Widok

Sp 43 proszę o opinie o szkole

Witam,planuję wyslac do tej szkoly do 1 klasy synka,proszę o opinie czy jest tam dobra opieka,czy dzieci mlodsze mają oddzielną świetlicę,jak nauczyciele?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo fajna szkoła, dzieci z klas 0 i 1 maja wspólną świetlicę, dlatego, że jest ich nie dużo. Panie bardzo sie starają, są zajęcia dodatkowe np dodatkowa plastyka. Dzieci maja osobne wyjście na dwór, gdzie wychodzą jak jest pogoda. Dużo zajęc dodatowych dla dzieci w różnym wieku. Bardzo dobre posiłki - moje dziecko już w pierwszym tyg szkoły zachwalało stołówke. Najważniejszym plusem jest bezieczeństwo na teren szkoły wchodzą tylko sprawdzone osoby, w szatni dyżurują 2 osoby które pilnują porządku. Dużo w szkole się dzieje, konkursy, przedstawienia, wyjścia dzieci do teatrów itp. Mała ale super rozwijająca się szkoła. My polecamy.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Podpisuję się pod powyższą opinią. Mam córkę w pierwszej klasie i lepszej decyzji nie mogłam podjąć. Dzieci mają swoje piętro, własne łazienki z obniżonymi sanitariatami. Mała, bezpieczna szkoła. Dużo się dzieje, nie ma czasu na nudę. Panie bardzo zaangażowane. Córka bardzo zadowolona i to najważniejsze. Aktualnie wymieniane są wszystkie ławki i krzesełka (wcześniej były pożyczone z SP42), zakupione zostały nowe meble i pomoce dydaktyczne do klas.
Z czystą przyjemnością mogę polecić tą szkołę

Dorota
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

W starszych klasach nauczyciele na wysokim poziomie, z dużą wiedzą praktyczną i teoretyczną, bardzo pomocni. Dużo zajęć tematycznych np. robotyka, siatkówka/ koszykówka. Możliwość rozwijania zainteresowań i pomoc ze strony nauczyciela. Bezpieczna szkoła z doświadczonymi nauczycielami. Dla mnie ważna była jednozmianowość, co jest dużym plusem szkoły.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry