Widok

Sprzedam 2 różne suknie...

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Hej dziewczyny, robiłam porządki w szafie, chcę się pozbyc sukienek które miałam już na sobie a wiem że juz nosić nie będę. Zbliża się czas sylwestra i balów, może którejś z was się spodoba, przyda?

1. W tej sukni przetańczyłam juz kilka nocy m.in. byłam świadkową na ślubie i zaręczyłam się w niej będąc na zeszłym sylwestrze. Suknia bardzo wygodna, jednoczęściowa, zapinana na zamek ale z tyłu są sznurowania jak w gorsecie dzięki czemu może być dopasowana do figury. Suknia ma wszyte fiszbiny oraz wszytą halkę, bardzo lekka, elegancka...na tzw "wielkie wyjścia". Wzrost 176 cm + 3-4 cm obcas, rozmiar 36-40, bordowo-ecru, cena 150 zł.

image

image

image

2. Suknia stylizowana na lata 20-30-te, materiał - satyna, kolor pudrowy róż, efektowne marszczenia w biuście i talii. Suknia ubrana raz na slub kuzyna. Bardzo kobieca, zwiewna, sexowna, rozmiar 38, cena 100 zł.

image

image

Kontakt w profilu.

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ta druga to sexy beast ;-) tylko do niej to nie ma mowy o zadnym tluszczykowym waleczku ;-)))

image
image
hmm, interesująca ta druga suknia..ja mam akurat 38 tylko biuścik dosyć spory...ciekawe czy bym sie zmieściła...

image
image
Wiper hmm, ja mam w zasadzie mały biust ale sukienka jest tak uszyta że i większy się zmieści, po prostu będzie bardzo ładnie wyeksponowany...ja musiałam sobie kupić push-up'a żeby się tam co nieco zmiesciło ;)

image
problem jest tylko w tym że ja będe dopiero na świeta w Trójmieście ;)

ehh, nie zawracaj sobie mną głowy, jak sukienka jeszcze będzie to się zastanowię

image
image
ok :) nie ma sprawy :)

image
up

image
Oferta aktualna

image