Widok
Drogi Cross`ie. Jaki jest tytuł wątku ? Potrafisz czytać ?
Skoro Tobie sport kojarzy się z alkoholem - to jak wcześniej już napisałem - nie pomogę Ci.
Jest taki wątek o młodym alkoholiku (jako uważny obserwator powinieneś go zauważyć). Tam pisz "w temacie" . Wykaż się erudycją poprzedzoną własnymi a nie cudzymi doświadczeniami .
"Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem Cross`a".
Skoro Tobie sport kojarzy się z alkoholem - to jak wcześniej już napisałem - nie pomogę Ci.
Jest taki wątek o młodym alkoholiku (jako uważny obserwator powinieneś go zauważyć). Tam pisz "w temacie" . Wykaż się erudycją poprzedzoną własnymi a nie cudzymi doświadczeniami .
"Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem Cross`a".
Użyłbyś przemocy fizycznej, która Twego życia Ci nie polepszy - to pewnie tak. Face to face spotykam się z ludźmi mającymi coś do powiedzenia OD SIEBIE.
Tak się składa , że mnie lubią a Ty masz z tym ból chłopie jakbym Ci co najmniej wszedł z butami w życie. Skąd takie emocje ? Ukradłem Ci kobietę czy sens życia ? ;)
"Popaprańcy tak mają." - o! ;) Wow - szkoda, że z takimi się zadajesz. Musi Ci być ciężko. Współczuję.
Tak się składa , że mnie lubią a Ty masz z tym ból chłopie jakbym Ci co najmniej wszedł z butami w życie. Skąd takie emocje ? Ukradłem Ci kobietę czy sens życia ? ;)
"Popaprańcy tak mają." - o! ;) Wow - szkoda, że z takimi się zadajesz. Musi Ci być ciężko. Współczuję.
No cóż Twe słowa, żal, ból - "zza szklanej szybki"...brakuje Ci czegoś w życiu ? Adrenaliny ? Czujesz się porzucony ? Dlaczego tak stawiasz sprawy w życiu ? Ciężko znosisz samotność ? Wygląda, że faktycznie trudno godzić Ci się z odrzuceniem. Ale to nie koniec świata Cross. No chyba, że forum to Twe jedyne prawdziwe życie. Ja nie muszę niczego. Nie muszę być odważny. Mogę być tchórzliwy gdy mi wygodnie - i co - zabronisz mi ? Uznasz to za wadę ? Jakakolwiek Twa opinia - nie robi na mnie wrażenia. Nie przeżywam tak ciężko jak Ty swych porażek. A o przemocy fizycznej....wspomniałeś ... ;) Zachowanie niedojrzałe prezentujesz. Kiedyś potrafiłeś walczyć argumentami. A teraz...strasznie zmalałeś w mych oczach..strasznie...aż żal mi Ciebie choć nie powinno bo nie mam w stosunku do Ciebie praktycznie żadnych emocji.
"pyszczyć" - ale merytorycznie czy bez treści jak Ty ? ;)
https://www.youtube.com/watch?v=qTNLlqhha68
"pyszczyć" - ale merytorycznie czy bez treści jak Ty ? ;)
https://www.youtube.com/watch?v=qTNLlqhha68
"Choć trochę wstyd bo mężczyźnie nie przystoi okazywać strachu."
Nie ? to czemu tak bardzo przezywasz odrzucenie ?
Twoja żona docenia Twe ekspiacje forumowe ?
cross - szkoda ;)
Jesteś gejem, że aż tak się do mnie przyssałeś ? ;)`
" Nie jest ci źle z tym że jesteś taki żałosny?"
żałosny jestem może i w Twych oiczach - ale na szczęscie masz juz zone - i rozine. Ja nie wezme Ciebie za malzonka.
Brzydze się takimi klimatami ;)
Nie ? to czemu tak bardzo przezywasz odrzucenie ?
Twoja żona docenia Twe ekspiacje forumowe ?
cross - szkoda ;)
Jesteś gejem, że aż tak się do mnie przyssałeś ? ;)`
" Nie jest ci źle z tym że jesteś taki żałosny?"
żałosny jestem może i w Twych oiczach - ale na szczęscie masz juz zone - i rozine. Ja nie wezme Ciebie za malzonka.
Brzydze się takimi klimatami ;)