Widok

Speed Dating - Szybkie Randki

Speed Dating - Szybkie Randki Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Speed Dating - Szybkie Randki, 1 grudnia 2011 godz. 19:00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Taaaa

szybkie randki szybki seks szybkie staropanieństwo. Dobre to jest dla feministek często zmieniających partnerów seksualnych.
popieram tę opinię 55 nie zgadzam się z tą opinią 79

Nieee

I szybka generalizacja połączona z zaszufladkowaniem uczestników, gratuluję otwartego umysłu ;).
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 8

żeby umawiać się na zgodnie z gwizdkiem sędziego - parodia
popieram tę opinię 36 nie zgadzam się z tą opinią 34

Czemuście tacy sceptyczni!

Moim zdaniem ciekawa sprawa dla samotn... znaczy się singli. Myślę, że warto skorzystać.
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja też myślę, że to może być po prostu fajna zabawa. Nie każdy szuka na czymś takim swojej idealnej drugiej połowy, szybkiego seksu, albo nawet kandydata/ki na partnera/kę. Można tam przyjść po prostu po to, żeby się dobrze pobawić, pośmiać i poznać nowych ludzi. Pomyślcie o tym jak o grze, zabawie. Jak ludzie się poznają na imprezie to jest to dla wszystkich normalne, chociaż to też jest po prostu forma zabawy dla dorosłych. I również wielu osobom chodzi tylko o szybki seks.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

Masz rację, znacznie lepiej zmarnować cały wieczór na spotkanie z niewłaściwą osobą

A wbrew pozorom, jak rozmowa sie nie klei, to 5 minut wydaje się być wiecznością. A poza tym - wstęp jest dobrowolny, więc w czym problem?
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Żałosne

Żałosne
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 54

House MD

House był na takiej randce, co więcej Chase wyhaczył laskę :-) No chciałbym spróbować, ale co na to moja dziewczyna?
popieram tę opinię 41 nie zgadzam się z tą opinią 9

Speed dating

to nie zdrada przecież :D
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Jeżeli szybka randka zakónczy się

błyskawicznym numerkiem to nawet nie zauważy (Twoja dziewczyna)! Wal jak w dym!
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 4

gdzie te czasy,gdy za moją Lusią "biegałem"

trzy miesiące,żeby móc pocałować Ją w rękę ?
popieram tę opinię 85 nie zgadzam się z tą opinią 8

Bardzo dobrze, że te czasy się ksończyły

Kobiety to nie Bogowie żeby za nimi latać i błagać o jakiekolwiek odwzajemnienie. nie chce mnie poznać to niech spada :)
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 14

a teraz niechce nawet w ..

.....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

czy koniecznie trzeba być singlem? mam dośc swojej starej i chętnie poznam nowe dziewczyny

prosze o wyjasnienie
popieram tę opinię 46 nie zgadzam się z tą opinią 13

ze stara mozesz przyjsc oczywiscie...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nikt nie będzie sprawdzać tam twojego stanu cywilnego
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak, koniecznie trzeba

Będą sprawdzali legitymacje przed wejściem
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

:-)

Fajny pomysł, szkoda, że to dziś a nie w piątek/sobotę
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 1

W piątki robią w sopocie
http://nauka.trojmiasto.pl/SpeedDates-pl-Szybkie-randki-imp247929.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A prezerwatywy darmo będą?

Bez tego nie przychodzę ;)
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 12

"ala ma hiva. Teraz Ty masz"

treść treść treść
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 7

Rozmowa to rozmowa

Póki co HIV przenosi się głównie drogą płciową, a nie werbalną
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

oczywiście SPEEED DATING!!! nie może być po polszemu. A że żenada to inna sprawa.

qdqd3y
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 14

"po polszemu" też nie jest po polsku

polacy nie gęsi
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja tam swoją Marilke

w bibliotece zapoznałem
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

proponuje na takie randce mówić skrótami myślowymi i wykonywać skrócone ruchy

to będzie wszystko szybciej
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

ech....

Widać, że wszystko co nowe jest negowane....

Są ludzie, którzy wolą poznać kogoś przez internet, albo w bibliotece, przez znajomych, albo w parku no i są tacy co lubią takie szybkie randki, po których mniej więcej wiedzą z kim dalej chcą się spotykać. Wg mnie to też pomaga przełamać nieśmiałość.

Dla każdego coś miłego :)

A jeśli chodzi o zboczeńców, napaleńców to są oni wszędzie, nie tylko w necie i na imprezach... :)
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 4

Polska nazwa gruppen sex

bardziej swojsko
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8

a gdansk to wafel

ja chce takie cos w gdansku bo do gdyni za daleko;p
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Sa w Sopocie przez SpeedDates.pl Organizowane polecam - bo byłem i poznałem tam kilka fajnych kobiet
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

poprosimy potem o zdjecia

jak sie uda, to moze zawitamy na nastepna edycje
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

ludzie nie dajcie się jełopizować!!!

szybkie jedzenie, szybki seks, szybkie znajomości-szybko, szybko, szybko-to droga do psychiatry! W starej dekadenckiej UE 30% ludzi leczy sie psychiatrycznie właśnie dlatego , że szybko i byle jak!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

A tam 30%, walnij o razu 300% - będzie bardziej przerażająco

Ktoś kto wymyślił "szybkie randki" był dobrym obserwatorem... Mało kto potrzebuje miesięcy zastanawiania się, czy dana osoba go pociąga czy nie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

sprawdź te liczbę w Eurostacie, jeżeli wiesz co to jest

POLECAMMMMMMMMMMM

BARDZO FAJNA SPRAWA SZKODA ŻE TEGO NIE BYŁO JAK BYŁEM SINGLEM JEDNEGO WIECZORU MOŻNA WYRWAC KILKA LASEK SUPER POLECAM DLA SINGLOW POKI MOŻNA TO TRZEBA KORZYSTAC JA JUZ NIESTTETY NIE MOGE
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

pupKI z Was

jeśli Wam się wydaje, że kobiety idą na takie ,,szybkie randki" żeby przespać się z jakimś życiowym nieudacznikiem, który pupy nawet nie potrafi wyrwać to jesteście w błędzie :P to tyle jeśli chodzi o uogólnianie :P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

ZAKAZ RANDEK

Uważam że nie powinno być takich randek bo prowadzą one do kradzieży i rozbojów. Poza tym myślę, że to pierwszy krok do narkotyków.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

buahahahah w ogóle z domu nie wychodz w takim razie :)

haters gonna hate

najciekawsze jest to ze najczesciej krytycznie na temat speedu wypowiadaja sie ludzie ktorzy nawet w "tradycyjny" sposob nie moga sobie nikogo znalezc ;)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

alpen

takie randki to fajna sprawa byłem na takich w usa kiedys jak bylem studentem i bylo fajno, lacznie bedac tam przez 4 miesiace wybzykalem 8 panienek bardzo fajnych
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
Skończmy ze stereotypami - szybka randka to świetny pomysł na spotkanie towarzyskie, a nie spotkanie o charakterze erotycznym! Speed dates daje możliwość poznania ciekawych osobowości, którzy nie boją się wyzwań, czasem spotkania miłości. Jedno jednak jest pewne - odkryjesz jak wielkie znaczenie ma pierwsze wrażenie! To nie jest mit! Jesteś odważny/odważna i nie boisz się zaryzykować? To zarejestruj się na portalu http://www.speedlove.pl - to jedyna firma zajmująca się szybkimi randkami na skalę ogólnopolską! Nie zwlekaj, bo najbliższe spotkanie odbędzie się 25 marca w Gdyni! Zapraszamy!

Nie jestem zwolennikiem takich randek, mam sentyment do tych klasycznych. Niedawno byłam na randce z kobieta którą poznałem na portalu kochaj.pl i zgodziła się ze mną że w tych czasach cała magia miłości i związku zanika, wszyscy chcą robić wszystko na szybko.

Jeśli chodzi o mnie - to idealnie jest znaleźć jakiś świetny serwis, gdzie randki online to coś wyjątkowego, ciekawego. Ja mogę wam polecić https://lowcadup.pl/ - jedna z najciekawszych firm w Polsce.

Inne tematy z forum Rozrywka

Zaćmienie Słońca - obserwacje z komentarzem naukowym astronomek Hevelianum (9 odpowiedzi)

Początek roku 2025 obfituje w niepowtarzalne zjawiska astronomiczne.29 marca oglądaj z nami...

IX Charytatywny Koncert Gwiazd Przemek Dzieciom (3 odpowiedzi)

Fundacja Przemek Dzieciom zaprasza na "IX Charytatywny Koncert Gwiazd Przemek Dzieciom"!...

Mała scena, wielkie przeżycia koncert Małgorzaty Ostrowskiej w My Story Gdynia Hotel! (3 odpowiedzi)

Już 4 kwietnia 2025 roku w wyjątkowej atmosferze My Story Gdynia Hotel, odbędzie się kameralny...

do góry