiec kopa w d*** dla organizatorow i niech cos z tym zrobia
bzdeciarstwo
Qrrrrrka w!... U Kleyffa nawet tytuły piosenek się nie zgadzają! Bo to nie żadna "hustawka", tylko "Żyj na hustawce ,żyj!", i nie "nie męcz mnie", tylko "Kochana, czyli piosenka rozwodowa". A gdzie pokoleniowe hymny, jak "Strumień" czy "Zapałka"? Poza tym nazywanie Antoniny Krzysztoń "piosenkarką" to duzy nietakt, bo jest ona (i zawsze była) pieśniarką, a to inna kategoria. Ciekawe jakimi kryteriami kierowal się ten kto pisal ten tekst, bo widac tu raczej jakies kryptoreklamy i osobiste sympatie, a nie rzetelne informacje.
Refleksje
Bardzo dobry pomysł z tym spotkaniem bardów.. i z bardami. Gratuluje pomysłu organizatorom, bo jest to propozycja, która w jakiś sposób niweluje niszę na naszym trójmiejskim rynku koncertowym. Nareszcie będzie można posłuchać utworów, które mają treść, dłużej niż podczas zbyt krótkich koncertów na małych scenach. Czekam cierpliwie na sobotę i wiem, że będzie fajnie.