Widok
Tinker :)
ja kiedyś miałam głupszy sen :D co powiesz że wyszłam w śnie za mąż za kogoś kogo nie znałam potem okazało się że to seryjny morderca ale najzabawniejsze jest to dlaczego wyszłam za niego!! okazało się że podpisałam umowę w której pakiet obejmował małżeństwo z tą osobą - do dziś zachodzę w głowę jak rodzi się taki durny sen???
ja kiedyś miałam głupszy sen :D co powiesz że wyszłam w śnie za mąż za kogoś kogo nie znałam potem okazało się że to seryjny morderca ale najzabawniejsze jest to dlaczego wyszłam za niego!! okazało się że podpisałam umowę w której pakiet obejmował małżeństwo z tą osobą - do dziś zachodzę w głowę jak rodzi się taki durny sen???
Fąfara pyta znajomego:
- Jak tam u ciebie z zaopatrzeniem na święta?
- Mam pełną lodówkę.
- Czego?
- Szronu.
- Mam pełną lodówkę.
- Czego?
- Szronu.
@Sadyl:) Bracie!!:)
ENigma - smutkom mówimy precz:)
Opowiem Wam coś śmiesznego - ale normalnie sama w szoku dziś byłam;)
Miałam sen, że się z kimś kłócę i zaczęłam się z tym kimś bić. I go ugryzłam. W tym momencie obudziłam się z głośnym ał...bo użarłam się w rękę;)
ENigma - smutkom mówimy precz:)
Opowiem Wam coś śmiesznego - ale normalnie sama w szoku dziś byłam;)
Miałam sen, że się z kimś kłócę i zaczęłam się z tym kimś bić. I go ugryzłam. W tym momencie obudziłam się z głośnym ał...bo użarłam się w rękę;)
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
sadyl to ja Ciebie chyba widziałam u znajomych w piątek :) był taki jeden z dużymi czerwonymi pucynkami i miał dwa przednie zęby żółtawe ;) przez niego się przeziębiłam, ale to długa historia...
a wyraz "organoleptycznie" działa na mnie pobudzajaco hahaha
Wiesz mogłam Ciebie zapytać, ale Kaja jest wiarygodniejsza ;) Podejmuję wyzwanie mów gdzie i kiedy? zrobimy sweet fotę i na fejsa wrzucimy ;)
P.S. serio dajeci mi tyle radości że aż musiałam się oderwać od literatury :)
a wyraz "organoleptycznie" działa na mnie pobudzajaco hahaha
Wiesz mogłam Ciebie zapytać, ale Kaja jest wiarygodniejsza ;) Podejmuję wyzwanie mów gdzie i kiedy? zrobimy sweet fotę i na fejsa wrzucimy ;)
P.S. serio dajeci mi tyle radości że aż musiałam się oderwać od literatury :)
Fąfara pyta znajomego:
- Mam pełną lodówkę.
- Czego?
- Szronu.
- Mam pełną lodówkę.
- Czego?
- Szronu.