Widok
Sopot festival - tragedia
Po pierwsze prowadzaca...Pani Magda... nie nadaje sie na takie imprezy, jest sztywna i w dodatku ciagle patrzy na kartki nie sluchajac osoby ktorej zadala pytanie - beznadziejnie to wyglada. Przewodniczacy Jury..... czyzby mial ubytki w jedynkach i zaawansowana prochnice???:/ no i ta nagroga publicznosci ...... skad oni go wzieli.... nie wiem czy ktos zauwazyl, ale w niektorych momentach po prostu falszowal..... Wedlug mnie nagroda ta zostala sprzedana, tak jak nagroda slowika dla piaska w zeszlym roku.... Co za kraj ..... a potem sie dziwia ze nikt nie chce tu mieszkac
to głosowanie to edna wielka bujda
stachurski? nawet nie brałam go pod uwage ale po wypowiedzi jury było do przewidzenia jak bedzie. Słowika publiczności powinien dostać wykonawca który ma z nią kontakt a nie sztywniak który stoi w miejscu jak słup. Stachurski wyglądał jakby miał iść do kościoła. Na słowika publiczności napewno zasłużyła pozostała czwórka ale nie on! Napewno wielu z Was podziela moją opinie.
Gorzej byc nie moglo
JEZU!!Koszmar, tego nie da sie opsiac to jest nie do pomyslenia ze stachulski wygral od publiczosci :/ wedlug mnie vanillia powinna dostac a nie jaki tnypek ktory nie umie sie ruszac a po drugie jak oni mogli krytykowac vanillie?!?! No jak mozna?? Najpierw wybieraja takich jak te dziewczyny a potem maja czelnosc krytykowac dobra muzyke!!!!
Sopot musi odejsc?
Prowadzaca p. Magda czytajaca z kartki i ubrana jak choinka noworoczna (co za koszmarny cukierkowy gust!!!), jacys falszujacy "piosenkarze" z przeciwleglego brzegu Baltyku, taki sam laureat nieudacznik ( kto glosowal na niego?). Oto tegoroczny festiwal w Sopocie.
Jedyny blyszczacy diament taki jak Katie Melua, ktora nota bene urodzila sie w Gruzji, uratowala od upadku te cala impreze.
Moze za rok bedzie lepiej - miejmy nadzieje.
Jedyny blyszczacy diament taki jak Katie Melua, ktora nota bene urodzila sie w Gruzji, uratowala od upadku te cala impreze.
Moze za rok bedzie lepiej - miejmy nadzieje.
Do KASI
Po pierwsze tu się pisze opinie na temat Sopot Festiwal 2006 a nie osób które je wyrażają. Dobrze wiem co napisałam i zdania nie zmienie. Dziewczyno czas na przebudzenie!!! Nie wystarczy tylko umiejętność śpiewu. Jeżeli tak super śpiewa to czemu nie dostał Bursztynowego Słowika? Jesteś płytką dziewczyną skoro myślisz że chodzi tu o jakiś dotyk fizyczny. Sama zastanów się za nim cokolwiek napiszesz!
COŚ WSPANIAŁEGO!
bardzo dobrze że wygrał Mattafix! cały festiwal trzymał wielki światowy poziom. To było lepsze niż MTV Awards. Nie znacie sie pacany skoro tak mówicie. Ja na codzień słucham Hatebreeda, Vadera, Biohazarda i Slipknota. Ale czegoś tak wspaniałego w Polsce jak ten koncert sie nie spodziewałem. Mimo że nie było tam ciężkich brzmień.
festiwal...bez dluzszego komentarza
Do Kowaliero-> Festiwal ogladalas w TVN a nie Polsacie... ale spoko!:-/ Te pieprznięte sms-y widzow to wielki pic na wode, a ja jak zwykle wysylalam! Ciesze sie z tego, ze Stachurski nie dostał bursztynowego slowika(ufff...) i, ze skrytykowali Vanille(teraz prosze im to przetlumaczyc na angielski albo jakis inny zeby zrozumialy)!! Chcialabym zeby pokazali mi te wyniki glosowania, bo w to, ze Mattafix wygral w sms-ach nie chce mi sie wierzyc!!
Co sądze ;/
po tym co tu czytam chyba dobrze że ostatni weekend wakacjii spędziłam poza domem a nie przed telewizorem ;/ nie oglądałam-nie wiem... takie imprezy są juz do dupy i koniec!! w obecnej chwili i tak cieszę się że nie musiałam słuchać dennej Dody (blee). Zgadzam się z Kasią że ważne jest śpiew a nie kontakt z publicznościa. chociarz i kontakt jest ważny ale w 75% takich imprez liczy się głos...muzyka i słowa... Nie patrze na takie festiwale odkąd zawsze wygrywa Doda bo to ani nie ma słów... Do zawiedzionej -->> na Twoim miejscu nie chwaliłabym się na forum Twoją płytkością!! Pytanie brzmi... co sądze o festiwalu?? nic.. nie oglądałm i Bogu dziękuje!!
2 dzien festiwalu
niestety nie bylam na nim, mialam jedynie mozliwosc ogladania go w tv - ceny biletow przerosly moj budzet. Katie Melua byla gwiazda wieczoru, jest niesamowita, nic wiecej nie trzeba dodawac. A Elton .... choc za nim nie przepadam to wywarl na mnie niesamowite wrazenie, jest poprostu niezly.... i to mu trzeba zostawic
OK
Według mnie Festiwal stoi na dobrym poziomie... Czy Wy ktorzy tutaj piszecie w ogole byliscie tam ? Czuliscie ta atmosfere i specyficzny klimat takiej imprezy ? Pewnie nie, a TV Wam tego nie przekaze... Poza tym jesli ktos wypowiada sie, ze Sopot to wiocha to sie myli, na widowni siedzi cala Polska...
Sopot na szklanym ekranie
Trzecia część (niedzielna) Festiwalu była BOMBOWA !!!! Tylko dlaczego tak dużo reklam w telewizji, między wykonawcami?! strasznie to psuło całą atmosferę, przecież można by było w inny sposób wypełnić tę lukę. Pozdrawiam Wszystkich wykonawców oraz organizatorów. Więcej tak wspaniałych imprez życzę !!!! :*****
sopot to kompletna kiha!!!
sopot festiwal to nie wypał!!!powinny wygrać vanilla ninja!!a nie ten głupi Matafix!!!Ja bym wolała żeby jet set wygrał niż ten głupi Stachurski!!!Niewiedziałam,że Arash potrafi tak fałszować!!!A jury powinni krowy paść niż oceniać!!jak ten głupek z radia zet mógł tak skrytykować dziewczyny z Vanilla Ninja!!!To się w głowie nie mieści!!!Wstyd mi za Polskę.NAjchętniej przeprowadziłabym się do Brazylii albo do hiszpanii.te państwa są już lepsze niż Polska!!!
trzeci dzień festiwalu
Karel Gott był wspaniały. Vondrackova, Rodowicz i Drupi też.
Ktoś wspomniał o reklamach - że inaczej można było wypełnić tę lukę. Otóż przerwy w koncercie były specjalnie NA REKLAMY w TV. W tym czasie publiczność czekała, a na scenie wygłupiało się jakiś dwóch facetów. To był jedyny mankament koncertu i myślę, że TVN coś w przyszłości powinna z tym zrobić.
Ktoś wspomniał o reklamach - że inaczej można było wypełnić tę lukę. Otóż przerwy w koncercie były specjalnie NA REKLAMY w TV. W tym czasie publiczność czekała, a na scenie wygłupiało się jakiś dwóch facetów. To był jedyny mankament koncertu i myślę, że TVN coś w przyszłości powinna z tym zrobić.
Sopot nie był najlepszy w 2006
Więc barzdo się zawiodłam gdy oglądałam Sopot festival 2006.Powodem tego był głównie prezes czy tam kierownik radia Z!Nie wiem jak mógł tak potraktować mój ulubiony zespół Vanilla Ninja.To trzeba nie mieć serca! Jak ten prezes mógł? Zjechać tak ich występ!Jak? Ci jurorzy jacyś nie normalni byli.Nie wiem jak można było tak je potraktować.Oni chyba nie znają ich historii i nie wiedzą co przeżyły.Więc cudem są teraz jeszcze zespołem.Walczyły i wygrały.I są znów teraz z nami.!To trzeba docenić.Dlatego na początek powinny dostać bursztynowego słowika za nagrodę w Polsce! Naprawde.Już nie kocham tak Polski jak kiedyś.Bo i ta publiczność i ci jurorzy potraktowali dziewczyny okropnie!!! Do dziś pamiętam te straszne ich krzyczenie Nie Nie! Gdy zapytano o to czy chcą żeby wanilki wygrały.Ah...Szkoda słów. Jestem bardzo zła na tych,którzy tak potraktowali ten super zaspół. I nigdy tego wam i Polsce nie wybaczę!!! Nigdy!!! Przez was prawie 3 dni płakałam dlatego,że Vanila Ninja nie wygrały:-( Wstyd mi za Polske. I Love vanilla ninja!!!
VANILLA NINJA THE BEST!
Bardzo wstyd mi za Polske,bardzo.Nie nawidze radia Zet!!!! Tak mi było żal tych wanilek,że sie strasznie popłakałam... Sopot byl do kitu oprócz tego,że wanilki tam były.To najlepszy zespół zasługujący na więcej niż tan ,,bursztynowy słowik''!!! Vanilla Ninja Forever in my heart!!!!!!!