Widok

Spotkanie z ekshibicjonistą: bać się czy się śmiać?

Opinie do artykułu: Spotkanie z ekshibicjonistą: bać się czy się śmiać?.

Nasza czytelniczka poskarżyła się, że od wielu tygodni ekshibicjonista obnaża się przed kobietami w parku przy ul. Wita Stwosza w Oliwie. Gdy zaczęłyśmy rozmawiać o tym w redakcji, okazało się, że prawie każda z nas miała pecha znaleźć się w takiej sytuacji. Co mnie zaskoczyło, każda z nas zareagowała na to inaczej.

Jedna zawstydziła się i udawała, że nic nie widzi, bo wolała nie zwracać na siebie uwagi. Inna (szła wtedy z koleżanką) głośno wybuchnęła nerwowym śmiechem. Kolejna ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Najwięcej ekshibicjonistów jest pod natryskiem na basenie... jestem wstrząśnięty.
popieram tę opinię 200 nie zgadzam się z tą opinią 35

Szkoda że kobiety się nie obnażają w paeku. :-D
popieram tę opinię 36 nie zgadzam się z tą opinią 9

Nie słyszałem żeby ekshibicjonista zrujnował komuś życie.

Za to normą jest że jakaś popie... neurotyczka rujnuje jakiemuś facetowi życie. Może pogadamy o tych kobietach które traktują facetów jak przedmioty, to jest dopiero zboczenie.
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 8

a co ma jedno do drugiego?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Rozumiem że trójmiasto walczy ze złem i chce zmieniać świat na lepsze.

Dlatego proponuję artykuł o wścieklizny macicy jest to zjawisko o wiele gorsze od jakiegoś niewinnego marszczenia fredzika. Częśc kobiet to prawdziwe psychopatki które gotowe są nawet do zbrodni żeby tylko wymusić na jakimś facecie "yes dear".
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 6

wstrząśnięty nie zmieszany. Toż to skandal żeby myć się nago! Zawsze myję się w gaciach do kolan i czepku na głowie, żeby przypadkiem się nie domyć. Przed basenem też się nie myję bo przecież i tak zaraz to wody wchodzę.
popieram tę opinię 59 nie zgadzam się z tą opinią 12

dlatego uwielbiam chodzić na basen

później wracam tak podniecony do domu, że od razu sam się zaspokajam. Co lepsze teraz wszyscy panowie golą jajka. Bardzo mi się to podoba i jeszcze bardziej ekscytuje
popieram tę opinię 50 nie zgadzam się z tą opinią 12

W rowerze są pedały

i nigdzie więcej nie są potrzebne .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Pewien angielski Pedał to ci komputer skonstruował

więc trochę pokory, tak?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nieprawda. Fortepian bez pedałów, szczególnie prawego,

jest nie do użytku.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

stosują się do zaleceń, na każdym basenie proszą o mycie się nago pod prysznicami
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 6

nago

Masz to samo co wszyscy faceci. No chyba że jesteś Anna G.
Chyba ze masz kompleksy z powodu rozmiaru.
Normalne jest to ze się przebierasz bo nie chce sie czekać na przebieralnie lub nie domyc się w miejscach intymnych z chloru to tam nie chodź.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 6

i to jest powód żeby myć się w ubraniu?
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 5

Raport zblazowanej kwoki z ploteczek w kurniku

Poziom tego portalu leci na łeb na szyję
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 4

bez przesady

idz na silownie albo na basen, rozumiem sie umyc, ale jak widze przed soba grubasa z mydlem mietolacego swoja parowe to mam ochote puscic pawia, bez przesady
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 12

kretyn z ciebie

w woju,więzieniu,obozie, to norma, a jak ci przeszkadza to to łaź sie kąpać jak jesteś sam, albo nie patrz na mietolacego parówe, bo sie gapisz na parówy - tak napisałeś
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

a kto każe ci patrzeć co on miętoli w łapach?

To raczej Ty jesteś lekko ten teges. Ja jak się kompie na siłowni to nie patrze na około kto ma większego, tylko zajmuję się myciem swojego. Zajmij się swoimi sprawami to nie będzie Cię denerwować ogół.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Współczuję - myć swojego pindola i codziennie rzygać, to musi być prawdziwy dramat

ty esteto z bożej łaski
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

ekshibicjonisci pod prysznicem na basenie? cos sie tobie chłopie popitoliło,jak maja byc ? sukmanach?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

dzis sie tam przejde. zaloze rekawiczke

I mu co nieco ukręcę. Będzie w afekcie ....zerowa szkodliwość a i dobry uczynek :D
popieram tę opinię 166 nie zgadzam się z tą opinią 17

W końcu ktos da ci potrzymac
popieram tę opinię 51 nie zgadzam się z tą opinią 5

Mi to nawet się podoba mam swój wiek raz w Gdyni młody mężczyzna też się obnażał zaproponowałam mu kawe u mnie .Po chwili namysłu uciekł. :-D
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 1

@ewa - spotkajmy się, ja chętnie dam się zaprosić
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 4

Hmmm a ile masz lat?
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

98
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Do setki
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

44

a ja

bym chcial spotkac ladna ekschibocjonistke, dlaczego ich nie ma? Tylko obrzydliwe dziady z fujarami ze niby sa muzykantami. A jak taki mistrz obnazania bedzie paradowac w plaszczu dlugim to co mu milicja zrobi skoro ma plaszcz i instrument ukryty? Przykre ze takie ekscesy sie zdarzaja i dzieci to widza,male dzieci,bo wieksze to moga go niezle wysmiac, obrzucic blotem czy innymi fantami z ulicy
popieram tę opinię 131 nie zgadzam się z tą opinią 19

A ja się cieszę, że kobiety są mądrzejsze

Obnażają się z miłości lub za kasę, ale nie w parkach... Ewentualnie wybierają plaże nudystów, ale tam to -wiadomo...
PS. Dla dojrzewającej dziewczynki (z dużym biustem, tak wyszło) spotkanie ze zboczeńcem a potem ekshibicjonistą to "niezapomniane" wrażenie- przynajmniej dla mnie. Nic mi nie zrobili fizycznie, ale psychicznie- trauma na parę lat. Serio.
PS2. Wszystkie MOJE koleżanki również miały nieprzyjemność spotkać zboka lub ekshibicjonistę- to jakis dramat!
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 7

Jestem lekarzem psychiatra i ze swojego doswiadczenia z pacjentami powiem tylko, ze im brzydsza i grubsza kobieta tym dluzej ma traume.
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 17

Nie, ty jesteś własnie ekshibicjonistą

Dlatego cię ruszyło
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 6

psychiatro

Sory, ale wy psychiatrzy jesteście bardzo podobni do swoich pacjentów..
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 6

Ja tez. Wiele razy. Kiedys w tramwaju nr 6 w okolicach petli w Oliwie. Nie tyle sam facet mnie przerazil co reakcja ludzi - te dziesiatki zgorszonych oczu patrzacych na mnie jak na najgorszy pomiot... Ucieklam z placzem. I od tamtej pory unikam autobusow, tramwajow etc jak tylko mogę.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

jezu jak ty teraz zyjesz?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przepraszam. Nie chcialem Cie przestraszyc. Juz sie nie obnazam w tramwajach

Co najwyzej w kolejkach SKM
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

to jak patrzyli ludzie nie o Tobie swiadczy, ale o tych ludziach. Poza tym gapili sie bo sie gapili, barany jedne, nie wiedzieli co zrobic, bali sie glupie patalachy i tyle. buaazzaaaaa przejdz nad tym i zacznic jezdzic autobusami na nowo. kanar i brak biletu - to jest dopiero trauma :)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

rozumiem mieć traumę po gwałcie czy po innej napaści

ale trauma na parę lat bo zobaczyłaś fujarę jakiegoś oblecha lol. Życie z tak słabą psychiką to jest pewnie niezły dramat.
popieram tę opinię 32 nie zgadzam się z tą opinią 11

Chyba nie rozumiesz

To nie jest lol, palancie. Jeśli nigdy się nie widziało takiej- jak to subtelnie ująłeś- fujary, a facet wygląda obleśnie- dziś sądzę, że był na coś przewlekle chory, może nawet miał AIDS, jeśli jest się sam na sam z kimś, kto przewyższa siłą, wzrostem i ma wzwód, a próbuje dobierać się do biustu, to czy jest to komfortowa sytuacja? To była napaść.
PS. Zajmij się swoją psyche, bo najwyraźniej empatia ci obca. I każdy ma inną psychikę. Bez odzewu.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 11

najpierw napisałaś że "nic nie zrobił fizycznie" a teraz że się do Ciebie dobierał

Zdecyduj się bo to diametralnie zmienia postać rzeczy. Napisałem, że traumę po takiej napaści rozumiem jak najbardziej, ale nie wiem jak można mieć jakiś poważny uraz psychiczny po samym zobaczeniu części ciała człowieka jakkolwiek byłaby ona obleśna.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jeny ludzie! Czy niekonczacy się argument "biednych, malych dzieci" musi wyjsc nawet pod tekstem o ekshibicjoniscie???

milicja???

chyba policja

Dlaczego nie ma kobiet ekshicjonistek?

Czemu wy kobiety zawsze tylko pokrzywdzone?
popieram tę opinię 150 nie zgadzam się z tą opinią 33

Jak to nie ma ?

Co druga kobieta cycki na wierzchu d-upa na wierzchu co to jest jak nie zboczenie ? A Panie "ARTYSTKI" nie ważne jak śpiewają ważne że prawie bez gaci występują . Prawie każda kobieta bez przerwy majstruje przy bieliźnie !
popieram tę opinię 41 nie zgadzam się z tą opinią 3

Bo jak brzydka ma cycki prawie na wierzchu to zboczona, a jak ładna to jest OK

Gdyby nie my mężczyźni, dla których to panie afiszują się swoimi walorami, świat byłby jak w Seksmisji.
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mało wiesz o kobietach, zazwyczaj stroją się dla innych kobiet co to by lepiej wyglądać niż konkurentka.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

ja też odnoszę wrażenie że dla nas kobiety się rozbierają
a ubierają się
nawet w taki niewiele zakrywający sposób
raczej dla innych kobiet

dlatego, że kobiety lubią zgrywać świętoszki

Wielka trauma bo zobaczyła fujarę, a tym zbokom pewnie zależy na takiej reakcji. Jak facet zobaczy obleśnego golasa to go wyśmieje i tyle, więc ekshibicjonista nie ma żadnej pokręconej satysfakcji.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 8

Są kobiety ekshibicjonistki.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

widocznie

Widocznie blokada ekshibicjonizmu leży w tej połowie mózgu, która u facetów nie działa ;) Faceci od małego lubią ganiać na golasa. Popatrzcie na plażach :)

Wszystkie kobiety to ekshibicjonistki.

Sznurki zamiast majtek, przeźroczyste wdzianka, odkryte nogi prawie do miednicy to nie ekshibicjonizm?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sa kobiety ekshibicjonistki, tylko z racji wiadomych, inaczej realizuja swoje potrzeby.Jest ich chyba wiecej niz mezczyzn mimo ze tak jak w przypadku pedofilli, tak i tutaj wciska sie nam ze ekshibiocjonista to wylacznie mezczyzna.Wiekszosc ludzi nie wie na co zwracac uwage w przypadku ekshibicjonistek.Mezczyzna-wiadomo.

no przecież napisane jest że najlpeiej w ogóle nie reagować; tryb ignoruj powinien załatwić sprawę
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 6

Moja koleżanka kiedyś mi opowiadała że spacerze ze swą przyjaciółką spotkały

takiego zboka na Przymorzu. Gdy ten się obnażył to one zaczęły się głośno śmiać pokazując na niego palcem. Ten się zaczerwienił i zaczął uciekać.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gazem pieprzowym po oczach i jajach
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 3

po jajach tak, ale po co po oczach.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 4

zrobić sobie z nim selfika

#yolo
popieram tę opinię 35 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ostrą amunicją.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

Napalmem.

Najlepiej wysmiej. Kiedyś wypowiadała się jedną psycholog, że oni szukają uwagi, a boją się jak ognia wysmiania, ośmieszenia.

Podobnie jak inne odchyły:

sodomia, wojeryzm, pederastia, sadyzm, fetyszyzm, pedofilia - leczyć
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Doświadczenie przeżyło większość koleżanek ? Ale doświadczenie nie przeżyło poziomu języka polskiego w tym artykule.
popieram tę opinię 90 nie zgadzam się z tą opinią 11
Odpowiedź redakcji:

Dziękujemy za sugestię. Treść została poprawiona.

błąd aż w oczy kole

trójmiasto.pl - w tym zdaniu podmiotem są koleżanki, a nie doświadczenie - powinno być napisane: "przeżyła". To tak gdyby redakcja zastanawiała się o co chodzi....
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 1

Masakra

Jak można spotkać pod kościołem? Wykopał dół i tam się schował? Jak już to przed kościołem, obok kościoła. Dziennikarze, ogarnijcie się, to czytają małe dzieci, jak można robić takie błędy!

Kolejny mądry

Konkurencja z wp.pl?

O ile lat doświadczenie przeżyło większośc koleżanek?

A te których nie przeżyło są już bardzo stare.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0

"Potem długo unikała "skażonego" miejsca."

Zapewne na ten pot używała antyperspirantu, żeby jej się nie lał do tego skażonego miejsca. No chyba że założyła na nie opatrunek.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

wraca kobieta z zakupów i wysiadajac z windy staje przed nia obnazony '' ekhibicjonista ''

kobieta patrzy na obnazonego i mowi ::::: no tak ! jajek nie kupiłam )
popieram tę opinię 311 nie zgadzam się z tą opinią 3

I sosu
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nie, to Andrzej Duda, jak dla Ciebie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ekshibicjonista obnaża się przed studentką medycyny w parku
-O! Wygląda jak penis, tylko dużo mniejszy...
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jesli uwazala na zajeciach, to to najlepsze, co moglby uslyszec

Zwlaszcza, jak marzy o karierze w dermatologii. ;)

Na Zaspie jak się wchodzi po schodach na peron SKM od strony Hynka

po lewej stronie są krzaczory i chaszcze w z których często wystaje tylko łeb jakiegoś sapiącego kolesia.
To zapewne jeden z takich cudaków.

A tak na marginesie to ciekawe czy są też takie kobiety?
popieram tę opinię 68 nie zgadzam się z tą opinią 4

słynny syka-czu

kiedyś tam podobno byłą jakiś zboczeniec
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie lubisz mężczyzn ? Wszystkich ?

Masz psychiczny problem.

bo kobiety

robią to na legalu
a faceci się nie oburzają, więc problemu nie ma :P
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 1

babeczki okupują showup.tv i zarabiają

do czasu, kiedy tata/mąż/brat się dowie...

to astmatyk

potrzebuje pomocy
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 0

typowy przyklad dzisiejszego pedalstwa

zawsze uwazalem,ze trzeba byc ped.ał.em by zalozyc różową koszulę
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 19

Albo żonatym

mnie żona zmusiła
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Gość jest bojaźliwy.

Dziwię się, że nikt nie zrobił jeszcze na niego zasadzki. Wystarczy na niego krzyknąć, a ucieka aż miło.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

jaki łeb masz na myśli?

.

On tam do dzis wali kapucyna

Nie raz widziałam biegnąc na skm, wykrzykuje coś nawet

Pamietam jak mając moze 12 lat wracałam z podstawówki z młodsza siostra, do domu było moze 2,5 km tuż za boiskiem szkolnym w drodze do domu wyskoczył nam stary chłop w płaszczu.. I nagle typ sie obnażył... Ja miałam pełne gacie tak sie bałam ale trzeba było zachować trzeźwość umysłu tak przeszłyśmy obok tego debila ze młoda nawet go nie widziała.. Biegłyśmy do domu tak szybko jak sie da.. Siora rycZala bo nie wiedziała czemu tak pędzę a ja sie tak bałam.. Podobno potem tego kolesia złapali bo robił to non stop jak tylko widzial dziewczynki wracające ze szkoły.. Teraz sama mam córkę i juz wiem ze pierwsze co zaliczy to kurs samoobrony....
popieram tę opinię 109 nie zgadzam się z tą opinią 17

urzekła mnie twoja historia ale wracaj myc gary bo już po obiedzie i nie przelewaj swoich mądrości w internety
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 84

To macie w pierdlu

dostęp do neta??
popieram tę opinię 32 nie zgadzam się z tą opinią 3

mamy

ale musimy za niego zrobić dobrze klawiszowi
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 4

gary umyte a internet po to jest zeby swoje madrosci przelewac !
a ty wez sie ogarnij malolacie
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 7

Ja miałam podobnie

ale byłam trochę młodsza - miałam jakieś 9 lat. Na ulicy Śląskiej w Gdyni obok piekarni. Facet próbował mnie jeszcze zagadać. Ja w te pędy do domu. Bałam się strasznie i jeszcze długo po tej sytuacji bałam się sama wracać ze szkoły.
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 2

i rzucilas szkole, konczac edukacje na podstawowce.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 44

ekshibicjonistka...

Na ulicach,szczególnie tak upalne dni mnóstwo jest ekshibicjonistek....krótkie szorty brak bielizny...mini....sam raj..:)
popieram tę opinię 166 nie zgadzam się z tą opinią 19

W latach 70' to był raj. Wtedy większość młodych kobiet nie nosiła staników. Spódniczki były mini, a nie jak teraz raczej szorty, a to nie to samo. Spacer po schodach za taką damulką to było przeżycie erotyczne dla 10 latka.

bleeee w latach 70 to kazda miala nieogolonego bobra.

niechcialbym czegos takiego spod mini ogladac
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

... jakieś głupoty wypisujesz. W tamtych czasach to kobiety nie tylko że, nosiły piękne staniki ale i do tego piękne damskie haleczki, nie tak jak dziś. Dziś nawet jak byś którą zapytał o halkę, to nawet nie wiedziała by co to takiego. Dziś to chodzą wszystkie w spodniach a do tego podartych, im więcej dziur tym bardziej są zadowolone. Kiedyś to by było wstyd w takim czym się pokazać publicznie. To tak jak z papierosami, dawniej to nawet najgorsza wstydziła by się zapalić papierosa na ulicy. A dzisiaj to dwunastolatki chodzą z papierosami po ulicach.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

xyz

a w Szwecji jest dozwolona taka zabawa rzekomo
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 12

Bo tam same porąbusy, Wystarczy posłuchać jak gadają w tym swoim języku. Normalnie nienormalni
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Najlepiej Spławić gościa:

Panie z takim robakiem to na haczyk i na ryby!
popieram tę opinię 56 nie zgadzam się z tą opinią 3

ostatnio heden ba stogach na plaży,doķładnie na wydmach się trzepie,a drugi jezdzi VW Sharonem,zielonym,za chwilę (podam numery tylko zapytam) i też sie realiuje!!
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 2

Namierzcie tego zboża.
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pisałeś na telefonie? Autokorekta za bardzo działa?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

zgadza się :)

Sopot, Malczewskiego 11a

przed tym blokiem od wielu dni grasuje ekshibicjonista, policja pomimo zgłoszeń jakoś dziwnie nie może go złapać, może jakieś patrole wieczorem?
popieram tę opinię 36 nie zgadzam się z tą opinią 3

Wiatrówka i celne oko spokojnie powinna wystarczyć na tego patola. Policja ma przecież ważniejsze sprawy, typu kawa i pączki.

Kopa w jaja

i idziesz dalej. Najlepsza reakcja.
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 4

Fakt. Po takim kopniaku to nawet nie trzeba uciekać :D

przed moją dziewczyną masturbowal się kiedyś koleś w skmce

Miała może 13 lat. Zatrzymała pociąg hamulcem awaryjnym i pobiegła do konduktora. Konduktor zatrzymał zboka, pociąg dojechał do najbliższej stacji a faceta wyprowadziła policja. Żadnej traumy na szczęście nie było. Dzisiaj się z tego śmieje
popieram tę opinię 40 nie zgadzam się z tą opinią 7

Teraz jak by tak zrobiła to by dostała mandat za bezpodstawne zatrzymanie pociągu, a zbok by sobie poszedł wolny. Ot taki mamy wolny kraj.
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 0

temat na czasie

Jeszcze tydzień temu wracając z koleżanka widziałam takiego gościa a dokładnie w pobliżu stoczni.po prostu najlepiej nie zwracać na takiego typa uwagi
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ha, ja tez tam widzialam goscia w krzakach, w parku przy skm.

Sztuden szenyszyn !

Gender i tyle w temacie !

A może to kobieta, tak jak grodzki ?!

Gazeta wybiórcza popiera takie zachowania o ile robione są w kolorach tęczy !
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 15

Tak oto wytropiono związek faceta obnażającego się przed kobietami z homoseksualizmem!
Gratulujemy czujności!
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 6

Gdzie tu homoseksualizm ?

Proszę dokształć się, jeżeli nie rozumiesz tego co kryje się za ideologią gender.

#wy(de)edukowanalewica
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 7

"w kolorach tęczy"
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

co ma gender do ekshibicjonizmu?

słabego sobie wroga wybraliście, skoro nawet nie wiecie w czym rzecz :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

sodomja i gomorja

ale teras jest Duda i on to wszystko naprawi
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

najmilsi, trochę tolerancji

Z jednej strony nawołujecie o pełną akceptację dwóch całujących się homo, albo faceta przebranego za kobietę. Z drugiej natomiast - od razu zakładacie, że ekshibicjonista jest chory. Gdzie tu konsekwencja?
popieram tę opinię 40 nie zgadzam się z tą opinią 35

ja ci wytłumaczę dziecko

to co robi dwóch facetów, czy dwie kobiety między sobą i w miejscu publicznym, jeśli przy tym nie posuwają się za daleko, nikogo normalnego nie obchodzi.

Ekshibicjonista wykorzystuje obecność innych osób, by osiągnąć spełnienie, narzuca im swoją jazdę.

Nikt, herero, homo, czy trans nie powinien onanizować się na widoku innych ludzi, tu jest granica postawiona.

Ale dlaczego? Czy to przykre, niesmaczne,? Widzę często jak jakiś lump sika w publicznym miejscu - parku czy osiedlowym zieleńcu. To mnie wkurza. Albo ten bialy papier i podpaski pozostawione na ścieżce w lesie oliwskim przy Bytomskiej. Pełno ludzi tam spaceruje, a tu co 20 metrów zestaw - papier toaletowy i podpaska. Żeby chociaż liśćmi zasypała jedną z drugą.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ciiiii@ Przecież te zużyte podpaski to dla wampirów zostawiają

nie ma to jak krew z siateczki!

gdzie jest granica tego co za daleko?
Mnie obrzydza trzymanie się za ręce dwóch facetów. To dla mnie już za daleko.

"Ekshibicjonista wykorzystuje obecność innych osób, by osiągnąć spełnienie, narzuca im swoją jazdę." To samo robią geje i lesby na tzw. paradach równości. I jeszcze telewizja się zjeżdża pokazując jak pół nadzy geje udają sex. To nie jest za daleko??
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

A mnie obrzydzają takie komentarze jak twój. To dla mnie już za daleko.
I co teraz?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

a karnawał w Rio de Janeiro Cię nie obrzydza?

a całowanie faceta w rękę, albo w pierścień?

Trzeba być konsekwentnym/ną, albo to hipokryzja jest.

A facet w czarnej kiecce - sutannie?

Toć to istny dżender!

obciąć takiemu k*tasa to nie będzie rozporka rozpinał
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 6

przecież to potencjalny gwałciciel

odciąc siuraka i dać psom
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 12

Po co obcinać? Związać pacjenta i na żywca niech mu psy zjedzą przyrodzenie. Jaki spektakl dla gawiedzi by był.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

to wy jesteście zboczeńcami

zastanówcie się co napisaliście :)

rąb*ąć raz a dobrze i po zabawie.

Róbta co chceta byle byście dzieci nie adoptowali
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

W sumie to czego taka kobieta ma się bać?

przecież nie chce jej pobić czy zabić
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 30

Tego to akurat do końca nie wiadomo.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja bym chciala spotkac czarnego
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 10

"...że nie widział i nie słyszał nigdy o obnażającej się publicznie kobiecie."

To jest przejaw seksizmu i dyskryminacji. Należy uchwalić ustawę wprowadzającą i gwarantującą parytet dla kobiet w tej kwestii.
Precz z seksizmem!
Precz z męskimi szowinistycznymi świniami!
Niech żyje feminizm!
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 11

ech trollencio

trollencio?

po prosu ironia, sarkazm, szyderstwo

Kobiety mają trudniej - technicznie to widać tylko busz. Facet wyjmuje z rozporka i już się pokazał.

wielkie d . p y wciśnięte w legginsy, boki wylewające się z jeansów i za krótkich topów

i spacerowanie tak po ulicy też można podciągnąć pod ekshibicjonizm.
popieram tę opinię 46 nie zgadzam się z tą opinią 7

oczywiście

podobnie szpotawe, albo koślawe nogi na 15 cm obcasach

kiedys czesto takie typy chadzały po lesie przy plaży na przymorzu,o ile dorosła kobieta sie moze nie wystraszy to mała dziewczynka moze to przepłacić traumą na całe życie
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 2

Przepłacić

może za masło w osiedlowym sklepiku. :)
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 2

Moja starsza koleżanka natknęła się na takiego w SKM (koleżanka 50 lat). Spojrzała i krzyknęła: ojej! masz mniejsze niż jamnik! Ekshibicjonista uciekł. Zawsze to jakiś sposób.
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 2

Park Reagana przy osiedlu Horyzont

Już od kilku lat opalam się z przyjaciółką na trawie tuż przy wejściu do parku. Kilkukrotnie przyłapałyśmy facetów którzy robili sobie dobrze siedząc w krzakach i nas obserwując. Jeden z nich nawet zaczął do nas mówić " pokaż cipkę". To był środek dnia, byłyśmy we dwie, a w pobliżu kręciło się sporo ludzi więc się raczej nie bałam, ale przeraża mnie myśl, że mogłabym spotkać kogoś takiego w innych okolicznościach.
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 3

to z "falowca", tam mieszka sama patologia
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 7

Dzięki... dobrze wiedzieć... sama mieszkam w falowcu i zdecydowanie nie uważam by moja rodzina lub któryś z moich sąsiadów miał coś wspólnego z patologią
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2

z falowca

Ja widziałam, że właśnie z falowca! Codziennie o tej samej porze, psychopatyczny facet jechał na rowerze do parku(pomiędzy Meissnera, a Rzeczypospolitej) i niestety pewnego dnia zobaczyłam go w tym parku jak obnażony obleśny typ onanizuje się.
Na szczęście od dłuższego czasu już go nie widzę.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

To, co opisujesz to nie był ekshibicjonista.

i co pokazałaś

Dziwne:]

Przechodząc obok dziewczyn prawie zawsze czuję na sobie ich wzrok..Najgorsze,że takie to patrzą jak w"obrazek"a nie potrafią żadnego słowa wypowiedzieć.Czuję się wtedy wykorzystany:P
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 5

ja takiego wyśmiałam

że ma małego i koleś uciekł.To było w czerwcu w parku przy grunwaldzkiej vis a vis placu zebrań ludowych.

gubisz się w zeznaniach

Przy Grunwaldzkiej nie ma placu zebran ludowych (i odwrotnie). Chyba, że chodziło o ten przy Aleji Zwyciestwa...

Nie bać sie

urwać jajca i po problemie :)
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 3

a co powiedzieć o takich, którzy przy otwartym oknie potrafią zdjąć gacie i masturbować się na oczach sąsiadki z naprzeciwka?
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 0

Trzeba sąsiadowi tym samym odpowiedzieć ;-)
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wow, ten to dopiero lubi pojechac po bandzie

Gdzie Ty w ogole mieszkasz??

Wiele razy widziałem stare baby na przystankach siedzące rozkraczone bez majtek.

Szczególnie na przystankach ZKM i jakoś nie robię z tego problemu. Żadnej traumy to u mnie nie wywołuje.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 12

ja nie widziałem

no ale zacznę przypatrywać jak zobaczę rozkraczoną starszą kobietę.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1

brak toalet

powoduje takie efekta
a głupie b... myślą źe to na nich
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 7

należy wstawić tablicę

ZAKAZ KRĘCENIA ŚMIGŁEM

i po kłopocie.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 3

oduczyć :)

Spotkałam 3 razy, jako dziecko podczas przejażdzki rowerowej - byłam zdziwiona takim zachowaniem, potem 2 razy w czasie studiów.
Raz wracając z nocnej imprezy, rozchylił płaszcz z tekstem fari fari fara ??? Wybuchłam śmiechem.... miał charakterystyczną twarz, spotkałam go później w akademickiej bibliotece, razem czekaliśmy na książki... zastanawiałam się czy nie przywalić mu jakimś kompromitującym tekstem.
Ostatni raz spotkałam wieczorem w parku, wracając zimą z zajęć. Stał w takim miejscu aby parkowa lampa oświetlała jego ciało ale już nie twarz. Wkurzyłam się i zaczęłam na niego krzyczeć... że co sobie myśli? I czym się chwali mając takiego małego fiu-a. Jakieś 80 metrów od minięcia go spotkałam grupę mężczyzn, powiedziałam co się stało i poprosiłam by oduczyli go takich zabaw. O ile dobrze słyszałam dostał bęcki... mam nadzieję że już później nie pokazywał się innym, tamtą drogą chodzi zwykle sporo dzieci.
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 5

wakacje sie kończą

czas wracać do gimbazjum jolka
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 7

ja bym chętnie popatrzył ...

na jakieś cycki w parku tylko że nie ma trudno...
ale jak jakas pani by chciała pokazać to prosze pisać zbierzemy sie tutaj z chłopami i pojedziemy popatrzeć z przyjemnościa bedziemy bili brawo :)

cycki cycki cycki każdy lubi cycki
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 15

Od dzisiaj masz internet?
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2

robięvto w necie.

Lubię się pokazywać Panią - ale za ich zgodą. Na skype lub na czacie, są takie ktòrym to się podoba, a czasem same coś pokarzą.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 10

Lubisz być karany? ;)

nie kłam

tacy jak My lubiom być karani

PaniOM. Celownik rzeczowników w liczbie mnogiej ma zawsze i bez wyjątku końcówkę: -OM

analfabeto ty!

Ortografia

Ortografia

autorka

Czemu artykuł bez podpisów?
Nie wiem kto go napisał, ani skąd pochodzi zdjęcie? IMHO Borys pozował...
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bać się czy śmiać? Lać po m*rdzie!!!

Nieźle trzeba mieć nasr*ne w bani żeby się obnażać, w czasach gdy pełno jest ogłoszeń na stronach takich jak odloty.pl!
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 3

Na terenie dawnych wysypisk na Łokietka w Sopocie kręcił się kiedyś jeden zboczek w gęstych krzaczorach.
Szliśmy z kumplem i go zauważyliśmy. Wpadliśmy w te krzaki i dorwaliśmy drania.Powiedział że opala się.Dostał z filca i pognaliśmy go stamtąd .Wygląd to ryżawy blondyn jakieś 30 lat,wzrost około 180cm.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 4

Zapomniałem że miał wąsa.Podobny trochę do piłkarza Tomasza Łapińskiego gdy był młody

Ej, no bez jaj - Rudego z Sopotu pognaliscie?

To kto teraz bedzie staruszki straszyl?

to Śledziu

znany skin z Sopotu

Parę razy się trzepał przy mnie koleś na plaży przy wejściu nr 1 w Sopocie.. Ja się opalalam, bylam sama bo to jakoś maj czy czerwiec byl, on w krzakach.. Trochę się bałam ale zaczęłam krzyczeć, ze nagrywam, to uciekł.. Z wciąż sterczącą fujarą.. ;-) teraz omijam to miejsce przed sezonem...
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 3

kiedyś kumpelę podszedł taki jegomość z pindlem na wierzchu

w tunelu przy gdańskim wydziale filologicznym ... zaczęła się śmiać, na to amator golizny ... zakrył się i uciekł ... podobno taka reakcja działa odstraszająco.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 3

Gratuluję tematu i zdjęcia

Mężczyźni to samo zło! Pozamykać i na ulicach zostaną tylko cnotliwe kobietki.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 12

kiedyś widziałem kolesia z kamerą na wydmach

myślałem że turysta, podejrzane, że w pełnym słońcu siedział w płaszczu, spłoszył się jak zaczęliśmy go palcami wytykać...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

śmiech kobiety powoduję maliznę...

nie ma takiego twardziela
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 2

kobieta nie musi ona to robi

Nie kobiety sie nie obnazaja a tylko wystarczy powiedziec ze ma fajna figure i juz na pokazach mody i w playboyu od rZu sie rozbieraja
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

Do roboty a nie o mezach i ich upodobaniach w pracy gadac
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3

Exb...

Mnie kiedyś , gdy szłam przez park..taka aleja brzozowa z 5 letnią córeczką, zaczął gonić.... zboczeniec..Uciekałam, ile moglam, wreszcie...widziałam,że nie dam rady, odepchęłam go, mówiąc...Byś się wstydził przy dziecku...i chyba zadziałało, bo...przestał nas gonić..Uff....ale do dzisiaj mam ciary, ,że udalo się..:))
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 7

Ten argument z dzieckiem na pewno zadzialał

gorąco wierzymy

Tak, tak, wychowuj kolejną oziębłą suke, która na widok penisa męża/partnera będzie udawała święty wstręt

a tak w ogóle, to jeśli ona ma tablet, to pewnie już tyle widziała, że ciebie mogłaby uświadamiać.

W dobie tolerancji dla tranwestytów, uznania pederastii za normalność, możliwości ustalenia płci wedle samopoczucia, ci faceci powinni być omijani obojętnie.Przecież nikogo nie krzywdzą a wrażenia estetyczne to rzecz indywidualna . Jak się komuś nie podoba może nie oglądać. Są jeszcze
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 12

pederasta to osoba lubujaca sie w malych chlopcach... tak dla scislosc, wiec nie wiem gdzie zostalo to uznane za normalnosc. Chyba w starozytnej Grecji

ja po prostu odpalam redtuba i elegancko na recznym, a nie - zeby wylazic jeszcze na ta spiekote..

Fuszerka

Coś się Bogu nie udała rasa męska...normalnie fuszerkę stwórca odstawił...przez was same nieszczęścia na ziemi.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 6

Bóg taki jest jak my

stworzył faceta na swoje podobieństwo.

Potem skumał, że nie jest to ideał, no i pyknął jeszcze babkę.

Przypominam, że to Ewa pierwsza zeżarła zakazany owoc i dała się zwieść Szatanowi

i dlatego w Biblii jest napisane, iż ponieważ to kobieta pierwsza zgrzeszyła, jest za to podległa mężczyźnie. Amen.

a ja lubie nagosc w miejscach publicznych i dla mnie to ludzie powinni nago

chodzic na codzien,na zakupy,do pracy i spacery.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 5

O, super Ewa. Moze sie umowimy na maly spacer? Albo zakupy?

Ja Ci pokaze fujare, Ty mi bobra i bedzie super. Moze sie tez troche podotykamy?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

ujarane całe miasto
wszyscy idą ulicami ciasno

narkomani i faszyści, punki, kur y, terroryści,
naukowcy i malarze, szmaty, mendy, kondoniarze

Miasteczko we Francji

Jest takie miasteczko we Francji cap d'agde dla naturustow , można iść na zakupy do fryzjera , restauracji, wszystko nago , ale to jest naturalne tam akurat więc nie nazwal bym tego ekshibucjonizmem

ekshibicjonisto pamiętaj ! ahtung, attenzion, wnimanje !

Nigy nie wal konia w lesie, bo cię koń poniesie !
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 1

masz coś z kopułą
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9

Wam debile tylko temat wrzucić a te wasze prymitywne życie 85 procentowe

zaczyna na jakiś krótki czas{około 2 dni)żyć waleniem konia w lesie debile.I piszecie te wasze wypociny na ten temat hahaha debilki.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

,,,,,

Ale wiadomość

jeden ze sposobów na Ekshibicjoniste

Dawno temu doswiadczona życiem znajoma powiedziała mi, że odstraszajaco i demotywujaco na ekshibicjonoste działa wysmianie jego rozmiaru i walorów. Raz sprawdziłam i faktycznie facet pobiegł. Ale wiadomo różnie to bywa.

Homolobby uczy takich rzeczy w przedszkolach a wy wszyscy zdziwieni .
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 9

"Homolobby" uczy obrażania się przed kobietami? :)

No niestety, duza ilosc mezczyzn ma jakies problemy psychiczne. To sa dla mnie zwykle, obrzydliwe swiry. Na widok takiego faceta zbiera mnie na wymioty.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 9

pierwszy raz

czytam na 3mieście artykuł o zbokach którego autorem nie jest Borys. Jestem mile zaskoczony.

Borys pozuje tym razem.

A ja chodze i chodze i nigdy nie widziałam.

Chciała bym spotkać takiego.....ciekawie by mogło być.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5

zamiast pisać pierdoły dzwońcie na policję, jakiś czas temu niemal reklamowaliście gołego biegacza w lesie i większość była zachwycona więc o co chodzi? podoba się wam to czy co? i po kiego grzyba to ideologizowanie: " Koledzy raczej milczeli, ale jeden słusznie zauważył, że nie widział i nie słyszał nigdy o obnażającej się publicznie kobiecie." ja nie tylko słyszałem ale i widziałem a tak na marginesie to po ilości gołych cycków na plażach czy wręcz na ulicach sądzę ze to co dla normalnego mężczyzny jest chore to dla sporej grupy "kobiet" to norma
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

co innego biegać gołym

a co innego straszyć ludzi kręceniem śmigłem. Bieganie nago nie ma podtekstu seksualnego.

Ja bym chciał

zobaczyć w parku kobietę, która się tak zabawia... :) Palcem, albo wibratorem... To by było ciekawe :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 10

zawsze takie zboki staly w lasku przy szpitalu zakaznym we wrzeszczu-od strony

ul.sobieskiego, a drugi pewniak na sciezce lesnej od ulicy gomolki w strone osiedla vII dwor, i przy wale w okolicach szkoly sportowej, przy nowym przejsciu

podawajcie miejsca gdzie stoja, to mozna uniknac takich "niespodzianek"

oni zawsze w tych samych miejscach sie obnazaja
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

A może miasto wyznaczy miejsca i oznacza je tabliczkami " uwaga ekshibicjoniści" Kto ciekawy pójdzie po oglądać, kto nie może omijać.

a ten ze zdjecia gdzie stoi, trzeba bylo twarz pokazac

...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja raz widziałem w parku...

kobietę exhibicjonistkę. Widziałem jej obnażony tyłek. Ale po chwili okazało się, że stawia klocka...
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2

Pamiętacie Wilka z "Wall street"?

Ten koleś ze zdjęcia wygląda jak jakiś menago,ktory się urwał w czasie pracy na "mały relaks". W tym filmie był tekst,że jak chłopaki z giełdy czują się przeciążeni,to masturbacja jest dla nich jak reset. Może ten też tak miał. Mogliby to sobie robi w odosobnieniu,a nie raczyc innych wątpliwymi widokami.

przystojny chyba musi byc ten gosc na zdjeciu,jakbym widział takiego

to chyba pozytywnie bym zareagował
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

świetne pytania

ekshibicjonista w miejscu publicznym!!!??? Przecież jak się rozbierze w miejscu prywatnym to nie jest ekshibicjonistą.

nie ma kobiet a jak to nazwac.

nie ma kobiet ex? a ja widzialem taka cos kolo 70 lat w muslinowej szacie i w stringach paradujaca po ulicach tydzien temu na Slowackiego . Porazajacy widok.

Ja bym takiemu

profilaktycznie wjeb*ł :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

lubisz bić obnażonych facetów

porozmawiaj o tym z psychologiem, serio. Rozwinie ci się to to i będzie kłopot.

psycho

Chyba przydałby się jakiś psycholog co by się wypowiedział jak zareagować. Może Panie redaktorki pomyślałyby o to?? Artykuł miałby wtedy jakiś sens...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kiedyś w jakiejś książce czytałem, że w takiej sytuacji trzeba zachować się spokojnie. Można też skomentować sytuację delikatnymi słowami np. "niech pan uważa bo może się pan przeziębić". Tylko nie wiem co w sytuacji jak jest upalne lato i raczej o przeziębieniu nie ma mowy. :)

Jaki Park?

Proszę o uszczegółowienie miejsca. Park Oliwski nie znajduje się przy ulicy Wita Stwosza natomiast jest skwerek, który mieści się między tą ulicą a ulicą Grottgera. Tylko, że tam są kamery. O jaki park chodzi?

To nie park tylko przejście od przystanku Tetmajera do Olivia business Centre, koło stadionu.

jak byłem młody też to robiłem

teraz już nie, uspokoiłem sie, mam żone i ona mi wystarczy, czasem jakaś kochanka
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Gdzie on paraduje,gdzie?

Bo ja bym tez chciała zobaczyć psia krew jakiego ma.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

A nie można w miejsca o których mowa

Puścić policjantke w cywilu? W dodatku taką co potrafi obezwladnic faceta w mgnieniu oka.

A ja kiedyś dałam takiemu zbokowi w ryja!

Przeważnie tak reaguję gdy mnie ktoś przestraszy. Facet był tak zaskoczony że zwięzłą aż się kurzyło. Mnie trochę ręką bolała od tego "prawnego prostego" :)

zwiewał miało być

eh te komórki...

a jaj(ców)

nie pogubił?

Po komentarzach widac, ze wiekszosc piszacych to mezczyzni, moze chlopcy, ktorzy w ogole nie wiedza o co chodzi i nie rozumieja ale wypowiadaja sie. Schowajcie swoje fujary dla siebie. Kobiety nie chca ogladac was ogladac. Jestescie smieszni i zenujacy.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4

A my nie chcemy oglądać waszych cyców na reklamach

Precz, żenujące krowiszcza!

Nareszcie ktoś. Też uważam, że nic bardziej żałosnego i obrzydliwego od majtających się babskich bimbałów

męski penis w porównaniu z wielkimi cycorami jest wręcz uosobieniem perfekcji.

Męskie zdanie

Moim zdaniem Panie powinny pomyśleć nad częstszym pokazywaniem ekshibicjonistycznie wdzięków. O ile w męskim wydaniu ekshibicjonizm jest obrzydliwy, to w wydaniu damskim byłby czymś ciekawym i przyjemnym dla oka.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

Art. 33 Konstytucji zabrania dyskryminacji ze względu na płeć.

Czyli ekshibicjonizm męski jest identyczny z żeńskim wg polskiego prawa

Wow!

Prawnik się znalazł, no proszę. Brawo! Nie chce mi się zaglądać w konstytucję, ale skoro piszesz to pewnie tak jest.

Pedzie moga chodzic za raczke po ulicy i w paradach, lub w damskich fatalaszkach i to jest "noormalne" ?

A jak ja sobie gruche wale przed KOBIETA to jest nienormalne?
Nie mam pytan...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 7

jestem na wczasach pod gruchą

i niczego nie walę bo i po co?

koniobijca?

co na to Tow. Och. nad Zw. Kopytnymi?

Z kodeksu wykroczeń:

Art. 140. Kto publicznie dopuszcza się nieobyczajnego wybryku,podlega karze aresztu, ograniczenia wolności, grzywny do 1 500 złotych albo karze nagany.

Art. 141. Kto w miejscu publicznym umieszcza nieprzyzwoite ogłoszenie, napis lub rysunek albo używa słów nieprzyzwoitych,podlega karze ograniczenia wolności, grzywny do 1 500 złotych albo karze nagany.

Obnażanie się w miejscu publicznym to nieobyczajny wybryk, czyli wykroczenie, za które grozi kara aresztu, ograniczenia wolności, grzywny do 1500 zł lub nagany. Sprawcą wykroczenia jest również osoba zachowująca się w ten sam sposób, przebywająca w miejscu prywatnym, jeżeli wywoła zgorszenie.
Dzwonić na policje lub straż miejską.

Jeśli jest to tak powszechne to staje się obyczajem, nie? A co jest obyczajem nie powinno być karalne.

Masturbowac to sie moze kobieta redakcyjo. Faceci sie onanizuja.

kto pisze te artykuly?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

Dobrze, że nie ty,

bo z wiedzą u ciebie słabo. Sprawdź znaczenie słowa masturbacja. Dowiesz się, że dotyczy obu płci.

faceci się menstruują

doczytaj heh

Czy to zdjęcie...

w artykule to selfie jego autora? :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wejherowo naprzeciw Starostwa

są krzaki , i panowie w różnym wieku pokazują swoje cygara, notabene z jednej strony koścół, z drugiej budynek z dziećmi.Porażka. I jak fama niesie pogrzebani są tam ludzie to Ci chyba się przewracają z wrażenia
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

kastrowac

takich albo linczowac publicznie ,kastrowac i oczywiscie karac kara wiezienia! eliminowac taki element!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

uważaj

żebyś nie przeszedł na złą stronę.

Zamiłowanie do krzywdzenia innych ludzi to jest forma zboczenia seksualnego.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

a jaki to problem, aby przebrane policjantki poszły na akcję?

ale policji znowu się nie chce albo uważa, że to nic takiego...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

przebrane w rajty i strój stewardesty

żaden ekshibicjonista nie wytrzyma długo w ubraniu. Gwarantuję.

i co policja zrobi? to nie jest przestepstwo.

co najwyzej wykroczenie za ktore grozi nagana, albo ewentualnie mandat do max 1500 zl.

kiedyś radny z Trójmiasta "działał" w SKMce

i było dość głośno - jak się to zakończyło? co z dalszą karierą?

Z PiSu?

ten od zegarka?

technikum poligraficzne?

Na wydmach przy plaży w pasie nadmorskim grasują ekshibicjonistki

Leją i stawiają klocki zostawiając białe łaty:)

Zaj*bć butem w ch*ja.

Wiem z doświadczenia..

..że nie jest to dobry sposób na podryw. Ostatnio wyciągnąłem na plaży siura do opalających się gimnazjalistek, a te uciekły z krzykiem, nawet rzeczy zostawiły...

Kwiczę - trójmieszczanie jak zwykle trzymają wysoki poziom komentarzy nawet pod bzdurnymi artykułami

takie artykuły, to wentyl bezpieczeństwa

w który można się bez żenady spuścić.

mężczyzni się nie masturbują

oni co najwyżej się - onanizują
Masturbacja to domena kobiet

ja jestem facetem

i czasem się menstruuje. Lubie tak.

Naresci hura

Zapros do domu kolacja i w rylo

Mogliby sokisci częściej wyłapywać tych z skm

to jest niezły sposób na flashmoba

umówić się w parku i ... t a d a m !

Jak dorośniesz, będziesz się dekoltować na bal od góry, a teraz, jako dziecię naiwne, od dołu.

Znacie ten cytat, prawda?

Mi jeden typ tez pokazał k...sa na Morenie, a ja mu pokazałam p..de. I powiedziałam (H.j ci w D..E.).
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

w gdańsku przy placu zebrań ludowych.. z jednej strony cmentarz, a z drugiej lasek, w którym czasem można spotkać pana ukrywającego się za drzewem albo w krzakach ;/ jak się rano biegnie na tramwaj to aż strach!

eks

ja jestem ekshibicjonistą abrdzo często jestem na wydmach na stogaach , w parku w brzeżnie chociaż teraaz już nie bo pozakłądali dużo kaamer ale orunia jest dobrym miejscem dolne miasto też

Artykuł marnie opisany to klejam

Co zrobić, gdy na swojej drodze kobieta spotka ekshibicjonistę? Pyta internautka / czytelniczka. Gdy spotkasz na swojej drodze ekshibicjonistę, obnażającego się mężczyznę w miarę możliwości należy zachować pewność siebie, nie panikować, a szczególnie spokój, opanowanie i pewnego rodzaju obojętność, tj. nie okazywać swoich emocji - zaskoczenia, lęku czy zaciekawienia, bo to właśnie jest celem ekshibicjonisty.

Najlepszym i najbezpieczniejszym rozwiązaniem, zachowaniem się kobiety jest zwyczajnie przejść obok niego obojętnie, nie reagując na zapytania, czy inne zaczepki słowne, nawoływania z jego strony, bo porozmawiać.

Ekshibicjonistę bardzo podnieca sytuacja, gdy kobieta skupia na nim swoją uwagę, wzrok, gdy zerka, a jeszcze bardziej, gdy kobieta dodatkowo podejmuje rozmowę, np. odpowiada mu na pytanie, która jest godzina na zegarku.

Nie należy ryzykować wyśmiewania się z mężczyzny! Większość ekshibicjonistów to erotomanii. Uzależnieni od masturbacji w miejscu publicznym. Więc większość tego oczekuje, by ich wyśmiać, poniżyć, bo to ich podnieca, gdy kobieta wyśmiewa go, jego członka, zachowanie, ale istnieje również ryzyko, że można trafić na osobę z zaburzeniami psychicznymi, niezrównoważoną psychicznie, agresywną, i po alkoholu, w której nasz śmiech może wywołać w nim gwałtowną reakcję. Dlatego najbezpieczniej jest nie reagować, nie podejmować rozmów, przejść, oddalić się.

Czy tylko kobiety powinny czuć się zagrożone spotkaniem z nim? Psychologia i eksperci od dawna wyjaśniają. Celem ekshibicjonisty jest tylko demonstrowanie swojej męskości, męskiej dominacji, i prowokowanie zainteresowania sobą kobiet.

Ekshibicjonistę podnieca sytuacja gdy jest obserwowany, gdy kobiecie demonstruje swój męski narząd, albo gdy demonstruje akt masturbacji. Po co pokazuje, ktoś zapyta? Po to by uzyskać erekcję, podniecenie. Także to głównie do kobiet kieruje on takie zachowania wyjaśniają eksperci.

Jak radzić mają sobie kobiety, jak mają się bronić? Czy kobieta ma szansę w starciu z o wiele silniejszym mężczyzną? Większość ekshibicjonistów nie dąży do kontaktu seksualnego, czy fizycznego i samo obnażenie się zaspokaja ich seksualnie. I to im wystarcza. Tak więc kobiecie nie grozi z ich strony kontakt fizyczny, obmacywanie, ocieranie czy pobicie. Ekshibicjoniści na ogół są bardzo strachliwi. Boją się wpadki. Często rozbierający się przed kobietami w odludnej uliczce mężczyzna, okazuje się erotomanem, którego podniecają miejsca publiczne. Czyn obnażania się w miejscu publicznym jest uznany za nieobyczajny wybryk i podlega karze krótkiego aresztu, ograniczenia wolności, grzywny do 1500 złotych albo karze nagany.

Jak rozwija się ekshibicjonizm? Preferencje ekshibicjonistyczne ujawniają się dość powoli. Przyczyny powstania tego typu dewiacji seksualnych związane są z zaburzoną osobowością, niedojrzałością emocjonalną oraz z zakłóceniami we wczesnych fazach rozwoju psychoseksualnego. W wieku dziecięcym pokazywanie swoich narządów płciowych jest normalnym zachowaniem. Jednak w trakcie prawidłowego rozwoju dzieci uczą się przeżywania wstydu, które hamuje tego typu przejawy seksualności. Specjaliści nie wykazali żadnych zależności pomiędzy ekshibicjonizmem a poziomem wykształcenia, wykonywanym zawodem czy środowiskiem pochodzenia. Zdarza się, że u starszych mężczyzn zaburzenie to jest efektem nadużywania alkoholu, procesów miażdżycowych w mózgu lub guzów / chorób mózgu.

Czy ktoś go widział?

Jakiś czas temu przytrafiła mi się nieprzyjemność doświadczenia widoku ekshibicjonisty. Koleś siedział w małym, białym aucie na gdańskich blachach za krewetką, pod latarnią i walił kapucyna. Ten sam koleś - co ustaliłyśmy z koleżanką na podstawie auta - onanizował się w centrum Gdyni przy parkingu pod Batorym, ale był na tyle bezczelny, że zapytał koleżankę o godzinę, by skierować jej wzrok na swoją czynność. Czy ktokolwiek miał do czynienia z tym gościem?

stogi plaza

na stogach na wydmach czterech stałych bywalców , jeden to pełna kultura , na wydmach sie opalałam to podszedł i sie zapytał czy popatzre jak on sie onanizuje i da mi 50 złotych zato he he ale moja koleżanka jak sie opalała na wydmach i przysneła to obudziłą sie jak poczułą jak jej cos kapie na plecy he he podniosłą głowe a tu zonk

To zaczyna byc modne. Media to popieraja. Zaczyna sie zacierac granica pomiedzy wstydem a pojeciem kompleksem. Ktos moze nie miec kompleksow ale moze nie chciec odzierac sie z intymnosci.

Ekshibicjonizm

Widać, że twoje insynuacje są porąbane pani Alicjo. Nigdy nie znalazłaś się w podobnej sytuacji, a te twoje kobiety są z twojej mózgownicy wyimaginowane. Nic nie wiesz o ekshibicjioniźmie mężczyzn. I pitolisz takie głupoty. A co ty kobieto wiesz o ekshibicjoniźmie kobiet. Może powiesz jak ty rozbierasz się przed każdym mężczyzną, który cię podnieca. To nie jest ekshibicjinizm. Ty otwierając komputer powinnaś go albo od razu zamknąć zanim odezwiesz się na forach internetowych bez jakiejkolwiek praktycznej wiedzy na te tematy.

jar

Oczywiscie autporka tego smiesznego tekstu nie ma pojecia o ekshibicjonizmie.Wiekszosc tutaj piszacych takze.Szkoda ze sie nie wypowiadacie na temat lotow kosmicznych.Efekt bylby podobny.Sa kobiety ekshibicjonistki, tylko z racji wiadomych, inaczej realizuja swoje potrzeby.Jest ich chyba wiecej niz mezczyzn mimo ze tak jak w przypadku pedofilli, tak i tutaj wciska sie nam ze ekshibiocjonista to wylacznie mezczyzna.Wiekszosc ludzi nie wie na co zwracac uwage w przypadku ekshibicjonistek.Mezczyzna-wiadomo.
Ja jestem facetem ekshibicjonista ja wyciągam knuta przed kobietą robię tak aby jej nie wystraszyć większość z reguły patrzą jak sobie wale

Ekshibicjonista

Ja też lubię pokazywać kobietą,ale robię tak żeby kobiety nie wystraszyć,staram się aby kobieta patrząca na mnie czuła się bezpieczna
do góry