Widok
Sopot Festival - koncerty na Molo - ODWOŁANE
Odwołane zostały dzisiejsze koncerty (Kombii, Stachursky, Małgorzata Ostrowska, Monrose, The Cloud Room) i jutrzejsze koncert (Enrique Iglesias, Doda) w ramach Sopot Festival 2007 na molo w Sopocie. Zwrot biletów: do 24 lipca w kasach molo w godzinach 09:00 - 21:00 lub później w siedziebie Kąpieliska Morskiego przy ulicy Chopina 10.„Koncerty na Molo” to preludium przedfestiwalowych ...
więcej
więcej
Bilety
Dzwoniłam do KAPIELISKA MORSKIEGO SOPOT i miła pani poinformowała mnie, że są informacje mniej oficjalne i bardziej wiec dokładnego programu koncertów nie może jeszcze podać. A o biletach powiedziała, że będą tak jak w ubiegłym roku po 15zł lub troche podrożeją - 20zł! Też przybywam na Enrique :)))
kike2003
Bilety na Enrique w przedsprzedaży po 40zł a w dniu koncertu 50zł!!! Właśnie pani z KAPIELISKA MORSKIEGO SOPOT mnie poinformowala! W Sopocie juz sa rozprowadzane a TVN jeszcze nie dogral z KAPIELISKIEM czy wystawia bilety na sprzedaz w internecie.... ale jesli do tego dojdzie to bedzie mozna kupic na Allegro!!! Wstep na koncert od 19:00
bilety
Bilety na Enrique tak jak wczesniej informowalam w cenie: 40zl miejsce na molo, plaza 20zl w dniu koncertu drozsze! Mozna dokonywac rezerwacji w KAPIELISKU MORSKIM tzn: wpierw nalezy skontaktowac sie z nimi na maila Oni przesla numer konta na ktory przelac pieniadze za bilet(y) a pozniej w dniu koncertu beda do odbioru w glownej kasie na MOLO! Enrique bedzie spiewal na zywo!!! :)
pytanie w sprawie biletów
jaki adres mailowy ma Kąpielisko Morskie bo nie znalazłam na stronie?
jak to wygląda z biletami? czy to jest na cała impreze czy tylko na jednego wokaliste? a na pozostałe dni po ile są bilety?
jak Enrique będzie śpiewał na żywo to mam nadzieje że lepiej niż na koncercie LIVE EARTH :/
ale i tak jest boski :)
jak to wygląda z biletami? czy to jest na cała impreze czy tylko na jednego wokaliste? a na pozostałe dni po ile są bilety?
jak Enrique będzie śpiewał na żywo to mam nadzieje że lepiej niż na koncercie LIVE EARTH :/
ale i tak jest boski :)
koncert Enrique
Ja jadę z Ostrowa Wielkopolskiego na koncert i wyjeżdżam w nocy z 23/24go lipca i najprawdopodobniej pojadę przez Poznań. Jedzie ktoś z któregoś z tych miast? Wstęp na koncert od 19stej! Jak nie zabraknie biletów to będzie można je kupić w dniu koncertu! Pozdrowionka i do zobaczonka!
Koncert
Oż! Wybieram się najprawdopodobniej na koncert Enrique, ale nie mam pojęcia o co chodzi z tymi sektorami. Błagam niech mi ktoś napisze. XD A party zaczyna się o 20 jakby co. Tylko po jaką cholerę tam Doda. No...musieli kogoś takiego wcisnąć do Iglesiasa, bo kto by przyszedł na sam koncert Dody! XD
Proszę o kontakt na e-maila bądź gg:6708468
Proszę o kontakt na e-maila bądź gg:6708468
NO PROSZE:]
DZIEWCZYNY!!!!szykujcienajkrótsze miniówy,obścisłe bluzeczki z dekoltami do pępka i liściki milosne które można będzie rzucac do boskich stóp Enrique:P
a ja od jutra skupuje hurtowo zgniłe pomidiry na pobliższych rynkach......
zainteresowanych prosze o kontakt:]
PS.obawiam sie ze strefy plażowej pomidory nie doleca
a ja od jutra skupuje hurtowo zgniłe pomidiry na pobliższych rynkach......
zainteresowanych prosze o kontakt:]
PS.obawiam sie ze strefy plażowej pomidory nie doleca
LOL
macie na bani oceniacie innych wykonawców oni rynajmniej maja cos do pokazania a Wy co ? nic zwykli niciekawi ludzie to żałosne co piszecie pomidorami bedziecie rzucac ? a co do czego bedziecie mieli kisiel w gaciach jak zaczna spiewac i nie bronie wykonawcow tylko troche kultury i zdrowego myslecnia;/ moze nie kazdy spiewa fajnie ale jest slawny i tego mu zazfreosiccie
mirek
ooooooo koncert SEMTENMERA nie by jakas rewelacja bo to tylko 3 pisenki ale wielkie dzieki ze wogle mialem szanse zobaczyc ich w polsce a mam takie pytanko jak sie nazywal prowadzacy na poczatku typo w dlugich wlosach..... a konkurs byl fajny odgadnac w11 hheheheh faza a nagroda tez byla fajna a wyspep na scenie troce stresujacy ,,,,pozdrowionka
@Wnerw dzisiaj nic się nie odbędzie i jutro też nic. Dzisijszy koncert został juz ostatecznie odwołany i juz się nigdy nie odbędzie. A koncert Enrique moze odbędzie się po żałobie narodowej która kończy sie w środe. Czyli, żeby to zrobic tak szybko to od razu w pierwszych minutach tego dnia to zreobia czyli po pólnocy. Dla mnie to głupota, ze tak czekaja aż sie tylko żałoba sknczy... I od razu po niej robią koncert. mógłby być w noramlnych porach...
tvn swoje a 3miasto.pl swoje
tvn"W związku z żałobą narodową TVN odwołuje dzisiejszy i jutrzejszy koncert na sopockim Molo. Decyzja o odwołaniu występów podjęto bezpośrednio po ogłoszeniu żałoby narodowej przez Prezydenta RP. Wkrótce zostaną podane nowe terminy koncertów",a www.troj miasto.pl Enrique wcale
co z EnriQue
trochę przeginacie z tekstami! trochę szacunQ
mi też bardzo zależy aby być na zaplanowanym od mesiecy koncercie Enrique i praktycznie tvn nas olewa bo nie ma żadnej wzmainki o zmianie planu na stronie sopotfestiwal ! fajnie by było gdyby p. e wystąpił w srodę (po północy)lub czwartek ! moze podalibyscie jakies istostne informacje ?
mi też bardzo zależy aby być na zaplanowanym od mesiecy koncercie Enrique i praktycznie tvn nas olewa bo nie ma żadnej wzmainki o zmianie planu na stronie sopotfestiwal ! fajnie by było gdyby p. e wystąpił w srodę (po północy)lub czwartek ! moze podalibyscie jakies istostne informacje ?
WYSTARCZY 1 MIN. CISZY.
Co tydzień ginie na drogach ok. 60 ludzi i żałoby nie ma. Zgadzam się - jeden dzień lub o 12 dzwonią dzwony ,wyją syreny i ludzie wszyscy łączą się w żałobie. A tak co ludzie przyjechali z całej Polski - jakie to straty. A ile cierpienia pozostało i wcale nie za pielgrzymami ......
Moja mama pracuje w KMS, Tvn chciał przełozyc kocerty na czwartek i piatek, ale niestety wykonawcy nie moga. Na festiwal na pewno nie bedzie mozna wejsc na te same bilety, prezydent przegiął znowu. Miasto Sopot i KMS poniesli ogromne straty. Enrique był wczoraj na molo obejrzec gdzie ma wystepowac i wszystko sie pokomplikowało. Bilety mozna zwracac w kasach przy molo oraz w KMS przy ul. Chopina 10.