Widok
Nie ma za co Alex dziekować :) mnie również miło że mogę z Wami pogadać :)
Za nami kobitkami zawsze cieplutko.... :)ale z Wami mężczyznami również.. a jeszcze jak się przytula to już w ogole :) (uwielbiam przytulanki ) ... :-)
i jak mija Wam wieczorek , bo ja troszkę zmęczona a jutro mnie czeka 12 godzin pracy :/
Za nami kobitkami zawsze cieplutko.... :)ale z Wami mężczyznami również.. a jeszcze jak się przytula to już w ogole :) (uwielbiam przytulanki ) ... :-)
i jak mija Wam wieczorek , bo ja troszkę zmęczona a jutro mnie czeka 12 godzin pracy :/
Tyle że jak i w seksie, trzeba trafić na właściwą osobę.
Najlepiej się przytula z "oazą spokoju":)))
Wtedy czuć jak ten spokój, wraz z energią życiową się miesza z naszym istnieniem, dając nam spełnienie i hmm... "wieczność":)
Najlepiej się przytula z "oazą spokoju":)))
Wtedy czuć jak ten spokój, wraz z energią życiową się miesza z naszym istnieniem, dając nam spełnienie i hmm... "wieczność":)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Witam Was tak późnym już wieczorkiem ,dopiero wróciłam z pracy,padam na pysk :/ a jutro znowu :( no ale jak tu zajzałam to odrazu weselej mi sie zrobiło ::)
kurcze tak piszecie tu o tych wzrostach , ale Wam zazdroszczę... mnie bozia zamiast rozumu dała wzrost :P
Alex moge wpaśc na ta Twoją kolacyjkę? mniam lubię takie kanapeczki :)
kurcze tak piszecie tu o tych wzrostach , ale Wam zazdroszczę... mnie bozia zamiast rozumu dała wzrost :P
Alex moge wpaśc na ta Twoją kolacyjkę? mniam lubię takie kanapeczki :)
Do łóżka o 22.OO! Zlituj się...
I wszystko jasne... chodzicie spać, gdy ja życie zaczynam. Krasnale tak mają. Ale to tajemnica... ciiiiiii...
Troszkę mnie wciągnęło ( przyznaję zawstydzona ) ksiądz przystojny mmmmm....
A późną nocą jeszcze menu opracowałam. Pomidorowej brak.
Bawcie się dobrze dzisiejszego dnia.
I wszystko jasne... chodzicie spać, gdy ja życie zaczynam. Krasnale tak mają. Ale to tajemnica... ciiiiiii...
Troszkę mnie wciągnęło ( przyznaję zawstydzona ) ksiądz przystojny mmmmm....
A późną nocą jeszcze menu opracowałam. Pomidorowej brak.
Bawcie się dobrze dzisiejszego dnia.
a ja dziś od rana rozbrykana...
Dla Was dziewczyny i chłopaki:
http://www.youtube.com/watch?v=0do4WCk8Ye8
... aż samochód podskakuje ( nie z powodu dziur w nawierzchni :))
Dla Was dziewczyny i chłopaki:
http://www.youtube.com/watch?v=0do4WCk8Ye8
... aż samochód podskakuje ( nie z powodu dziur w nawierzchni :))
Witam Państwa. Ja tylko na chwilkę. Sprawdzam, czy żyjecie :)
A są tacy , którym humorek dopisuje- super. Ja zarobiona jestem. Po same uszy... Nie martwcie się w poniedziałek najprawdopodobniej poszaleję. Aż powiecie - gaduło zamilcz!
Póki co... milutkiego weekendu :)
P.S.
a luxtorpeda wciąż za mną się ciągnie ( jakkolwiek to zrozumiecie
ilością pisów się nie przejmuj, wszystko co ma swój początek ma też koniec :)
A są tacy , którym humorek dopisuje- super. Ja zarobiona jestem. Po same uszy... Nie martwcie się w poniedziałek najprawdopodobniej poszaleję. Aż powiecie - gaduło zamilcz!
Póki co... milutkiego weekendu :)
P.S.
a luxtorpeda wciąż za mną się ciągnie ( jakkolwiek to zrozumiecie
ilością pisów się nie przejmuj, wszystko co ma swój początek ma też koniec :)