Widok

Sopot Jazz 2008

Sopot Jazz 2008 Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Sopot Jazz 2008, 11 października 2008
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

pierwszy raz?

Anna Maria Jopek wystepowala juz wczesniej na scenie z Chrisem Bottim...

a ile beda kosztowaly bilety??

??? moze jakas bardziej normalna cena a nie 200 zl albo 250 zl jak ostatnio na pokladzie?!!!!??!?

ale pierwszy raz w sposób zapowiedziany

Poprzedni występ był improwizowany, tym razem będzie szansa posłuchać koncertu dwojga utalentowanych. Wspaniale :)

Kto sklecił te życiorysy???

"...na jesieni 2001 r. Ania znajduje czas, by zareklamować wodę mineralną Bonaqa. Najpierw pojawiają się billboardy, pół roku później reklamy telewizyjne..."
Ludzie! Co za tipsiara napisała tę notatkę z życiorysu niebanalnej artystki?! Rzeczywiście baaaardzo istotna informacja. Dobrze, że autor nie pokusił się o wnioski odnośnie wpływu tego wydarzenia na jej dalsze życie.

Przegięcie

Rozumiem że pierwszego dnia gra nie tylko Botti, ale 300 zł bilet, ludzie koncert Bottiego w Madison Sqare Garden w Nowym Jorku kosztuje ok. 62$, Czy w tym kraju już wszyscy poupadali na głowy

Cena Biletów Zaporowa ! ! !

Szkoda że, na koncert pójdą ludzie mający... a nie słuchajacy. A swoją drogą ciekawe jak czuje się "tańszy" o 240 zł pan Adam Makowicz ?

masakra jakas!

cena koncertu bottiego mnie zabila... paranoja. bottiego uwielbiam, ale resztki zdrowego rozsadku trza zachowac...
i ktos tu sie zastanawial, czy bedzie normalna cena? ;)

do Jacka i innych :)

widziasz jakie to proste jlecisz do NJ na koncert wyjdzie Ci taniej.....
Ktoś z Was ma pojęcie o kosztach produkcji takiego Festiwalu ?
Mam wrażenie, że nie!

hmm...

szczerze mówiąc wolałabym po raz kolejny zapłacić 200zł za bilet i posłuchać samego Bottiego na pokładzie w gdyni... bo to naprawdę niezapomniane przeżycie. a za AMJ to średnio przepadam...:/

Warto

Bylam na wszystkich koncertach Chrisa w Polsce i wlasnie wrocilam z Bostonu, bo to bylo moje marzenie, aby posluchac Go nie w Polsce.. Ja rowniez uwazam, ze 300zl to duzo za bilet na koncert, alee... to jedyny sposob, aby na koncerty przyszli i Ci co maja, ale przede wszystkim Ci co WIEDZA PO CO przyszli. A nie np tak, jak to mialo miejsce w Wawie w 2006 roku, kiedy wszyscy stali pili piwo i pogwizdywali od czasu do czasu nie wiedzac do konca kto gra.. bo przeciez slyszeli tylko jakis spot reklamowy w radiu dla niewybrednych.. : )) Nie wspominajac juz o braku najmniejszych emocji w takiej atmosferze.. i miejscu.. nie ujmujac nic Stodole. Howgh!

Kto to pisał?

Jeśli przenieść Il Pallagio z Toskanii do Stanów to można twierdzić, że tam był koncert znany z DVD "All this time".
Co do ceny biletów ,to jest to cena zaporowa dla wielu fanów. Byłem na Pokładzie i w Stodole i wiem ,że warto dać tyle za tak wspaniały wieczór z Chrisem ,ale tylko z nim choć Anna w Stodole zaśpiewała "My funny Valentine" bardzo poprawnie . Jeszcze nie wiem czy pójdę.Za te pieniądze może lepiej uzupełnić dyskografię?

co?

a to nie zadrogo?
jestem zalamana.

Przegieli

Z całym szacunkiem, ale cena nie dla normalnego funa

Cena jest ok

Botti bierze te swoje 60 $ a nie zapominajcie, że występuje z największa i najbardziej utalentowana artystką na Swiecie która jada śniadania ze Stingiem w jego ogrodzie i korzysta z prywatnego odrzutowca Pata.. no halo ludzie... 150 ziko jak nic dla AMJ. poza tym sz.p. Kydryński.. ja bym dał 400zl za ten bilet, a co!
:(

do pussycat

mam wrażenie, że w życiu doszedł znacznie wyżej niż Ty.....Boli własna niezaradność i chcesz sobie coś udowodnić?
Może psycholog albo psychiatra Ci pomogą..

do M

Tobie proponuje wizytę u laryngologa..., a takich komentarzy już się naczytałam miliony więc jesteś tylko przeciętnym forumowiczem, nie robią na mnie żadnego wrażenia.

do M

pussycat doszedł z gdańska do gdyni i jest to wyczyn. Natomiast co do ceny, nie chce żeby obok mnie na koncercie stała albo siedziała pani która wcześniej kasowała mnie w tesco za kiełbasę. Prawdziwy jazz, jaki prezentuje pan Chris czy panna Anna jest dobrem najwyższym i cena jest adekwatna!

a knopik gra z shazza

fankom bottiego proponuje to: http://rozrywka.trojmiasto.pl/news.phtml?id_news=29868

prawie 10-ciokrotnie taniej !!!..

Inne tematy z forum Rozrywka

Spotkanie (nie)zwykłych Kobiet (3 odpowiedzi)

Spotkania (Nie)zwykłych Kobiet to inicjatywa, która powstała z myślą o kobietach mierzących się z...

Michał Bajor - Piosenki, które lubię (8 odpowiedzi)

Kolejny recital Michała Bajora nosi tytuł Piosenki, które lubię. W ciągu ostatnich tras...

Garden of Lights - Ogród Świateł - Mały Świat (27 odpowiedzi)

Już tej jesieni Park Kolibki w Gdyni rozbłyśnie milionem świateł, zamieniając się w miejsce,...

do góry