Widok

Sport w trójmieście

Panowie , co się dzieje ze sportem w trójmieście 1 Taka wielka aglomeracja i sucho.
W gdyni jeszcze ta koszykówka no i hokej w Stoczniowcu !
Ale co dalej z koszykówką w Gdańsku ! A siatkówka . Żaden Klub nie intersuje się pracą z młodzieżą.
Najgorzej jest w Gdańsku 1
Może Pan Adamowicz zrobi spotkanie z przedstawicielami klubw i zapyta się , co oni robią dla sportu.
Z człym szacunkiem pozdrawiam trenerów Siatkówki w stoczniowcu , czy też trenerów Koszykówki w Meduzie. A co robią inne kluby.
Złodzieje rozkradli Lechię i Mafia prtzestała interesować się drużuną rugby w Sopocie.
Zróbcie u siebie porządek ! Wygońcie złodziej ze sportu , a weżźcie tych kochających sport , którzy nieraz za własne pieniądze wożą zawodników po miastach , bo w Gdańsku brak partnerów.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Prowadzę rozmowy o terminie zaproponowanym przez niemców 6-19.Listopad. Ponadto niemcy zapraszaja na 2 dni. . Ma tam startować 24 drużyn chłopców i 1 16 dziewczyn.
Narazie jestem w fazie ustalania szczegółówi nie mogę jeszcze nic oficjalnie obiecać. Jeżeli by to się odbyło w Trójmieście to musi być wsparcie miasta. A z tym może być różnie. to tyle na dziś o tym
Ryszard
jesli chodzi o wparcie to Sopot pewnie by pomogl, Gdynia chyba tez...mozna zawsze pogadac z Prokomem i Treflem...zawsze moga pomoc, tak w zasadzie to po cos hale w sopocie wybudowali :)
Panie Ryszardzie kto powinien placić za treningi Pana synów . Np . czy Pan pracuje za darmo , bo jak tak to chwała Panu . Synowie dostają pewien produkt , który musi kosztować jak wszystko w tym kraju . Miasto nie jest zainteresowane finansowaniem sportu dzieci i mlodzieży . Szkoły pozamykane wieczorami. Jeżeli Pana syn w przyszłości będzie grał w ekstraklasie to będzie zarabiał niezłe pieniądze , dlatego teraz musi płacić i pobierać nauki o profesjonalistów w swoim fachu jeżeli oni takimi są . To musi Pan sam ocenić po wynikach sportowych tych drużyn , w których trenują i czy posiadają predyspozycje do tej dyscypliny sportu . Np moje dziecko uczęszcza na zajęcia językowe i ja muszę płacić, czy Pan uważa to za normalne , przecież powinien nauczyć się tego w szkole . Ja inwestuje w dziecko bo wiem że w szkole nic się nie nauczy.
Czekam na odpowiedż. Paweł
Ryszardzie. spadaj z tego forum i przejdź do forum innych dyscyplin / bo tak mówimy w naszym środowisku o piłce nożnej/ może tam cię wysłuchają.To jest forum rugby i my mamy swoje problemy , a jest ich bardzo dużo , a ty zawracasz tutaj dupę i właściwie nie wiadomo o co ci chodzi.W innych dyscyplinach napewno nawiążą z tobą kontakt , my natomiast żyjemy tylko i wyłącznie najpięknięjszą dyscypliną na świecie i oczywiscie prawdziwie męską/ przepraszam bo również już żeńską/ a mamy naprawdę dużo swoich problemów, a tym swoim przechodzeniem z tematu na temat / z dyscypliny na dyscyplinę / naprawdę nam nic nie pomożesz.
Jak najbardziej się z Panem zgadzam.Myślę , że trenerzy to też dostrzegają. Chciałbym aby trenerzy przykładali się do treningów , to napewno będę zadowolony
Pozdrowienia
WSZYSTKIM KTÓRZY ŻLE MÓWIĄ O RUGBY WON !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Z TEGO FORUM . ZGADZAM SIĘ Z POPRZEDNIKIEM .

Dla mnie najlepszą formą aktywności nad Polskim Morzem jest kitesurfing i z tego co widzę to coraz więcej osób zaczyna się nim interesować.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry