Widok

Spotkanie z Bajko-Mozaiką

Spotkanie z Bajko-Mozaiką Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Spotkanie z Bajko-Mozaiką, - 1 lipca 2007 godz. 16.00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

może i wstęp wolny ale wypada coś zamówić albo kupić coś dziecku (z dziedziny edukacyjnej), które nie są tanie.Pomysł fajny, "obsługa" sympatyczna ale byłam raz i akurat nie było wielu słuchaczy.

świetnie że jest takie miejsce

świetnie że jest takie miejsce na trojmiejskiej mapie kawiarni.Byłam z synkiem w kilku miejscach, ale dopiero tutaj synek był zachwycony.Znalazł się lizak dla niego i pyszna kawa dla mnie.Dzieci mogą oglądać tutaj wszystkie książki i bawić się edukacyjnymi zabawkami.Pomysł z czytaniem ksiązek dla dzieci jest wspaniały.Jeśli ktoś szybko czyta myśle że mógł by w miłym towarzystwie przeczytać całą książkę(którą zddjął z półki).Ceny jak wszędzie,pyszna kawa illy ,bardzo smaczne herbaty,smaczne desery,efektowny wystrój,miła obsługa, plus blisko obwodnicy.

Inne tematy z forum Rozrywka

Zamna Poland 2024 (9 odpowiedzi)

Zamna Festival w Polsce! Zamna Festival po raz pierwszy w historii zawita do Polski 25...

Przełam lody. Skocz na łyżwy - Otwarcie Lodowiska (9 odpowiedzi)

Gdański Archipelag Kultury serdecznie zaprasza na Gdańskie Lodowisko na Placu Zebrań Ludowych....

Dżem (13 odpowiedzi)

Legendarny zespół muzyczny wykonujący muzykę rockowo-bluesową z elementami folka, reggae i hard...

do góry