Widok
Sprzedam - Kosz/kołyska z wyposażeniem SISI firmy Amy- kolekcja Śpioszek.
witam,
mam do sprzedania kosz wiklinowy z wyposażeniem:
1.baldachim -Moskitiera - 100*300 cm
2.poszewka na kołderkę 75*75cm
3.poszewka na poduszkę 35*40 cm
4.kołderka 75*75 cm
5.poduszka 35*40 cm
6.osłona z tkaniny 258*44 cm
7.materac 70*39 cm
8. kosz wiklinowy na zgrabnych nóżkach.Nóżki zakończone kółkami .Kółka z hamulcem- możliwosć przetaczania kosza bez wielkiego wysiłku
Materacyk obszyty białą frotką,przepikowany.Baldachim częściowo z materialu,częściowo z tiulu.Można osłonić cały kosz,co zapobiega dostaniu się do dziecka owadów.Uroczy haft - misia w łóżeczku ;) .Dziecko w koszu spokojnie może spać 6 miesięcy.Świetna i wygodna rzecz dla mam które na początku chcą mieć maleństwo koło siebie.Dla tych którzy mają mało miejsca itp.
Kosz był używany przez moją córeczkę do 4 mca (obecnie mała śpi już w łóżeczku w swoim pokoju).
Stan kosza oceniam na bardzo dobry, nie ma żadnych uszkodzeń.
Kosz z wyposażeniem zakupiony w "Mama i ja" pod koniec października 2009 - posiadam jeszcze rachunek.
Cena za kosz to 230 zł.
Więcej zdjęć mogę podesłać na maila, zapraszam również do mnie w celu obejrzenia na "żywo".
No i moja niunia w koszyku jak sobie smacznie śpi :-)
mam do sprzedania kosz wiklinowy z wyposażeniem:
1.baldachim -Moskitiera - 100*300 cm
2.poszewka na kołderkę 75*75cm
3.poszewka na poduszkę 35*40 cm
4.kołderka 75*75 cm
5.poduszka 35*40 cm
6.osłona z tkaniny 258*44 cm
7.materac 70*39 cm
8. kosz wiklinowy na zgrabnych nóżkach.Nóżki zakończone kółkami .Kółka z hamulcem- możliwosć przetaczania kosza bez wielkiego wysiłku
Materacyk obszyty białą frotką,przepikowany.Baldachim częściowo z materialu,częściowo z tiulu.Można osłonić cały kosz,co zapobiega dostaniu się do dziecka owadów.Uroczy haft - misia w łóżeczku ;) .Dziecko w koszu spokojnie może spać 6 miesięcy.Świetna i wygodna rzecz dla mam które na początku chcą mieć maleństwo koło siebie.Dla tych którzy mają mało miejsca itp.
Kosz był używany przez moją córeczkę do 4 mca (obecnie mała śpi już w łóżeczku w swoim pokoju).
Stan kosza oceniam na bardzo dobry, nie ma żadnych uszkodzeń.
Kosz z wyposażeniem zakupiony w "Mama i ja" pod koniec października 2009 - posiadam jeszcze rachunek.
Cena za kosz to 230 zł.
Więcej zdjęć mogę podesłać na maila, zapraszam również do mnie w celu obejrzenia na "żywo".
No i moja niunia w koszyku jak sobie smacznie śpi :-)