Speak Up The English School Gdynia

Szkoły językowe Centra edukacyjne dla dzieci Kursy edukacyjne dla dzieci

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
zadowolony student wątek zamknięty J. Angielski na studiach na moim wydziale to porażka. W tej szkole mogłem się...
~Wojtek S.
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 12 maja 2019

Bardzo dopasowane godziny! wątek zamknięty Zainteresowałem się szkołą tylko ze względu na plan dzieci. Praktycznie...
~Andrzej
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 12 września 2018

Cambridge English wątek zamknięty Swietnie przygotowanie pod cambridge exams. Zajecia raz w tygodniu i po 3...
~Koyto M.
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 6 września 2018

Sale naukowe to hit! wątek zamknięty Naukę w Speak Up w Gdyni oceniłbym jako najlepszą decyzję w moim życiu....
~Mirek
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 6 sierpnia 2018

Super! wątek zamknięty Wspaniałe doświadczenia, sukces murowany. Polecam Speak Up Gdynia! Pozdrawiam...
~Kertis
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 19 lipca 2018

Miła atmosfera, szybkie efekty:) wątek zamknięty Z całego serca polecam:)
~Justyna
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 12 lipca 2018

Intensywna nauka kiedy tylko chciałem. wątek zamknięty Doświadczyłem na własnej skórze efektu WOW w tej szkole. Tak dobrze nie...
~Jakub Kuncel
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 9 lipca 2018

Tego się nie spodziewałam wątek zamknięty Nauka języka zawsze była dla mnie problemem. Zawsze przytłaczała mnie...
~Monika
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 4 lipca 2018

Konwersacje i praktyka wątek zamknięty Zależało mi na konwersacjach i języku medycznym użytkowym. Zapisałem się...
~Marcin Szultz
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 21 czerwca 2018

W końcu przełamałam swoją barierę językową! wątek zamknięty Od zawsze bałam się mówić w języku angielskim, bariera nie do przejścia! W...
~Kasia
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 19 czerwca 2018

W końcu mi się udało ! wątek zamknięty Jadę na wakacje o niebo spokojniejsza niż w zeszłym roku. Nie boje się już...
~Ola
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 19 czerwca 2018

Polecam z ręką na sercu:* wątek zamknięty Bardzo miło wspominam naukę i dzięki tej szkole nauczyłam się, że komunikacja...
~Aneta Sz.
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 13 czerwca 2018

Dumna z siebie! wątek zamknięty W styczniu rozpoczęłam przygotowanie do egzaminu CAE z tą szkołą. Muszę...
~Izka W.
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 25 maja 2018

Dobrze uczą! wątek zamknięty Ilu lektorów tyle akcentów, dobrze uczą radzenia sobie ze stresem na...
~Kaśka
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 4 maja 2018

Zdałem FCE! wątek zamknięty 6 miesięcy. Zacząłem prawie od zera, 56 godzin niby zajęć/konwersacji itp. i...
~JARAS
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 16 marca 2018

Godna polecenia wątek zamknięty Jetem bardzo zadowolony z jakości nauczania. Uczęszczam od kilku miesięcy na...
~Studenciak
1

ostatnia odp. 8 lat temu

Dzieci zakochane w szkole! wątek zamknięty Dzieci wysłaliśmy we wrześniu, postępy ogromne, Pani w szkole stwierdziła, że...
~Dumni Rodzice
-

ostatnia odp. 8 lat temu

Szkoła SPEAK UP wątek zamknięty Chodzę do tej szkoły od stycznia i jestem MEGA zadowolona. Ciekawe zajęcia,...
~Krystyna
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 15 marca 2018

Polecam każdemu pracującemu wątek zamknięty Elastyczny grafik, na takim mi zależało. Okazuje się, że można chodzić kiedy...
~Filip
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 26 lutego 2018

Speak up wątek zamknięty Jeżeli ktoś naprawdę chce się nauczyć języka, czyli - nie tylko...
~Majka
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 28 grudnia 2017

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry