Widok

Spóźniające się pociągi

Chciałbym serdecznie podziękować naszym cudownym kolejom które nie mogą nigdy chociaz raz przyjechać na czas. Z rana skmki miały opóźnienie 35 min przez co spóźniłem się do pracy, teraz z kolei spoznila się 5 min, co wystarczyło do tego aby regio mi uciekło i musze czekać godzinę. Zapraszam rowerowcow którzy tak nagabują na zbiórkom, gdzie samochody to samo zlo, a pociągi i rowery to jedyne ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

To często nieudacznicy życiowi

Którzy chcieliby by innym było tak samo źle w życiu jak im
popieram tę opinię 32 nie zgadzam się z tą opinią 10

płaca

bo lepiej płacą
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Co za wyrażenie ,,Zapraszam rowerowcow którzy tak nagabują na zbiórkom'' ? - pisownia oryginalna!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

Udało ci się przyciągnąć z Belgii bitego SUVa

i myślisz, że jesteś udacznikiem?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 8

Nagabuję

Samochody to nie samo zło. Podjeżdżam samochodem do stacji kolejowej. Czasem jadę rowerem do pracy, a czasem wiozę go w bagażniku by z parkingu dojechać nim do pracy i omniąć korki. Samochodem jeżdżę głównie w weekendy. I tak, przydałoby sie doinwestować kolej i zbiorkom zamiast ładować wszystko w drogi.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Kocham

PKP
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Podziękuj PKP.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ke?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja zakupiłam nowe auto z salonu za gotówkę. Jak kogoś stać to od razu mówicie, że sprowadzony, bity itd.?? Stać Cię tylko na rower to spoko, ale nie mów, że inny sprowadza używane auta, bo Ty takiego nie posiadasz. Hipokryzja
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Dziwne, jeżdżę sporo pociągami Regio i Skm

I taki przypadek zdarza mi się może raz na miesiąc
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Pekaes

Tylko auto się nie spóźnia kolej to przeżytek.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A skąd ty wiesz, ze nie posiadam autka? :P

Aż się przestraszyłem i poszedłem sprawdzić. Stoi dalej na podjeździe, a rower w garażu. Pucowałem go cały dzień więc nie chcę, zeby się usyfił. Jutro niedziela, więc popedałuję nim do kościoła.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

kolej w trójmieście to śmiech na sali. Jeżeli nie mieszkasz lub nie pracujesz w promieniu 10min pieszo od przystanku SKM to masz przekichane.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A co masz do rowerzystów? Większy dystans pokonuje do pracy rowerem bez zbiorkomu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nie jesteś oczķiem w głowie. Trzeba ùmiec sobię ŕadzic w życiu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry