Widok
Sprzedam Huśtawkę Fisher Price na prąd, z projektorem i funkcją kołyski
Witam, niedlugo chcialabym sprzedać naszą hustawkę , ponieważ córeczka juz z niej wyrasta. Hustawka jest w bdb stanie, jestem pierwszą właścicielką, wszystkie funkcje są sprawne. Gorąco ją polecam, moja córeczka ją uwielbia.
Huśtawka jest na prąd oraz na baterie, jest możliwość ustawienia jej na kolysanie przód-tył lub na boki (jak kołyska). U góry wyświetlają się z projetkora motylki, które "tańczą" po baldachimie tworząc piękny efekt wizualny- moja mała może się w nie wpatrywać naprawdę długo. Dodatkowo huśtawka ma do wyboru 16 melodyjek oraz kilka zestawów odgłosów natury. Jest też odpinana tacka z zabawkami. Jak córka była mniejsza i chciala być ciągle noszona do usypiania, to ta hustawka uratowała nas, bo mała bardzo się w niej wyciszala:)
Oto link do aukcji, gdzie opisana jest taka hutawka, z tą tylko małą róznicą, że u nas zamiast kwiatków nad główką fruwają pluszowe motylki
http://www.allegro.pl/item865980004_fisher_price_hustawka_lezaczek_z_projektorem_s_k.html
Mogę przysłać zdjęcia na maila
Cena to 400 zl, do obejrzenia i zakupu w Gdyni
witam,
Cena jest do negocjacji, jednak niewielkiej, za 300 zl nie sprzedam hustawki, poniewaz kupilam ja za prawie 700 zl z przesylka, wiec nie chcialabym tyle na niej stracic, zwlaszcza ze wyglada i funkcjonuje jak nowa, jest w bdb stanie, kupiona latem.
W razie zainteresowania moj mail dodi83@wp.pl, zapraszam. Moge tez wyslac wiecej zdjec
Cena jest do negocjacji, jednak niewielkiej, za 300 zl nie sprzedam hustawki, poniewaz kupilam ja za prawie 700 zl z przesylka, wiec nie chcialabym tyle na niej stracic, zwlaszcza ze wyglada i funkcjonuje jak nowa, jest w bdb stanie, kupiona latem.
W razie zainteresowania moj mail dodi83@wp.pl, zapraszam. Moge tez wyslac wiecej zdjec