Widok

Sp....o sie wszystko

Wypowiadałam się już wcześniej i napisałam że Jarsat jest super.......i wtedy tak było.....niestety, Zmieniony dekoder z nagrywarka jest do bani totalnie. Najgorsze jest to i zarazem śmieszne,ze nagrywany program trzeba oglądać.....jak przełączasz kanał wszystko się nagrywa,,,,Druga sprawa RPG jest żenujące...np. Film sensacyjny,,,,,albo komedia familijna. Ludzie.....No i ostatnie...dotyczące internetu Otóż została mi zmieniona forma wypłaty w pracy. Zobaczyłam że rachunki będę mogła zapłacić we wrześniu bo w sierpniu nie dostanę wypłaty natomiast dopiero 10 września.Zadzwoniłam do Jarsatu i zapytałam się jak to u nich jest i pani mi powiedziała że wyłączają sygnał dopiero po 2 miesiącach nie płacenia. Myślę , Ale od września jak by płace rachunek jeden w tył czyli we wrześniu za sierpień w październiku za wrzesień....No i nie spodobało się Jarsatowi i od 2 dni wyłączyli mi sygnał internetu.za 1 miesiąc nawet UPC nie wyłączą za jeden miesiąc...dzwoniłam,prosiłam ,wysłałam e mail.....maja w tyłku klientkę która regularnie wpłacała zawsze z nadpłata od 2 lat. dlaczego tv nie odłączyli? Pomagam w sklepie internetowym i muszę mieć net....w tej chwili korzystam już z PLAY
Moja ocena
Jarsat kategoria: Dostawcy internetu
obsługa: 3

oferta: 4

jakość usług: 5

awaryjność: 2

przystępność cen: 3

ocena ogólna: 4

3.5

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zapłać miesiąc z góry i nie pitol