Widok
Remont
Remont ale z głową.
Mieszkam na Przylesiu, pracuje w Gdańsku. Żeby dostać się na osiedle muszę jechac niepodległości do skrzyżowania z Podjazdem (więc jadę lewym pasem żeby skręcić do góry) a tu co?
Niespodzianka!
Zwężenie do prawego pasa - żeby skręcić w lewo w Andersa muszę zmienić pas na prawy - na zakładkę zmieniają wszyscy z lewego (nic dziwnego, że się korkuje) i potem znowu na lewy żeby odbić do góry.
Paranoja!
Wystarczyłby lewoskręt w stronę Andersa dla tych co jadą do góry Sopotu a Gdynia pojedzie praw pasem.
I dobre oznakowanie oczywiście.
Poproszę
Mieszkam na Przylesiu, pracuje w Gdańsku. Żeby dostać się na osiedle muszę jechac niepodległości do skrzyżowania z Podjazdem (więc jadę lewym pasem żeby skręcić do góry) a tu co?
Niespodzianka!
Zwężenie do prawego pasa - żeby skręcić w lewo w Andersa muszę zmienić pas na prawy - na zakładkę zmieniają wszyscy z lewego (nic dziwnego, że się korkuje) i potem znowu na lewy żeby odbić do góry.
Paranoja!
Wystarczyłby lewoskręt w stronę Andersa dla tych co jadą do góry Sopotu a Gdynia pojedzie praw pasem.
I dobre oznakowanie oczywiście.
Poproszę
a kiedy mają robić? wy serio macie tak wąskie myślenie, że myślicie, że firmy to czekają tylko na zlecenia z Sopotu? Nigdy nie jest dobry moment na zamknięcie głównej drogi. Czy to będzie wrzesień, maj czy sierpień. Zawsze będziecie marudzić, bo jesteście wiecznie niezadowoleni. Siedzcie na tylku w chacie, albo przesiądzcie się na SKM. Przechodze ta ulicą codziennie i zawsze jest korek, czy to jest remont czy nie, więc nie lamentujcie.
jestem mieszkańcem sopotu od 20 lat mieszkam w okolicy 3 maja i sorry pani prezydent ale co ja mam z tego ?
OK jest sezon omijam monciak i to akceptuje , i strefy turystyczne ale na wskutek jakiegoś deb.la , deb.lki który wydał decyzję o remoncie niepodległosci w szczycie sezonu ! mam na dodatek wdychać smród spalin samochodów , cały sopot jest zakorkowany dolny grunwaldzka chrobry 3 maja , sobieskiego , chrobrego i dzisiaj to początek co będzie w weekend ? eco sopot to ściema , może niech pani ruszy 4 litery i się tym zajmie bo to skandal że ktoś wydał decyzję by robić remont !!!!!!!!!!!!!!!! w najwyższym sezonie !!!!!!!!!!!!!!!!! rzygam pierszego dnia od spalin samochodowych