Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
pizza w miare dobra wątek zamknięty pizza jestw miare dobra,dania obiadowe troszke smaczniejsze,ogolnie dobra...
~grzegorz
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 25 marca 2012

POLECAM!! wątek zamknięty Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Zacznę od tego że zamówiłam pierś...
~Agniszka
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 6 lutego 2012

Smacznie,szybko wątek zamknięty zamówiłem pizze Speedier i wg mnie jest naprawdę pyszna,a ten ser w rantach...
~Simon
-

dodano: 15 listopada 2011

Doskonała Pizza wątek zamknięty Korzystałem z usług tej pizzerii dwukrotnie. Obsługa wspaniała, serdeczna,...
~Kamil
2

dodano: 8 czerwca 2010

pizza wporządku, ale zaskoczyło mnie coś innego... wątek zamknięty Zamówiłem przez Internet. Wybrałem Zabytkową. Na stronie mamy: "Każda pizza z...
~Sebastian
3

dodano: 23 września 2011

bezpłciowy placek wątek zamknięty Witam, dzisiejsza wyprawa do speedier pizzy była niesamowitą przygodą. Już od...
~Jaś
3

dodano: 16 sierpnia 2011

co ma speed do spider, a te nazwy ulic wątek zamknięty no wlasnie, gdyby chociaz byly z wrzeszcza tworzyly by wtedy spojna calosc...
~klop
-

dodano: 12 lipca 2011

Ogólnie pozytywnie wątek zamknięty Jedliśmy wczoraj dwie pizze: Hallera - bardzo dobra, dużo składników...
~Mały
-

dodano: 8 maja 2011

wstyd!! wątek zamknięty Takiej niedobrej pizzy to ja jeszcze niejadlam!! w porownianiu do...
~Ania
1

dodano: 5 kwietnia 2011

warto wątek zamknięty Jestem stałą klientką pizzerii i nigdy nie byłam zawiedziona daniami - duże,...
~Magdalena
-

dodano: 16 lutego 2011

żenada wątek zamknięty zaczynając od obleśnego wysrtoju (ręczne pseudomalunki człowieka pająka na...
~Ania Z.
2

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 12 sierpnia 2010

Kiepska !!! Ale szybka.. wątek zamknięty Witam !! Zamowilem pizze, bardzo szybko przyjechala aż się zdziwilem... Po...
~:)
1

dodano: 28 grudnia 2010

srednio wątek zamknięty dostawa dosc szybka ale schab z grilla co to ma byc? 3/4 dania to pieczone...
~jasió
1

dodano: 4 stycznia 2011

mniammmmmmmmmmmmmmmmmmm;) wątek zamknięty zamowilam telefonicznie juz bylam nerwowa bo minela ok 1 h od zamowienia ale...
~natallia
-

dodano: 17 grudnia 2010

OBLEŚNA PIZZA wątek zamknięty Zamówiłam pizze z salami i tu popełniłam błąd!!! Salami śmierdziało okrutnie,...
~klient
-

dodano: 26 października 2010

Smakosz - opinia wątek zamknięty zamawiałam obiad 2 razy, za pierwszym razem ok, za drugim: frytki...
~Smakosz
-

dodano: 10 lipca 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry