Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Leszek Macioszczyk - opinia wątek zamknięty Solidna firma wykonuje profesionalnie uslugi i w terminie polecam
~Leszek Macioszczyk
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 18 lipca 2020

Andrzej - opinia wątek zamknięty Korzystałem z usługi serwisowej kilkakrotnie (naprawa i konserwacja laptopów...
~Andrzej
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 17 lipca 2020

John. - opinia wątek zamknięty Tragedia. Zero kontaktu z klientem .Zbywanie przekładanie terminów naprawy.
~John.
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 7 kwietnia 2020

Porządna rzetelna firma wątek zamknięty Panowie ze SpecLab to naprawdę specjaliści, którzy nie próbują na kliencie...
~Zadowolony klient
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 10 września 2019

rewelacja!! wątek zamknięty rewelacja! Przemili Panowie działają bardzo szybko, profesjonalnie i przede...
~Dorota Szmyt
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 28 czerwca 2019

Pan Bartek, to prawdziwy Magik ;-) wątek zamknięty Wszystko czego się dotknie...zamienia w złoto ;-)) Czego dokonał z moimi...
~Anna
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 26 czerwca 2019

Polecam! wątek zamknięty Serdecznie polecam SpecLab - już nie raz odratowali mojego laptopa. Zawsze...
~Agata S
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 18 czerwca 2019

M.Dylik - opinia wątek zamknięty Bardzo profesjonalny serwis. Polecam korzystanie z usług.
~M.Dylik
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 13 czerwca 2019

Opinia firmy SpecLab z Gdyni wątek zamknięty Witam, mam 60 lat i od 40 lat prowadzę działalność gospodarczą, w której...
~Krzysztof F.
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 10 czerwca 2019

Piotr Kłyszyński - opinia wątek zamknięty Do serwisu nie mam żadnych zarzutów. Naprawiłem u nich 2 lub 3 komputery i za...
~Piotr Kłyszyński
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 6 czerwca 2019

Wit - opinia wątek zamknięty Szybko I sprawnie. Kontakt odpowiedni wraz z pełnà informacja o usłudze.
~Wit
-

ostatnia odp. 5 lat temu

6 wątek zamknięty Miła obsługa, sprawna naprawa i przystępna cena.
~Paulina
-

ostatnia odp. 5 lat temu

ogolnie b.dobra wątek zamknięty obsluga dobra, jakość usług,czas realizacji i cena dobra
~klijent
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 2 czerwca 2019

polecam wątek zamknięty Miła, kompetentna obsługa, super !
~klient
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 13 listopada 2018

Wymiana ekranu dotykowego w laptopie wątek zamknięty Profesjonalna obsługa cały czas w kontakcie z klientem. Wszystko działa bez...
~Jakub
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 22 maja 2018

Polecam wątek zamknięty Miła i profesjonalna obsługa. Panowie z cierpliwością odpowiadają na pytania...
~Agata
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 18 kwietnia 2018

Awaria Laptopa wątek zamknięty Wymiana dysku, klawiatury i instalacja systemu -szybka usługa w rozsądnej...
~Darek
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 5 marca 2018

Przegląd komputera pod kątem oprogramowania , Pełna konsrwacja komputera wątek zamknięty Miła i profesjonalna obsługa. Fachowa pomoc i doradztwo w zakresie obsługi...
~neoplanik
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 26 lutego 2018

Serdecznie polecam! wątek zamknięty Mój laptop znajduje się w dobrych rękach, bieżąca koacerwacja, naprawy -...
~Grażyna
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 18 lutego 2018

Bardzo zadowolona wątek zamknięty Szybko,rzeczowo,kompetentnie zaopiekowano się moim ukochanym laptopem remont...
~Kasia
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 5 lutego 2018

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry