Widok

Śpiewający aktorzy - koncert WOŚP

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
Koncert Śpiewający aktorzy na XIX Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy Zaprosiliśmy do udziału w koncercie artystów reprezentujących wszystkie sceny teatralne w Gdyni, Gdańsku i Sopocie. Spotkaliśmy się z niezwykle ciepłym przyjęciem. Wystąpią więc charytatywnie soliści Państwowej Opery Bałtyckiej, aktorzy Teatru Muzycznego w Gdyni, Teatru Miejskiego w Gdyni, aktorka Teatru Miniatura w ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Śpiewające Elvisy

W jakimś amreykańskim filmie były latające Elvisy. Skakali ze spadochronu w nocy chyba nad Las Vegas, przebrani za Elvisy i jeszcze ozdobieni lampkami.

A u nas tak skromnie tylko śpiewający aktorzy.

A teraz kawał znaleziony w sieci:

"Leci Owsiak Samolotem - wtem silniki przestaja chodzic - samolot spada -
A w samolocie tylko jeden spadochron !

Owsiak zabiera spadochron i juz ma skakac - ale w ostatniej chwili krzyczy:
Siema !!! Do pozostalych pasazerow - a oni wolaja :
- A my !
- A robta co chceta !"
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

REWELACJA!

Przynajmniej pierwsza część, druga już się niestety trochę dłużyła (choć pani Marzena Nieczuja - Urbańska ją uratowała).
Ja zapamiętam trzech panów - Saszę Reznikowa, Jurka Michalskiego i Rafała Ostrowskiego. Tylko jak tu się zakochać w trzech na raz?:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

W jednym miejscu tylu wspaniałych artystów.Gratulacje. Szóstka z religii...la la la la... rewelacja.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

REWELACJA!!!

Dziękuję Wam, Artyści, którzy przyszliście i zaśpiewaliście nam. Umiliło nam to niedzielny dzień, a przy okazji w miły sposób wspomogliśmy WOŚP. Rafał Ostrowski jako konferansjer sprawdził się w 100% i pozytywnie mnie tym zaskoczył;) Mam nadzieję, ze to już będzie tradycją i za rok spotkamy się w tej samej sali w tak samej, świetnej atmosferze;)
kto nie był-niech żałuje!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

rewelacja

Rewelacyjny występ Zespolu Poghanky oraz zespołu p.Edyty Janusz .
ks
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

REWELACJA PRZEZ DUŻE R!

Ogromne wrażenie wywarł na mnie zwłaszcza występ zespołu Poghanky. Dziewczyny, oby tak dalej!:) pełen profesjonalizm.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry