Widok

Spodenki rowerowe

Szukam porady co do spodenek rowerowych przeznaczonych na dlugi dystans. Macie jakies typy lub uwagi?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
co to " długi dystans "?
czy na słońce czy na chlodne dni . czy zima czy lato ?
Na lato. Na 24h. Dlugi dystans po bezdrozach. Dokladnie to ma byc na mazovie24h. Co do temperatury trudno okreslic, bo rok temu bylo zimno i mokro, a dwa lata temu byl upal.
sprawdź tu:
http://www.nalini.com/
dobry a nawet bardzo . ja mam i jestem zadwolony .
Po dobie " pampers " jest nieodczuwalny ...
podstawa to dobra wkladka - wg mnie najlepszy jest jednopanelowy coolmax od d*pont... Cała reszta to tylko zwykła lycra która w zależności od nadrukowanego logo może wywindować cenę spodenek nawet do kilku stów! your choice! Jak jeszcze jeździłem w "obcislych" gatkach to pamietam że spodenki z szelkami też były ok.
ta na allegro pełno podrób z coolmaxowymi wkładkami...maskakra...d*pa jest mokra
Kup firmowe gacie a nie pożałujesz
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ciuchy firmowe jak wyżej wspomniałem Nalini szczególnie seria PRO to sprzęt ! Pozostałe składniki " sprzętu" są nie mniej ważne ." Pampers " dobrany anatomicznie do sylwetki męskiej czy damskiej to wygoda dla p...y. A Nalini ma 1 klasę i wykonanie też 1 klasa . Fakt nie jest to tanie . Ale na Pewno starczy nie na jeden sezon .Lepiej się męczyć czy mieć wygodę ?
Od kilku lat jeżdżę w tym " sprzęcie " w różnych warunkach .Po opiniach znajomych " zcyklizowanych " którzy używają innych firm , myślę , że wybrałem dobrze .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
selly italy są dobre za nie wielką cene można dostać
nie namawiam do zakupów na alledrogo a tym bardziej do zakupu "podrób"... np w GoSport mieli swojego czasu gacie z oryginalną wkladką za bodajże 69 zł! poza tym nawet najlepsze wkładki mają swoją żywotność więc jeśli ktoś robi "tysiące" km rocznie to nie wiem jakim cudem owe majty starczają mu na "długo"...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
jak mam odróżnić prawdziwego coolmaxa od podróby ??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jakością
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
wszystkie podróby wyglądają podobnie, zobacz foto wkładek renomowanych producentów
Tylko że nie wszyscy producenci stosują właśnie coolmax-a... bywa że nawet drogie gacie mają dziwaczne wkładki złożone z x paneli po których d..a ma się gorzej niżeli by w ogóle ich nie zakładać. A jak uniknąć zakupu podróby? kupować w stacionarnych dużych sklepach sportowych nie koniecznie stricte rowerowych...
jedne " gacie " do wszystkiego i na całe życie ?
Ja mam trochę tego " sprzętu " .......

Inne tematy z forum Rowery

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

trening interwałowy (25 odpowiedzi)

witam! mam pytanie co do treningu interwałowego, czy ktoś z forumowiczów jeździ może w ten...

do góry