Widok

Specjalista ds. telefonicznej obsługi Klienta w firmie Odszkodowawczej- ktoś coś?

Praca Temat dostępny też na forum:
Czy ktos pracowal w takiej firmie? Czy m konkternie sie zajmuja i jakie rzeczywiste zarobki?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Coś mi to mówi. Może się mylę. Raz zrezygnowałam z rekrutacji przez test, który miałam w domu wykonać - żywa matematyka. Potem naczytałam się jak wygląda rekrutacja i nie pojechałam. Za trzecim razem rekrutowali na inne stanowisko i przez agencje byłam umówiona na rozmowę. Pani z agencji pracy W.. zadzwoniła 2 godziny przed tą rozmową i rzuciła się na mnie, była wręcz agresywna i kazała mi nie jechać na rozmowę i podziękowała za współpracę. Z taką agresją ze strony agencji pracy i chamstwem jeszcze się nie spotkałam. Zero profesjonalizmu. Jeżeli rekrutacja do firmy na E to szkoda czasu. Ogłoszenia stale dodają, więc coś tam nie gra.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Siedlce

Perspektywa (21 odpowiedzi)

Lokalizacja osiedla w pieszej odległości od ścisłego centrum Gdańska zapewni dostęp do bogatej...

Odea Park (23 odpowiedzi)

Lokalizacja inwestycji na szczycie położonego niedaleko Śródmieścia Gdańska wzgórza daje...

Scarpa (11 odpowiedzi)

Dwa budynki inwestycji Scarpa powstaną niedaleko zbiegu ulic Kartuskiej, z Zakopiańską i...

do góry