Widok

Sopot Jazz 2007

Sopot Jazz 2007 Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Sopot Jazz 2007, 11 października 2007 - 13 października 2007
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

miernota

Oj Panie i Panowie bardzo słabo w tym roku, nie nazwałbym tego festiwalem, kilka nazwisk z bardzo średniej półki. pierwszy dzień festiwalu solo sir Przemka Dyakowskiego+trio klezmerskiego(az boje sie pomyslec co to jest..) niezly program jak na pierwszy dzień. czemu w Trojmiescie nie mozna zorganizowac porzadnego festiwalu jak naprzyklad w Bielsko-Bialej gdzie wystpia Charles LLoyd , Roscoe Mitchell,Stanko i inni?Trojmiejski jazz umiera,a moze juz dawno umarł?

kapitanie mój, kapitanie

nie przesadzaj, ja chętnie pójdę zobaczyć Agę Zaryan. widziałem ję już wcześniej i bardzo podoba mi się jak ona śpiewa.
a inni, no coż, nie zawsze mozna trafić w gusta wszystkich....

jazz zgasł

niestety,ale kapitan ma racje, to nie powinno nazywać się festiwalem.program jest beznadziejnie słaby. a Ty zobaczyć Agę to możesz na fotce,zaoszczedzisz...

Inne tematy z forum Rozrywka

Ekwador Festival 2025 (7 odpowiedzi)

Przygotuj się na niezapomniane muzyczne doznania podczas festiwalu! W piątek, 11 lipca, na scenie...

Światło i MRock (4 odpowiedzi)

Światło i MRock to innowacyjny projekt koncertowy, w którym publiczność decyduje o przebiegu...

22. Millenium Docs Against Gravity (4 odpowiedzi)

Millennium Docs Against Gravity powraca z 22. edycją, która odbędzie się od 9 do 18 maja 2025...

do góry