Widok

Śpiący policjant

Wrzeszcz Górny Temat dostępny też na forum:
Dzień dobry;
Dzisiaj rano ok. 8.15 na końcu ulicy srebrniki spotkałem stojący radiowóz fiat doblo N090- w środku jeden śpiący policjant- drugi czuwał miał nawet włączony silnik aby szybko włączyć się do akcji parę minut później nadal tam stali z włączonym silniki i śpiącym kolegą.
Mam w związku z tym parę pytań:
1.Czy policjanci na patrolu mogą spać?
2.Czy radiowóz na postoju może mieć włączony silnik?
3.Czy mogę policjantom robić zdjęcie i je upubliczniać?
4.Czy pomimo afery ze spiącymi policjantami w Krakowie nasi niczego się nie nauczyli? Przecież tam pełno ludzi biega
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
Nie przeszkadzaj im. Niech spią.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
a skąd wiesz,że spał ?
PAństwo robi sie dziadowsko obleśne. Róbcie zdjęcia wszystkim i wszystkiemu. Społecznie bezpiecznie. Skąd się to wzięło w ogóle ?
Za dużo "dlaczego ja" i "trudne sprawy" się naoglądaliście. Podjudzone społeczeńśtwo
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
Nie wolno mieć włączonego silnika w czasie postoju dłuźej niż 1 min. - hałasuje i smrodzi spalinami. Czyżby policja nie znała tego przepisu?
A zgłosiłeś to na policję czy tylko napisałeś tutaj? Nie sądzę, by studiowali internet, co o nich napisano, więc zgłoś to, gdzie trzeba.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Kryminalne Trójmiasto

Zostałam okradziona przez kuriera-co robić (89 odpowiedzi)

Dziś przyszedł kurier dpd z paczką za pobraniem 177 zł. Miałam 200 zł,on nie miał wydać....

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Czy ktoś byl w Areszcie Śledczym w Wejherowie? (6 odpowiedzi)

Witam, mam pytanie. Czy ktoś przebywal, odwiedza/ł pracuje lub pracowal w Zakladzie karnym w...

do góry