Widok

Sprawa Księdza

Oglądajcie we wtorek 23 października o godz. 23.30 na TVN Superwizjer. Prawda zaczyna wychodzić. Zobacz już jest zapowiedź programu.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 4
http://superwizjer.tvn.pl/informacje/ksiadz-skazany-za-molestowanie-czy-padl-ofiara-spisku,63952,1.html NARESZCIE!!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3
ja się cieszę że usuneli księdza z Bojana, nie lubie dziada! a tych swiętych krów nikt nie powinien pytać o zdanie bo wiadomo że staną murem za Burzanem i złego słowa na niego nie powiadzą.
P.S po co księdzu numer tel do tej 15 letniej dziewczyny?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5
Opinia została zablokowana przez moderatora
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
A ja nie wierzę temu katabasowi. Poza tym ma jeszcze inne sprawki na sumieniu. I dobrze, ze go tu już nie ma
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 7
za pieniadze mozna wszystko osiagnac,nawet jesli sie jedzie z 3 promilami,
Burzan nadaje sie wszedzie tylko nie do kosciola,zreszta kosciol w polsce to najwieksze zlo
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 8
Hej Ewelina
jak dobrze, ze jest nas coraz więcej :):):)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
Nie popieram księdza naszego byłego proboszcza.Nie ze względu na to że jest księdzem,ale ze względu że wiem na to że nie jest święty.
Ale TVN to TVN tam trzeba wszystko z pewnym dystansem trakować.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5
A czy wiecie ze główny sprawca T.jest byłym- on jest wszystko były-ormowcem.Dlatego tak walczy z kościołem. A czy osoby ktore wystąpiły w reportazu są bezpieczne ,znając jego opętanie i metody walki .Po takim czymś wszelkie zło pójdzie na jego konto''Pies zaszczeka...''
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
Dziewczyny nie bójcie się w jego interesie jest by włos wam z głowy teraz nie spadł.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Księże Proboszczu teraz tylko może być lepiej.Jak to oglądaliśmy to od razu chciało nam się żyć.Pozdrawiamy i czekamy.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 10
A dla tych co nie widzieli:

http://www.youtube.com/watch?v=f1sHTqva0do
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
"Następny zestaw pytań proszę", to było żenujące. Metoda wyuczonych odpowiedzi na przypuszczalne pytania. Szkod że judaszowe srebrniki dalej mają taką moc.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2
elektryku lepiej jedz do KIENII i nie zapomnij zabrac "niewinnej" rodziny beda ci przypominac o twoim nieudanym spisku i o tym jakim stales sie posmiewiskiem w calej Polsce a to dopiero poczatek twojego konca hahaha
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4
mam jedno pytanie co to jest "KIENII" jak na razie cale trujmiasto smeje sie z ciebie cmoku.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
proponuje zakonczyc ten temat,jest powiedzenie "roszysz guano to bedzie smierdzialo" w tym temacie zostaly juz tony guana przezucone i smierdzi az zatyka.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
a dlaczego mamy zakonczyc temat prawda jest dla kogos niewygodna? jak ksiadz byl oskarzony to non stop szykanowano go na forach przez ludzi przed ostatecznym wyrokiem i nikomu to nie przeszkadzalo. nie chcesz tego czytac to nie czytaj gwono zrobil pan t w bojanie i kiedy prawda wkoncu wychodzi na jaw niech smierdzi ile popadnie zeby zdechl od tego smrodu w wiezeiniu
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
Pan elektryk to taki wujt z Rancza tylko zabrakło nu dobrego doradcy Czerepacha ? Ten filmowy duet to coś zawsze wykombinował i jak się wywindowali ! A w Bojanie wręcz odwrotnie . Brak wyobrażni . Życzę zdrówka i świętego spokoju mieszkańcom
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Obejrzałam - obaj panowie siebie warci, paskudni,

prostaccy i prymitywni. Jak rozumiem obaj chcieli być takimi cappo di tutti capi ;)
No cóż samiec alfa może być tylko jeden :D:D:D
A co do księdza. Nie znam go, nie chodzę ...ale kilka lat temu na Chwaszczyńskiej zatrzymał mnie policjant. Kiedy dowiedział się, ze jestem z Bojana to powiedział, że ksiądz Bużan jest wrednym typem. I zmniejszył mi mandat :):):)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
Trafilas w sedno. Ja tylko dodam od siebie, ze nie warto podniecac sie "śmieciami" bo uwaga im poswiecona to marnotrastwo energii:) Obie strony wraz ze swoimi obroncami sa siebie warci.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jak ktoś jeszcze nie widział tamtego reportażu, to zapraszam: http://youtu.be/Si-TieU1QM0

Poprzedni filmik został zablokowany przez TVN

------------------
JP2GMD
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Oryginalny zapis z dyktafonu, kto tu jest teraz myśliwym, a kto zwierzyną? Brawa dla księdza!

Oto link: http://www.youtube.com/watch?v=0JLPZ080yEs
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
Koń trojański zrobił swoje! ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
odpowiedz dla h3h3h3--dobrze ,ze twoje IP wyswietla (93.114.40),prokuratura ucieszy sie na nowe dowody w sprawie ksiedza,jeszcze raz dzieki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

d.... nie policjant

skoro nie wie, że to nie jest IP, straszy bezpodstawnie prokuraturą i jeszcze na dodatek donosi. Księżowski przytyłek
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
do absmak ty wiesniaku,z kad wiesz ze nie mam IP,wszystko mozna znalesc,buzan powinien cieszyc sie,ze odszedl z bojana jesli tu takie prymitywy mieszkaja
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Naucz się pisać nim się ponownie zapienisz. O myśleniu nie wspomnę bo tego nie możesz się nauczyć. To się ma lub nie. Tobie Bozia nie dała. Nawet Bużan nie pomoże. Ani jego pryncypał :):):)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ty wiesniaku malorolny,dobrze,ze u ciebie z glowa wszystko w porzadku,zapisz sie do PiS oni potrzebuja takich malorolnych
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
masz chłopino jakieś kompleksy kastowe skoro uważasz że nazwanie wieśniakiem małorolnym kogoś obejdzie. A poza tym nic nie rozumiesz. Nadal :):):)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
moze i nie rozumiem,wiem jedno,ze jak buzan wroci to tacy jak ty pierwsi beda mu tylek lizac
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Bużan mi wisi i powiewa. Jak i większość popierających go bezmyślnych i nadmiernie tolerancyjnych wobec księżowskiej hucpy przytyłków. I zrozum jedno ON JUŻ TU NIE WRÓCI. Bo kościół wie co robi. Już od 2 tysięcy lat bez mała :):):):)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
aaa, no i tutaj jest oryginalny zapis rozmów:
http://www.youtube.com/watch?v=V49-U8pO41Q
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Powinien ponieść taka samą kare jak inny obywatel.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Bojano

Kanalizacja (4 odpowiedzi)

Czy to nie dziwne że Aleja Brzozowa bardzo szybko doczekała się kanalizacji natomiast mieszkańcy...

Szukam rodziny Lemke i Bieszk z Bojano lub Koleczkowo (4 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję rodziny Lemke mojego dziadka Franciszka Lemke, jego rodzice to Feliks i...

Co zrobić z takimi sąsiadami? (10 odpowiedzi)

Witam, ludzie proszę o waszą opinię mam sąsiadkę która udziela się jako osoba chcąca nieść pomóc...

do góry