Widok

Sprzedam Huśtawkę Fisher Price na prąd, z projektorem i funkcją kołyski

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:

Witam, niedlugo chcialabym sprzedać naszą hustawkę , ponieważ córeczka juz z niej wyrasta. Hustawka jest w bdb stanie, jestem pierwszą właścicielką, wszystkie funkcje są sprawne. Gorąco ją polecam, moja córeczka ją uwielbia.
Huśtawka jest na prąd oraz na baterie, jest możliwość ustawienia jej na kolysanie przód-tył lub na boki (jak kołyska). U góry wyświetlają się z projetkora motylki, które "tańczą" po baldachimie tworząc piękny efekt wizualny- moja mała może się w nie wpatrywać naprawdę długo. Dodatkowo huśtawka ma do wyboru 16 melodyjek oraz kilka zestawów odgłosów natury. Jest też odpinana tacka z zabawkami. Jak córka była mniejsza i chciala być ciągle noszona do usypiania, to ta hustawka uratowała nas, bo mała bardzo się w niej wyciszala:)
Oto link do aukcji, gdzie opisana jest taka hutawka, z tą tylko małą róznicą, że u nas zamiast kwiatków nad główką fruwają pluszowe motylki
http://www.allegro.pl/item865980004_fisher_price_hustawka_lezaczek_z_projektorem_s_k.html

Mogę przysłać zdjęcia na maila

Cena to 400 zl, do obejrzenia i zakupu w Gdyni
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
image
image

image
up:) hustawke najchetniej sprzedalabym ok lutego-marca
jak zjedziesz z ceną do 300 zł ( nowa kosztuje 500 na allegro)
to napisz możemy sie umowic na luty
vanilka_86@tlen.pl
witam,
Cena jest do negocjacji, jednak niewielkiej, za 300 zl nie sprzedam hustawki, poniewaz kupilam ja za prawie 700 zl z przesylka, wiec nie chcialabym tyle na niej stracic, zwlaszcza ze wyglada i funkcjonuje jak nowa, jest w bdb stanie, kupiona latem.
W razie zainteresowania moj mail dodi83@wp.pl, zapraszam. Moge tez wyslac wiecej zdjec
Polecam tą huśtawkę, mamy ją również i jest rewelacyjna
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts

Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
up:) zapraszam serdecznie
Witam Ja moge kupic huśtawke ;) moj email daria.kania@poczta.onet.pl
Jestem zainteresowana kupnem tej huśtawki jeśli ogłoszenie jest nadal aktualne. Mogę dać za nią max 350 zł. Proszę o kontakt mój e-mail to nedyta@op.pl lub tel: 604-077-822.
Pozdrawiam
Edyta
niestety ogloszenie jest juz nieaktualne, pozdrawiam
proszę o numer tyelefonu jestem zainteresowana!!!
to ogłoszenie z 2010r:-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam, jestem zainteresowana kupnem tej huśtawki dla mojej córeczki czy mogę prosić o przesłanie zdjęć na mojego email:aneta117@onet.eu oraz Państwa tel. ponieważ chciałam uzyskać więcej informacji.
Pozdrawiam Aneta Kamińska
Czy mozna do Pani nr.telefonu
Witam jak jest jeszcze aktualne poprosze o Pani nr.telefonu na mojego maila szpejewska@aol.de
Ludzie patrzcie na daty postów i czytajcie wszystkie po pierwsze wątek z 2010 roku po drugie autorka napisała wcześniej że już nie aktualne. Ciężko przeczytać!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry