Widok

Spinning - czym wspomóc odchudzanie !!

Witam
Od 3 tygodni minimum 3 razy w tygodniu trenuję spinning.
Zmieniłam tez niektóre rzeczy w diecie.
Prosze o pomoc jakim środniek ewentualnie mogłabym wspomóc proces odchudzania ????
Zostało mi do zrzucenia kilka kg sprzed ciąży.

Dzieki i pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Chwaląc się brakiem efektu jojo trzeba podać czas inaczej nie ma to sensu. Jeśli rok lub dłużej to można powiedzieć że nie ma jojo jeśli mniej to wypada się wstrzymać z ogłaszaniem sukcesu.

Szukając w necie informacji o Foreverslim widziałem tylko opcje zakupu tego specyfiku przez internet. Skoro to taki cudowny środek dopuszczony do obrotu to dlaczego nie można go kupić w aptece.

Wspomaganie odchudzania chemią jest zawsze mocno ryzykowne. Nie wiemy jakie będą efekty uboczne i co będzie po odstawieniu specyfiku. Dlatego najlepiej poszukać własnej diety opartej o produkty które lubimy. Dodając do tego aktywność fizyczną będziemy mieć efekt.
W moim przypadku wystarczyła rezygnacja z wędlin na śniadanie i pieczywa na kolację. Jedzenie częściej ale mniej załatwiło uczucie głodu. Na kolację polecam zestawy surówek z kapusty, która ma mało kalorii ale bardzo dobrze wypełnia brzuch i do tego zawiera cenne minerały.

Ja schudłem 10 kg i też najmłodszy nie jestem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry