Widok

Spółdzielnia Mieszkaniowa Brzeżno

czy ktoś mi możne coś powiedzieć Spółdzielni Mieszkaniowej Brzeżno mam zamiar kopić mieszkanie czy warto lokalizacja jest ok jak się mieszka ? jakie opłaty ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie polecam. Muszę mieszkać nie mam wyboru .jak możesz omijaj ta spoldzielnie panstwo w panstwie
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Patologia pelnego wymiaru, trwa wlasnie procedura zalozenia wspolnoty by sie odlaczyc od tej spoldzielni.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Uciekaj jak najdalej. Spółdzielnia ma gdzies lokatorów liczy się kasa. Gdy przeprowadza już jakieś remonty to od d... strony i byle jak.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Prawdę powiadasz. Patologia i Prakomunistyczna Prezes SM, wraz ze swoją patologiczną Radą Nadzorczą robią co chcą i bardzo często bezprawnie. Ale kto ma tam protestować.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zgadzam się z przedmówcami. Spółdzielnia źle zarządzana, koszmar rodem z głębokiej komuny.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Brzeźno

obróbka cnc (10 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję firmy, która zajmuje się obróbką cnc. Słyszałam bardzo dobre opinie o firmie...

Nadmorski Dwór - opinie i oceny (76 odpowiedzi)

Nadmorski Dwór to kompleks mieszkaniowy, które powstanie na terenie rozciągającym się między al....

Przeprowadzki (9 odpowiedzi)

Jeśli nie macie skąd wziąć kartonowych pudeł do przeprowadzki to polecam sklep...

do góry