Widok

Sprawa Księdza

Oglądajcie we wtorek 23 października o godz. 23.30 na TVN Superwizjer. Prawda zaczyna wychodzić. Zobacz już jest zapowiedź programu.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 4
http://superwizjer.tvn.pl/informacje/ksiadz-skazany-za-molestowanie-czy-padl-ofiara-spisku,63952,1.html NARESZCIE!!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3
ja się cieszę że usuneli księdza z Bojana, nie lubie dziada! a tych swiętych krów nikt nie powinien pytać o zdanie bo wiadomo że staną murem za Burzanem i złego słowa na niego nie powiadzą.
P.S po co księdzu numer tel do tej 15 letniej dziewczyny?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5
Opinia została zablokowana przez moderatora
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
A ja nie wierzę temu katabasowi. Poza tym ma jeszcze inne sprawki na sumieniu. I dobrze, ze go tu już nie ma
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 7
za pieniadze mozna wszystko osiagnac,nawet jesli sie jedzie z 3 promilami,
Burzan nadaje sie wszedzie tylko nie do kosciola,zreszta kosciol w polsce to najwieksze zlo
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 8
Hej Ewelina
jak dobrze, ze jest nas coraz więcej :):):)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
Nie popieram księdza naszego byłego proboszcza.Nie ze względu na to że jest księdzem,ale ze względu że wiem na to że nie jest święty.
Ale TVN to TVN tam trzeba wszystko z pewnym dystansem trakować.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5
A czy wiecie ze główny sprawca T.jest byłym- on jest wszystko były-ormowcem.Dlatego tak walczy z kościołem. A czy osoby ktore wystąpiły w reportazu są bezpieczne ,znając jego opętanie i metody walki .Po takim czymś wszelkie zło pójdzie na jego konto''Pies zaszczeka...''
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
Dziewczyny nie bójcie się w jego interesie jest by włos wam z głowy teraz nie spadł.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Księże Proboszczu teraz tylko może być lepiej.Jak to oglądaliśmy to od razu chciało nam się żyć.Pozdrawiamy i czekamy.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 10
A dla tych co nie widzieli:

http://www.youtube.com/watch?v=f1sHTqva0do
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
"Następny zestaw pytań proszę", to było żenujące. Metoda wyuczonych odpowiedzi na przypuszczalne pytania. Szkod że judaszowe srebrniki dalej mają taką moc.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2
elektryku lepiej jedz do KIENII i nie zapomnij zabrac "niewinnej" rodziny beda ci przypominac o twoim nieudanym spisku i o tym jakim stales sie posmiewiskiem w calej Polsce a to dopiero poczatek twojego konca hahaha
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4
mam jedno pytanie co to jest "KIENII" jak na razie cale trujmiasto smeje sie z ciebie cmoku.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
proponuje zakonczyc ten temat,jest powiedzenie "roszysz guano to bedzie smierdzialo" w tym temacie zostaly juz tony guana przezucone i smierdzi az zatyka.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
a dlaczego mamy zakonczyc temat prawda jest dla kogos niewygodna? jak ksiadz byl oskarzony to non stop szykanowano go na forach przez ludzi przed ostatecznym wyrokiem i nikomu to nie przeszkadzalo. nie chcesz tego czytac to nie czytaj gwono zrobil pan t w bojanie i kiedy prawda wkoncu wychodzi na jaw niech smierdzi ile popadnie zeby zdechl od tego smrodu w wiezeiniu
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
Pan elektryk to taki wujt z Rancza tylko zabrakło nu dobrego doradcy Czerepacha ? Ten filmowy duet to coś zawsze wykombinował i jak się wywindowali ! A w Bojanie wręcz odwrotnie . Brak wyobrażni . Życzę zdrówka i świętego spokoju mieszkańcom
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Obejrzałam - obaj panowie siebie warci, paskudni,

prostaccy i prymitywni. Jak rozumiem obaj chcieli być takimi cappo di tutti capi ;)
No cóż samiec alfa może być tylko jeden :D:D:D
A co do księdza. Nie znam go, nie chodzę ...ale kilka lat temu na Chwaszczyńskiej zatrzymał mnie policjant. Kiedy dowiedział się, ze jestem z Bojana to powiedział, że ksiądz Bużan jest wrednym typem. I zmniejszył mi mandat :):):)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
Trafilas w sedno. Ja tylko dodam od siebie, ze nie warto podniecac sie "śmieciami" bo uwaga im poswiecona to marnotrastwo energii:) Obie strony wraz ze swoimi obroncami sa siebie warci.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jak ktoś jeszcze nie widział tamtego reportażu, to zapraszam: http://youtu.be/Si-TieU1QM0

Poprzedni filmik został zablokowany przez TVN

------------------
JP2GMD
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Oryginalny zapis z dyktafonu, kto tu jest teraz myśliwym, a kto zwierzyną? Brawa dla księdza!

Oto link: http://www.youtube.com/watch?v=0JLPZ080yEs
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
Koń trojański zrobił swoje! ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
odpowiedz dla h3h3h3--dobrze ,ze twoje IP wyswietla (93.114.40),prokuratura ucieszy sie na nowe dowody w sprawie ksiedza,jeszcze raz dzieki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

d.... nie policjant

skoro nie wie, że to nie jest IP, straszy bezpodstawnie prokuraturą i jeszcze na dodatek donosi. Księżowski przytyłek
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
do absmak ty wiesniaku,z kad wiesz ze nie mam IP,wszystko mozna znalesc,buzan powinien cieszyc sie,ze odszedl z bojana jesli tu takie prymitywy mieszkaja
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Naucz się pisać nim się ponownie zapienisz. O myśleniu nie wspomnę bo tego nie możesz się nauczyć. To się ma lub nie. Tobie Bozia nie dała. Nawet Bużan nie pomoże. Ani jego pryncypał :):):)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ty wiesniaku malorolny,dobrze,ze u ciebie z glowa wszystko w porzadku,zapisz sie do PiS oni potrzebuja takich malorolnych
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
masz chłopino jakieś kompleksy kastowe skoro uważasz że nazwanie wieśniakiem małorolnym kogoś obejdzie. A poza tym nic nie rozumiesz. Nadal :):):)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
moze i nie rozumiem,wiem jedno,ze jak buzan wroci to tacy jak ty pierwsi beda mu tylek lizac
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Bużan mi wisi i powiewa. Jak i większość popierających go bezmyślnych i nadmiernie tolerancyjnych wobec księżowskiej hucpy przytyłków. I zrozum jedno ON JUŻ TU NIE WRÓCI. Bo kościół wie co robi. Już od 2 tysięcy lat bez mała :):):):)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
aaa, no i tutaj jest oryginalny zapis rozmów:
http://www.youtube.com/watch?v=V49-U8pO41Q
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Powinien ponieść taka samą kare jak inny obywatel.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Bojano

Przyłączenie Bojana do Gdyni (153 odpowiedzi)

Patrząc na obecny kształt gminy, przynależność Bojana do gminy Szemud wydaje mi się przestarzała....

Szukam rodziny Lemke i Bieszk z Bojano lub Koleczkowo (4 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję rodziny Lemke mojego dziadka Franciszka Lemke, jego rodzice to Feliks i...

Dzieci na quadach, muza czyli urocze Bojano. (24 odpowiedzi)

Cześć, niedawno przeprowadziliśmy się do Bojana i jestem w szoku co tu sie dzieje. Mieszkamy...

do góry