Widok

Sopot w kierunku Gdyni stoi

więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Latem jest na drogach najmniejszy ruch

To najlepszy okres na remonty

Remont

Remont ale z głową.
Mieszkam na Przylesiu, pracuje w Gdańsku. Żeby dostać się na osiedle muszę jechac niepodległości do skrzyżowania z Podjazdem (więc jadę lewym pasem żeby skręcić do góry) a tu co?
Niespodzianka!
Zwężenie do prawego pasa - żeby skręcić w lewo w Andersa muszę zmienić pas na prawy - na zakładkę zmieniają wszyscy z lewego (nic dziwnego, że się korkuje) i potem znowu na lewy żeby odbić do góry.
Paranoja!
Wystarczyłby lewoskręt w stronę Andersa dla tych co jadą do góry Sopotu a Gdynia pojedzie praw pasem.
I dobre oznakowanie oczywiście.
Poproszę
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

dlaczego akurat zawsze sopot się korkuję, może jakoś światła należy zweryfikować

Korek

Korki w Sopocie to norma teraz to porażka może lepiej przesiąść się do komunikacji miejskiej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

jedź SKM jak źle ;)

a kiedy mają robić? wy serio macie tak wąskie myślenie, że myślicie, że firmy to czekają tylko na zlecenia z Sopotu? Nigdy nie jest dobry moment na zamknięcie głównej drogi. Czy to będzie wrzesień, maj czy sierpień. Zawsze będziecie marudzić, bo jesteście wiecznie niezadowoleni. Siedzcie na tylku w chacie, albo przesiądzcie się na SKM. Przechodze ta ulicą codziennie i zawsze jest korek, czy to jest remont czy nie, więc nie lamentujcie.

oho zaczął od Sopotu, a teraz od kraju ;) jak tak żle to wyp. za granice i skończ jęczeć :)

Pewnie byłby pierwszy do krytykowania, jakby nic nie robili i zapewne nawet z Sopotu nie jesteś ;) Jak tak źle to wsiadaj w SKM i skończ marudzić.

ona nie jest z Sopotu, co ją to obchodzi, mieszka w Oliwie, a zameldowała się przed samymi wyborami aby mogła wystartować, więc jedynie partia którą reprezentuje i kasa na koncie ma się zgadzać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

przepraszam że głosowałem na Magdalena Czarzyńska-Jachim

to że zafundowała 2 miesięczny remont głównej ulicy w trakcie sezonu , za dużo loków za mało doświadczenia , duszę się od dzisiaj spalinami w dolnym sopocie
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

nowa prezydent do dymisji - ZA 2 miesieczny remont ul. Niepodłegłości / w trakcie sezonu/ to jest skandal absolutny

kto jest za ? dzisiaj w sopocie armagedon , cały dolny sopot śmierdzi spalinami samochodów
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

jestem mieszkańcem sopotu od 20 lat mieszkam w okolicy 3 maja i sorry pani prezydent ale co ja mam z tego ?

OK jest sezon omijam monciak i to akceptuje , i strefy turystyczne ale na wskutek jakiegoś deb.la , deb.lki który wydał decyzję o remoncie niepodległosci w szczycie sezonu ! mam na dodatek wdychać smród spalin samochodów , cały sopot jest zakorkowany dolny grunwaldzka chrobry 3 maja , sobieskiego , chrobrego i dzisiaj to początek co będzie w weekend ? eco sopot to ściema , może niech pani ruszy 4 litery i się tym zajmie bo to skandal że ktoś wydał decyzję by robić remont !!!!!!!!!!!!!!!! w najwyższym sezonie !!!!!!!!!!!!!!!!! rzygam pierszego dnia od spalin samochodowych
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4

No jeszcze trzeba będzie wymienić rury wodociągowe
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jakotako...

....pociągniemy , towarzyszu

A to trzeba będzie wymienić sieci wodociągowe
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

A jak mam się z Sopotu, gdzie mieszkam, przedostać na ową obwodnicę? Przefrunąć?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

przeciez tam nawierzchnia była całkiem dobra!!!!

Wczoraj specjalnie jadąc tam patrzyłem, nawierzchnia była całkiem dobra, są ulice o wiele bardziej zniszczone i zuzyte i tych sie nie robi. To jakas totalna głupota.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3

inteligencie to napisz kiedy i jak mają zrobić remont drogi?

Ciesz się, że tylko 3 miesiące bo w Gdyni trwałby ze 3 lata
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry