Widok

Spacer z dzieckiem - okolice Patia Róży

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Szukam partnerek do spacerów z dzieciakami - mój synek ma 15 miesięcy. Chodzi o spacerki raczej przed południem tj koło godz 10.00. Może któraś z Was spaceruje i przydałoby się towarzystwo? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej hej, ja przeprowadzam się do Gdyni Wiczlina na ul. Stankiewicza to jest chyba po drugiej stronie tego osiedla, bo latem jak wykańczaliśmy dom to przeszłam 2 minutki i wyszłam na bardzo ładne osiedle. Oczywiście nie znam nikogo i trochę się stresuję tą przeprowadzką...
Hej!
Ja również mieszkam w pobliżu, mam roczną córeczkę i codziennie wychodzimy na spacery, niestety najczęściej same. Nie pracuję i mam dużo wolego czasu więc chętnie poznam kogoś w okolicy tym bardziej, że córeczka lubi dzieci. Może uda nam się wybrać na jakiś wspólny spacer?
Pozdrawiam!
świetnie, ja codziennie chodze na spacerki, mam 4 letniego synka który chodzi do przedszkola Fantazja i roczną córeczkę Amelke:) spadłaś mi z nieba ja się tak martwie tym , że będę sama jak palec. Na tym osiedlu to pewnie dużo jest mam z dziećmi ale po przeciwnej stronie jakby nikogo nie było... strach się bać:P
właśnie szykowałyśmy się na spacer ale chyba sobie odpuszczę, trochę za bardzo pada. Mieszkam w pobliżu kaplicy, do patio róży mam niecałe 10 min spacerkiem. Jak będzie ładnie to możemy się wybrać razem. Ja najczęściej chodzę ok 12-13 jak mała się obudzi, czasami o dziesiątej przed spaniem.
ja przeprowadzam się w lutym na Stankiewicza:) teraz mieszkam w Gdańsku jeszcze:(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
w takim razie do zobaczenia w lutym:) daj znać jak już się urządzisz
oczywiście może podam moje imie Klaudyna Wallerand możesz mnie znaleźć na fejsie jak używasz:) będzie nam łatwiej się kontaktować:) mam ciężkie imie i nazwisko więc tylko jedna jest taka osoba, ogólnie cała jestem ciężka po świętach:P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cześć dziewczyny, przepraszam ze nie odpisywałam ale tak długo była cisza w moim wątku (jest od listopada) że o nim zapomniałam :)
Mi pasuje koło 10.00 bo mały o 12.00 idzie spać a zasypia w łóżeczku.
Mam synka 17 miesięcy. Może się po prostu umówimy w jakimś miejscu?
Czy na pewno ulica Stankiewicza? Nie ma na google maps.
tak tak stankiewicza:) to jest naprzeciwko osiedla Patio róży kończy się ta ulica przy straży pożarnej:)
Dziwna sprawa z ta ulicą Stankiewicza (póki co raczej polną drogą). Mieszkam na Wiczlinie od kilkunasty lat i wiem na pewno,że Stankiewicza jest co najmniej od lat kilku.Dlaczego więc nie ma jej na mapach???
Hey,ja też mieskam nie dalego od Patio,5 min pierotem.Chętnie by posłam na spacer zwami.Mam synek 22 miesiecy i nie pracuje
Cioca mojego synka mieska wPatio,budynek 6.
Pogoda sie po prawie i będzie fajne.Godzina 1000 jest ok dla mie też,moze nie zawsze .
Prosze o kontakt
Ja też mieszkam niedaleko Patio :) mam rocznego synka. To co dziewczyny, umawiamy sie na spacer?

W tej chwili moj synek ma katar i nie wychodzimy za bardzo.Moze po Wielkanoc.Podam moj numer 798574970.
Witam,

Wiem, że główny temat rozmów jest inny ale chciałabym podpytać drogie Panie mieszkające na Patio Róży o odczucia :)
Jak się mieszka? Czy z budynkami jest ok? Naczytałam się sporo negatywnych opinii o standardzie wykonania i mam pewne wątpliwości, a właśnie z Mężem stoimy przed wyborem własnego M.
Niestety nie znalazłam też nigdzie aktywnie działającego forum tego osiedla a chciałabym podpytać też o ceny czynszów.

Z góry dziękuję możliwe, że przyszłym Sąsiadom :)
poprosze o numer kontaktowy i z checia sie spotkam:)
mój numer 517 517 778 z checia tez sie umowie na spacer:)

Inne tematy z forum Chwarzno - Wiczlino

Wiczlino Lyceum (3 odpowiedzi)

Wilczlino Lyceum powstaje w Chwarznie-Wiczlinie, w otoczeniu od lat rozwijającej się tkanki...

Sokółka Zielenisz - opinie i oceny (70 odpowiedzi)

Sokółka Zielenisz to kolejny kompleks mieszkaniowy budowany przez Grupę Inwestycyjną Hossa w...

Chwarzno Polanki (42 odpowiedzi)

Inwestycja swoją nazwę zawdzięcza położeniu tuż przy ścianie lasu, co zapewnia bardzo dobry...

do góry